Virus keluarkan Weather Service (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Weather Service

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Weather Service. Panduan Weather Service penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Kebergunaan janji sambungan Weather Service. Ia mendakwa bahawa ia menyediakan Ramalan cuaca tepat dan anda akan mendapati ia cukup berguna apabila anda perlu tahu apa cuaca akan menjadi. Ya, ini bunyi berguna tetapi bukan segala-galanya ia dengan cara yang ia seolah-olah. Weather Service adalah tidak apa ia mendakwa menjadi. Ia adalah merupakan ahli keluarga hijacker pelayar dan agenda sebenar yang tiada kena mengena dengan memberitahu anda tentang ramalan. Ini adalah bahagian hadapan yang.

Perosak sedang cuba untuk membuat anda percaya bahawa anda memerlukannya dalam sistem anda. Ia mahukan anda untuk mengekalkannya supaya ia boleh melakukan pekerjaan sebenar belakang anda. Jangan biarkan parasit ini menipu menipu anda. Melihat lepas asap dan cermin dan lihat apakah ia benar-benar ia – jangkitan. Jangan teragak-agak dan menghapuskan hijacker tersebut sebaik sahaja anda mengesan atas kapal. Jangan berikan masa yang cukup untuk menyebabkan anda sakit kerana ia akhirnya akan. That’s for sure. Mencari di mana ia menyembunyikan dan memotong dengan penginapan pendek. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Mengambil ia sebelum terlambat.

Weather Service memasuki PC anda diam tetapi kemudian anda dapati sambungan yang dilampirkan kepada setiap penyemak imbas anda. Tidak lama selepas itu, masalah mula mencurah. Anda boleh mengabaikan gangguan pada mulanya, tetapi tiada sebarang perubahan yang anda mengabaikan mereka selama-lamanya. Isu-isu bermula seperti yang kecil dan tidak ketara tetapi selepas beberapa hari, mereka menjadi tidak tertanggung. Sebagai contoh, setiap kali anda pergi dalam talian, anda mendapatkan diarahkan untuk mencari mencurigakan halaman yang anda telah tidak pernah dilihat sebelum ini dan telah tidak bercadang untuk melawat sekalipun. Namun, hijacker yang memaksa mereka pada anda. Selain itu, perosak bombards anda dengan iklan yang menjengkelkan pada setiap hari, yang tumbuh di nombor dengan setiap hari berlalu.

Remove Weather Service
The Weather Service Virus

Melayari laman web menjadi pengalaman neraka. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa hijacker yang mengganggu. Semua ini, sudah tentu, membawa kepada akibat. Mesin anda mula underperform. Ia mengalami kemalangan, membeku dan reboots sering. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia perjuangan dengan melaksanakan tugasan yang paling mudah. Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Tetapi ini bukanlah paling teruk. Sebagai mengganggu kerana semua ini ada sesuatu yang lain berlaku dalam bayang-bayang.

Weather Service pengintip anda dan mengumpul maklumat sensitif. Ia catalogs semua data yang boleh mencari dan apabila difikirkan, ia telah cukup, ia menghantar kepada cybercriminals yang diterbitkan. Adakah anda fikir ini adalah satu idea yang baik? Hacker, yang mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda? Sudah tentu, tidak. Janganlah kamu duduk diam manakala hijacker yang semakin jalan. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskannya sebelum ia menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Bagaimana pula Weather Service memasuki sistem anda? Seperti semua jangkitan lain, hijacker ini beralih kepada kaedah yang rumit untuk menjangkiti anda. Ia Sembunyi di sebalik mesej e-mel spam, pautan rosak, pengemaskinian program atau sistem yang palsu, media sosial yang berniat jahat mesej dan lampiran, freeware dan shareware pakej, tetap tidak dikenal pasti, iklan pihak ketiga, dan lain-lain. Jika anda tidak memberi perhatian yang mencukupi apabila anda berada dalam talian, perosak berjaya dalam duping anda dan akhirnya meluluskan pintu.

Akan lebih berhati-hati. Tiada satu pun helah tersebut di atas adalah cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Geran. Jangan buang berhati-hati untuk angin kerana ini membawa kepada jangkitan. Berhati-hati dan berhati-hati dan sentiasa berfikir dua kali sebelum anda memberi kebenaran untuk atur cara membuat mesin anda. Memilih berjaga-jaga ke atas kecuaian. Petunjuk kedua kepada parasit, yang pertama terus mereka dari sini.

Penyingkiran Weather Service

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Weather Service dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *