Virus keluarkan Super Pricer (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Super Pricer. Panduan Super Pricer penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Walaupun janji-janji Super Pricer untuk menyediakan anda dengan yang terbaik yang membeli-belah tawaran secara online, manakala pada masa yang sama masa menyelamatkan anda banyak masa, anda pasti harus tidak mempercayai atur cara ini dan keluarkannya dari PC anda secepat mungkin. Dalam kes lain, alat nasib mungkin menyebabkan pelbagai masalah Keselamatan, sistem kemalangan yang kerap dan perlahan dengan ketara prestasi komputer anda.

Selain itu, jika anda klik pada pop-up yang disediakan oleh Super Pricer, anda akan menghadapi masalah dengan keselamatan anda, kerana nasib yang meletakkan sistem anda dalam bahaya. Oleh itu, jika anda ingin mengelakkan mengancam privasi peribadi dan kewangan anda, anda patut mengalih keluar Super Pricer dari PC anda tanpa teragak-agak apa-apa.

Super Pricer menggunakan pelbagai, tetapi kaedah yang terkenal untuk seterusnya meranapkan Mesin Maya anda. Kebiasaannya, permohonan nasib memasuki sistem diberkas freeware lain. Ini bermakna bahawa bahkan jika anda tidak ingat Setelah dipasang Super Pricer di komputer anda, mungkin anda telah melalui proses ini tanpa menyedarinya.

Selalunya, pengguna komputer tidak membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh atur cara yang mereka ingin menubuhkan sistem dan bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa. Dengan cara ini, mereka membiarkan nasib pada PC diri dan risiko keselamatan mereka sendiri tidak mempunyai petunjuk tentang hal itu. Oleh itu, anda harus sangat berhati-hati setiap kali anda memasang perisian baru pada komputer anda dan membaca semua arahan yang dipaparkan oleh pendeta yang ditetapkan. Jika tidak, data anda sensitif mungkin dicuri oleh penjenayah siber yang boleh menggunakannya untuk tujuan yang berniat jahat. Selain itu, anda mungkin membenarkan aplikasi lain yang berpotensi tidak diingini pada sistem. Jadi, jika anda mahu untuk mengelakkan unwillingly memasang adware atau membiarkan beberapa jangkitan berbahaya dalam sistem, ingat tergesa-gesa itu, naif, dan gangguan pasti tidak akan membantu anda semua.

Super Pricer tujuan utama adalah untuk mendapatkan keuntungan dengan menyediakan anda dengan pelbagai iklan komersial. Iklan akan dipaparkan dalam bentuk kupon, diskaun menawarkan tawaran membeli-belah, dan sebagainya. Perlu diingat bahawa Super Pricer adalah serasi dengan versi Internet Explorer, Google Chrome dan Mozilla Firefox, jadi ia boleh menjangkiti mana-mana pelayar web ini.

Malangnya, masalah utama dengan iklan-iklan yang dipaparkan adalah bahawa mereka boleh menjangkiti PC anda dengan tambahan malware, antara nasib hingga ransomware dan Trojan. Selain daripada fakta ini, Super Pricer mampu mengumpul data tentang sejarah pelayaran, penanda buku, biskut, pertanyaan carian, dan sebagainya. Maklumat ini akan digunakan untuk menyediakan pengguna dengan iklan yang disesuaikan untuk mencetuskan minat mereka. Walaupun, mereka membuka mungkin mengancam keselamatan sistem.

Jika sesi Pelayaran anda telah dipindahkan ke laman web yang tidak dipercayai, fail-fail yang terjejas, ia adalah sangat mungkin bahawa virus komputer telah berjaya menembusi Mesin Maya anda. Akibatnya, jangkitan mungkin kini tersembunyi ke dalam sistem dan mereka boleh membenarkan sesetengah penjenayah siber untuk mendapat akses kepada PC anda dan mencuri data sensitif anda. Dalam kes ini berlaku, satu-satunya cara untuk memadam apa-apa ancaman dan virus dari sistem sepenuhnya dan melindungi data peribadi anda daripada dicuri, adalah dengan menggunakan program automatik Keselamatan. Dengan menggunakannya, jangkitan tersembunyi semua boleh terletak dan dihapuskan sekaligus. Walaupun, mereka membuka mungkin mengancam keselamatan sistem.

Penyingkiran Super Pricer

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Super Pricer dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *