Virus keluarkan Reverse Page (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Reverse Page

Reverse Page adalah dikategorikan sebagai aplikasi nasib disebabkan oleh tingkah laku yang mengganggu apabila dipasang pada PC anda. Malah, nasib ini tidak begitu berbahaya itu sendiri, Walau bagaimanapun, sebaik sahaja ia menjangkit sistem, permohonan memperlahankan komputer, banjir monitor anda dengan pelbagai iklan dan mengancam keselamatan peribadi anda.

Iklan-iklan komersial yang ditunjukkan oleh permohonan nasib disediakan oleh pihak ketiga yang dipercayai yang asal yang tidak dikenali. Oleh itu, anda perlu mengabaikan iklan ini masa anda notis mereka dan membuang Reverse Page dari PC anda tanpa teragak-agak apa-apa. Sebenarnya, menghapuskan atur cara perisian iklan itu adalah satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan yang mengganggu dan untuk melindungi sistem awda dari perisian berniat jahat.

Laman web rasmi Reverse Page reversepage.com, Walau bagaimanapun, jika anda cuba untuk memuat turun permohonan, anda akan mengetahui bahawa pautan untuk muat turun adalah tidak aktif. Ini bermakna bahawa program nasib telah dipasang pada komputer anda dalam beberapa cara lain. Malah, ia adalah sangat mungkin bahawa anda mempunyai persediaan Reverse Page sendiri. Ini biasanya berlaku apabila anda memasang perisian percuma lain pada sistem kerana nasib sering bergerak dalam pakej perisian.

Semasa proses pemasangan aplikasi baru, pengguna komputer biasanya tidak membaca terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh Pendeta Persediaan dan bersetuju untuk segala-galanya tergesa-gesa. Malangnya, hasil membiarkan perisian berniat jahat di mesin maya mereka tanpa menyedarinya pada mulanya. Walau bagaimanapun, apabila tetimbul pelbagai pihak mula menunjukkan berterusan, memang sesetengah atur cara mungkin tidak diingini itu sudah ada di mesin Maya anda.

Remove Reverse Page
The Reverse Page Virus

Reverse Page milik keluarga SuperWeb yang terkenal permohonan nasib, maka program ini tidak jauh bezanya dari ahli keluarga yang lain. Yang terdahulu, Biawak limau kunci, Rad Rater, Malt Mark, dan sebagainya, telah diedarkan menggunakan kaedah yang sama juga. Jadi, laman web rasmi Riverse halaman adalah hanya satu penipuan, dicipta untuk memperdaya pengguna bahawa permohonan ini adalah sah.

Sebaik sahaja Reverse Page menjangkit PC anda, ia menambah sambungan kepada web utama pelayar web – Internet Explorer, Mozilla Firefox dan Google Chrome (tidak termasuk Google Chrome versi terbaru yang menyekat Reverse Page atas sebab-sebab keselamatan). Dalam setiap kes, apa yang anda perlu tahu ialah Reverse Page yang berupaya mengakses maklumat peribadi anda, oleh itu ia serius mengancam keselamatan anda.

Reverse Page diprogramkan untuk memantau aktiviti Maya anda dan merakam sejarah pelayaran anda untuk memberikan anda iklan tersuai yang pastinya akan mencetuskan minat anda. Setiap klik pada Tambah yang dipaparkan keuntungan keuntungan bagi pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik permohonan nasib. Inilah satu-satunya cara untuk Reverse Page untuk terus hidup.

Jika anda tidak mahu berkongsi data peribadi dengan pihak ketiga yang tidak boleh dipercayai dan risiko keselamatan peribadi anda, anda mesti mengalih keluar Reverse Page dari komputer anda serta merta. Dengan cara ini, iklan-iklan yang mencurigakan akan akan ditamatkan serta-merta.

Pemindahan virus Reverse Page

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Reverse Page dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *