Virus keluarkan Safe Searching Search (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Safe Searching Search

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Safe Searching Search. Panduan Safe Searching Search penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Safe Searching Search apa-apa tetapi selamat. Hakikatnya bahawa program ini dikelaskan sebagai hijacker pelayar. Telah anda diuruskan hijacker sebelum? Jika ya, anda tahu persis bagaimana menjengkelkan, meddlesome dan berbahaya itu. Jika anda belum, bersedialah untuk masalah. Parasit ini akan membawa apa-apa tetapi sakit kepala dan unpleasantries kepada anda dan sistem anda. Itulah perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan adalah untuk mengeluarkannya semula secepat mungkin.

Sebaik sahaja anda perhatikan hijacker atas kapal, mula mencari tempat bersembunyi dan mengeluarkannya apabila ditemui. Lebih cepat ia pergi dari komputer anda, lebih baik. Jika anda meninggalkan ia beroperasi secara bebas, lambat laun ia akan pergi luar kawalan dan kemudian penghapusan akan pekerjaan yang lebih sukar. Jangan tunggu sehingga cukup lama perosak untuk keluar dari tangan. Bertindak sekarang! Jangan lupa bahawa anda berurusan dengan jangkitan dan jangkitan tidak layak tempat pada PC anda. Melakukan perkara yang betul. Mengesan penceroboh dan membuangnya ASAP. Jangan buang masa dalam perbahasan. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sebaik sahaja hijacker yang telah dimasukkan, masalah mula mencurah. Ia dengan serta-merta berubah anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri yang berniat jahat dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak dapat membuat asal perubahan ini. Hijacker yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat pengubahsuaian. Ia melakukan apa yang ia mahu. Ia melakukan sesuatu yang lain, walaupun. Apabila anda berada dalam talian, anda diganggu. Perosak bombards dengan anda pelbagai iklan rendang pada setiap hari. Ia juga pelencongan anda kepada Tan dari mukasurat yang mencurigakan. Melayari laman web ini tidak apa itu dulu. Anda tidak boleh membuat satu talian bergerak tanpa diganggu oleh hijacker itu. Jangkitan dengan berkesan ruins pengalaman menyemak imbas anda dan membuat anda mengelakkan Mesin Wang anda sendiri. Namun, ada lagi.

Remove Safe Searching Search
The Safe Searching Search Virus

Aktiviti dalam talian dirobohkan itu diketepikan, hijacker yang juga jeopardizes privasi anda. Dari saat ia masuk, perosak mula mengintip anda dan mengawasi segala-galanya yang anda lakukan. Ia tahu muka surat yang anda lawati, Laman mana yang anda seperti anda pelayar jangkitan pra sejarah, dan sebagainya. Dalam erti kata lain, Safe Searching Search kajian anda untuk mencari apa yang anda suka dan kemudian menggunakan maklumat ini untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Kemudian, jika anda klik pada iklan ini, crooks di sebalik hijacker yang dibayar. Ini dipanggil membayar satu mekanisma klik.

Hacker menggunakan anda untuk mendapatkan wang. Anda adalah penaja. Masalahnya lebih besar ialah bahawa sambil membantu mereka memperolehi keuntungan, anda akan mendedahkan diri anda kepada bahaya. Apa-apa dengan hijacker paparan adalah selamat. Dengan perosak ini atas kapal, peluang untuk mendarat di atas sebuah laman berbahaya adalah jauh lebih cenderung. Dari situ, jangkitan lain yang hanya satu klik sahaja yang tunggal. Jangan biarkan perosak ini penggunaan anda seperti ini dan Jangan biarkan ia menjangkiti PC anda dengan ancaman lebih banyak. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lakukannya sebelum terlambat!

Bagaimana pula anda tersekat dengan Safe Searching Search? Ia tidak muncul daripada blue. Ia telah dipasang… Oleh anda. Adakah anda masih ingat memberi keizinan parasit ini untuk memasukkan? Sudah tentu, tidak! Kerana ia tidak meminta secara terbuka. Ia ditipu anda. Ia mungkin pernah berkhidmat dengan program lain di web dan apabila anda memasang atur cara ini Safe Searching Search sneaked di samping. Ini dipanggil kaedah perisian pengikata. Walau bagaimanapun, ia adalah berjaya kerana pengguna tidak memberi perhatian apabila memasang aplikasi. Mereka tergesa-gesa dalam proses dan berharap yang terbaik. Melakukan kesilapan itu dua kali. Sentiasa Baca dengan teliti apa yang anda bersetuju untuk. Jangan sekali-kali skip cetakan halus. Jika anda melihat sesuatu yang luar biasa, menghenti paksa pemasangan serta-merta. Jika anda tidak berhati-hati, penggodam akan mendapati lebih sukar untuk menipu anda.

Penyingkiran Safe Searching Search

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Safe Searching Search dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *