Virus keluarkan Maps and Directions (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Maps and Directions

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Maps and Directions. Ini Maps and Directions Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Maps and Directions bukanlah sebuah aplikasi yang berguna. Ia membuat janji-janji yang besar tetapi jatuh pendek pada setiap satu. Program ini diiklankan sebagai alat membantu, yang menawarkan anda bantuan dengan navigasi. Ia mendakwa bahawa ia menunjukkan anda jalan terbaik, paling selamat dan paling cepat ke destinasi pilihan anda. Hakikatnya, walaupun, ia tidak memberikan pada mana-mana daripada yang dijanjikan. Maps and Directions adalah sebenarnya hijacker pelayar dan ia tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara.

Program ini telah dicipta oleh crooks dan apa-apa yang dicipta oleh crooks adalah selamat dan berguna. Menipu diri sendiri untuk berfikir bahawa Maps and Directions akan membantu. Ia tidak akan. Jika anda menyimpan ia, satu-satunya perkara yang anda akan mendapat adalah kegusaran. Adakah diri anda memihak dan memotong penginapan makhluk perosak yang paling pendek sebaik mungkin. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Bertindak! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sekali Maps and Directions telah memasuki, masalah mula mencurah. Pengalaman menyemak imbas anda menjadi kacau-bilau. Dengan hijacker jahat mula membuat pelbagai perubahan dalam seting belakang anda. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa memaklumkan kepada anda Tukar pun. Pendapat anda adalah tidak lagi relevan kerana anda tidak di caj lagi. Adalah hijacker tersebut dan ia tidak apa-apa yang ia mahu. Ia dilencongkan ke anda ke halaman yang mencurigakan sepanjang masa. Ia banjir skrin anda dengan iklan yang menjengkelkan.

Remove Maps and Directions
The Maps and Directions Virus

Penyemak imbas anda mula mengalami masalah dengan memaparkan sebarang isi kandungan dengan betul. Mesin anda bermula underperforming walaupun semasa di luar talian. Aplikasi mengambil selama-lamanya untuk memuatkan. Sistem anda mengalami kemalangan dan membeku sekali-sekala. Ia juga dihidupkan semula, yang seterusnya membawa kepada kehilangan data. Walau bagaimanapun, mereka tidak akan masalah anda sahaja. Sebagai merengsa kerana mereka adalah, ada sesuatu yang lebih teruk lagi happing dalam bayang-bayang.

Hijacker yang mengintip anda. Ia mengawasi anda setiap langkah dalam talian dan merekodkan semua data sensitif yang ia boleh mendapatkan. Kemudian, apabila difikirkan, ia telah mengumpulkan cukup, ia menghantar kepada cybercriminals yang diterbitkan. Ini orang yang tidak dikenali dengan agenda mendapatkan butir-butir peribadi anda dan mereka boleh menggunakannya untuk apa-apa yang mereka lihat patut. Satu perkara yang pasti, walaupun. Tidak kira apa mereka menggunakannya untuk, anda akan yang menderita.

Jangan biarkan ini berlaku tetapi mencari dan menghapuskan hijacker ini sebelum terlambat. Jangkitan menggunakan setiap saat atas kapal untuk menyebabkan masalah. Tidak bertolak ansur. Tidak duduk diam ketika ia semakin berleluasa yang menimbulkan kekacauan pada mesin anda sendiri. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan menghapuskan perosak sebelum ia menguruskan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut arahan terperinci kami di penghujung artikel ini dan menyingkirkan perosak. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Tidak teragak-agak. Masalah anda worsens oleh minit!

Bagaimana lakukan Maps and Directions Dapatkan dalam? Malangnya, kau untuk beritahu hijacker atas kapal. Ia tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda, dan sudah tentu, anda memberikannya. Tidak terlalu kasar pada diri anda, walaupun. Parasit ini tidak meminta kebenaran secara terbuka. Ia bergantung pada kaedah yang rumit dan, yang paling penting, anda tergesa-gesa, gangguan dan kecuaian. Ia terletak ke muka anda dan jika anda tidak cukup berhati-hati, anda jatuh ke dalam perangkap. Ubah tabiat anda.

Akan lebih berhati-hati. Sentiasa berfikir dua kali sebelum anda menekan sesuatu mencurigakan (untuk e-mel, iklan, link, laman, torrent, Kemaskini, dan lain-lain) Jangkitan berdoa untuk kecuaian anda. Tanpanya, cara yang cukup baik untuk bekerja. Menyediakan. Jangan membuat diri anda sasaran yang mudah. Melakukan yang sebaliknya. Berhati-hati dan melindungi komputer anda.

Pemindahan virus Maps and Directions

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Maps and Directions dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *