Virus keluarkan Logic Cramble (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Logic Cramble. Ini Logic Cramble Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Logic Cramble adalah contoh program berniat jahat yang jatuh dalam kategori nasib. Ianya diiklankan s a alat yang berguna untuk komputer anda, yang menjanjikan untuk membantu anda mencari tawaran terbaik dan jualan di internet. Hakikatnya, ia tidak apa-apa yang semacam itu. Ia akan membedil skrin anda dengan pelbagai iklan dan pop-up di firma tawaran eksklusif, tawaran istimewa, kupon, mesej berkelip, permintaan Kemaskini palsu, iklan itu akan sering melencong ke mencurigakan dan bahkan berbahaya pihak ketiga dan sebagainya

Laman web yang mungkin merosakkan komputer mangsa. Masalahnya ialah, adware Logic Cramble ini adalah mampu memantau sejarah web anda, melayari tabiat dan pertanyaan carian, untuk menghasilkan kandungan iklan yang disasarkan pengguna yang paling berkemungkinan untuk klik. Matlamat utama di sini adalah untuk mencipta pendapatan PPC (Pay Per klik).

Selalunya, nasib akan diedarkan melalui pakej percuma dengan perisian, serta pengemaskinian palsu, meragukan link iklan dan mesej spam. Jika anda mencari cara untuk mengelakkan jangkitan nasib masa depan, anda perlu membayar perhatian yang cermat terhadap aktiviti-aktiviti web anda. Ia adalah penting untuk mendapatkan kemas kini perisian anda dari sumber yang boleh dipercayai dan berlesen sahaja. Jangan hanya membuta tuli Amanah tetimbul rawak yang berpaut adalah menggesa anda untuk klik butang, dalam rangka untuk mengemaskini atur cara tertentu atau permohonan.

Kami mengesyorkan pembaca kami untuk memilih proses pemasangan adat atau lebih maju apabila mereka memuat turun kandungan daripada internet. Dengan cara ini pengguna akan dapat mempunyai kawalan penuh ke atas perisian apa dibenarkan akses kepada sistem komputer. Jika anda melihat mana-mana program atau aplikasi yang seolah-olah mencurigakan kepada anda atau anda pernah ingin untuk memuat turun di tempat yang pertama, anda boleh semata-mata padam, jadi ia tidak dipasang pada PC anda.

Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa nasib bukanlah virus sebenar. Ini adalah kerana ia menjangkit pelayar anda sahaja, bukan sistem keseluruhan komputer anda. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa ia tidak berbahaya. Malah, ia boleh menyebabkan beberapa masalah yang serius, jika anda membiarkan ia ke peranti sendiri terlalu lama. Yang mempunyai sebab itu adalah sangat penting untuk membuang parasit ini berniat jahat sebagai tidak lama lagi seperti yang anda mengesan kehadirannya pada mesin Maya anda. Kerana nasib Logic Cramble yang akan menjana sejumlah besar iklan, pada beberapa titik pelayar anda akan jadi beban dengan mereka dan tidak akan dapat berfungsi dengan baik. Pengguna boleh mengalami masalah melakukan apa-apa di internet.

Malah, kelajuan internet akan berkurangan, dan begitu juga dengan prestasi keseluruhan pelayar. Ia tidak juga mustahil untuk perisian berniat jahat ini untuk mengambil kesempatan daripada data peribadi anda seperti tetapi tidak terhad kepada maklumat kata laluan, Login ID, akaun bank, nombor kad kredit, IP alamat, penggodam dan lain-lain nilai maklumat tersebut dan sering berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan. Jika anda ingin untuk kembali ke pengalaman pelayaran yang biasa dan ad-percuma, di mana keselamatan anda tidak terjejas, kami mencadangkan bahawa anda mengikuti arahan kami di bawah bagaimana untuk berjaya membuang nasib jahat ini daripada komputer anda.

Pemindahan virus Logic Cramble

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Logic Cramble dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *