Virus keluarkan Screen Watch (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Screen Watch

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Screen Watch. Panduan Screen Watch penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Screen Watch merupakan ahli klasik hijacker pelayar dalam keluarga. Jika anda memilikinya atas kapal, anda berada dalam kesulitan. Sebagai semua hijacker, satu anda terjebak dengan ialah satu program yang amat menjengkelkan, meddlesome dan berbahaya. Kehadirannya dalam sistem anda tidak membawa kepada apa-apa yang baik. Perampas dianggap sahabat yang dahsyat. Jangan mengharapkan satu ini akan berbeza kerana anda akan berakhir dengan kecewa. Sebaliknya, mengambil tindakan serta-merta untuk menghilangkan penceroboh. Semakin lama ia kekal pada mesin anda, lebih banyak masalah ia punca dan semakin sukar ia sampai ke boleh amalkan. Itulah sebabnya jangan buang bila-bila masa dalam perbahasan yang tidak perlu.

Menerima fakta-fakta yang Mesin anda dalam bahaya dan Akta. Mencari tepat menyembunyikan tempat penceroboh dan keluarkannya atas penemuan. Jangan berikan masa yang cukup untuk keluar daripada kawalan. Jangkitan setiap mendapat keluar dari tangan akhirnya dan kemudian mangsa keadaan worsens. Jangan biarkan senario ini terungkap. Mencari di mana perosak bersembunyi dan tidak teragak-agak hendak menghapuskannya selama-lamanya. Lebih cepat ia pergi dari sistem anda, lebih baik. Jika tidak, ianya hanya menunggu masa sebelum ia menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Remove Screen Watch
The Screen Watch Virus

Sebaik sahaja hijacker yang telah memasuki sistem anda, masalah mula mencurah. Pengalaman menyemak imbas anda sebelum ini biasa dan seronok itu hilang. Tidak ada yang sama lagi kerana Screen Watch mengambil alih. Ia mula membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda di belakang anda. Sebagai contoh, ia menggantikan kedua-dua anda Laman web dan enjin carian dengan halaman Search.mysearch.com. Anda telah diminta mahupun diberitahu tentang rombakan ini sedang dilaksanakan. Hijacker yang tidak perlu kebenaran anda. Itulah sebabnya ia dipanggil sebegitu. Selain itu tidak dibenarkan menukar, perosak juga bertukar aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa campur tangan. Anda akan sentiasa menjadi diarahkan untuk Search.mysearch.com dan tapak sahaja seperti rendang yang lain. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul.

Setiap laman web yang anda lawati itu dilitupi dalam iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk-bentuk yang menjadi lebih dan lebih setiap hari berlalu. Ia adalah mustahil untuk melayari web biasanya seperti anda digunakan untuk. Hijacker yang membuatkan anda Elakkan daripada menggunakan Mesin Wang anda sendiri. Tetapi ada sesuatu yang lain. Perosak jahat juga jeopardizes privasi anda. Ia mula mengintip anda dari ketika ia masuk ke. Ia memantau segala-galanya yang anda lakukan dalam talian dan rekod-rekod itu. Kemudian, ia menghantar data kepada para pemaju. Adakah anda berfikir maklumat sensitif akan selamat dengan orang yang tidak dikenali ini dengan agenda? Kita tidak berfikir begitu. Mereka boleh menggunakannya untuk apa sahaja yang mereka mahu atau menjual kepada pihak ketiga. Walau apa pun, anda akan satu kehilangan. Beritahu hijacker pergi yang jauh. Mengalih keluarnya dari sistem anda secepat mungkin dan menyelamatkan diri Tan isu-isu. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini atau, jika anda memilih penyelesaian yang automatik, muat turun atur cara anti-malware baik untuk melakukan kerja untuk anda.

Bagaimana pula Screen Watch masukkan PC belakang anda? Biasanya, parasit seperti hijacker ini bergantung kepada taktik yang rumit untuk memasuki komputer mangsa. Antara taktik-taktik ini termasuk mesej e-mel spam, pembaharuan program palsu, rosak halaman dan link, iklan yang berniat jahat, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, dll. Masalahnya ialah bahawa jika anda cuai, salah satu daripada kaedah-kaedah ini akan bekerja. Jika anda tidak berhati-hati, walaupun, anda akan dapat mengesan penceroboh pada masa yang ditetapkan dan menghalangnya daripada memasuki. Beri lebih banyak perhatian kepada apa yang anda klik online. Elakkan tapak mencurigakan dan Jangan klik pada tiap-tiap tawaran “sangat menarik” yang anda lihat. Kunci untuk memastikan PC anda bersih adalah untuk berhati-hati dan Adakah wajar anda.

Penyingkiran Screen Watch

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Screen Watch daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Screen Watch dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *