Virus keluarkan Holbrooked.top (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Holbrooked.top

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Holbrooked.top. Ini Holbrooked.top Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda dapati sesuatu yang luar biasa mengenai penyemak imbas anda seperti kehadiran baru tambahan, sambungan atau toolbar bahawa anda mempunyai ingatan tidak pernah memasang di tempat yang pertama, anda mungkin akan dalam kesusahan. Kelakuan sedemikian adalah tipikal bagi pelayar perampas. Mereka juga mempunyai keupayaan untuk mengubah anda Laman web dan enjin carian kepada adat orang, dan agak baik pada banjir skrin awda dengan kandungan iklan yang tidak diingini.

Redirect Holbrooked.top ini merupakan tanda yang nyata bahawa pelayar anda telah dirampas. Matlamat utama perisian ini adalah untuk menjana jenis iklan yang pengguna adalah paling berkemungkinan untuk klik. Tugas tersebut adalah mungkin kerana perampas boleh dengan mudah mendapatkan pertanyaan anda menyemak imbas sejarah, tabiat dan Cari, serta memantau aktiviti web anda.

Pelayar perampas dapat disalurkan dalam banyak cara. Malware sering tersebut dapat seterusnya meranapkan sistem komputer anda melalui mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, kemas kini palsu, percuma pakej perisian, fail-fail torrent, dan lain-lain. Apa pengguna boleh lakukan untuk mengelakkan jangkitan malware yang berpotensi adalah untuk mengemas kini perisian mereka dari sumber-sumber yang boleh dipercayai dan berlesen dan tidak hanya membuta tuli mempercayai tetimbul mencurigakan yang mendesak mereka untuk mengikuti pautan untuk memulakan proses kemas kini.

Remove Holbrooked.top
The Holbrooked.top Virus

Selain itu, ia adalah sentiasa terbaik untuk memilih satu adat atau lanjutan jenis pemasangan, untuk mempunyai kawalan penuh ke atas yang atur cara dan aplikasi dari ikatan dinyatakan sebelum ini akan benar-benar mendapatkan dipasang di komputer anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah hanya Buang sebarang perisian berpaut mencari yang anda anggap tidak perlu atau tidak pernah bertujuan untuk memuat turun di tempat pertama.

Hijacker Holbrooked.top yang akan banjir skrin anda dengan semua jenis iklan, pop-up, tawaran eksklusif, kupon khas dan tawaran, palsu permintaan Kemaskini, berkelip mesej, dan lain-lain yang boleh mengubah laluan anda ke laman web pihak ketiga meragukan dan bahkan berbahaya.

Anda mungkin satu klik jauh dari membuka sebuah backdoor hackers yang mahu apa-apa tetapi untuk mencuri peribadi anda data seperti kata laluan, alamat IP, akaun bank, nombor kad kredit, dan lain-lain dan kemudian berkongsi maklumat ini dengan orang lain untuk keuntungan. Jika anda tidak mahu itu berlaku kepada anda, kami mengesyorkan meneruskan pembuangan hijacker pelayar ini secepat mungkin.

Pemindahan virus Holbrooked.top

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Holbrooked.top dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *