Virus keluarkan DreamCompress (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus DreamCompress. Ini DreamCompress Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

DreamCompress tidak merupakan suatu program yang berguna. Sebaliknya. Ia adalah satu yang berniat jahat dan menipu. Aplikasi ini adalah dikategorikan sebagai jangkitan adware dan ini tidak baik untuk anda. Yang dijangkiti siber yang parasit membawa kepada apa-apa tetapi masalah dan isu-isu. Mempunyai DreamCompress atas kapal tidak akan berbeza. Memandangkan anda sedang membaca artikel ini bermakna bahawa anda kini sedang berjuang untuk menyingkirkan DreamCompress.

Bertuah untuk anda, anda berada di landasan yang betul. Kita akan menjelaskan segala-galanya yang anda perlu tahu tentang DreamCompress dan, yang paling penting, bagaimana untuk mengeluarkannya. Berita baiknya di sini adalah bahawa nasib perosak agak mudah untuk menangani. Jika anda mengambil langkah-langkah segera, anda sepatutnya tiada masalah berurusan dengan penceroboh. Walau bagaimanapun, jika anda berlengah-lengah dan meninggalkan perosak untuk beroperasi secara bebas, ia akan menjadi luar kawalan lambat laun dan kemudian situasi anda akan menjadi lebih teruk. Perkara yang paling penting adalah untuk mengambil langkah-langkah serta-merta. Sebaik sahaja anda sedar DreamCompress adalah dalam sistem anda, mencari bersembunyi dengan tepat tempat Hapuskan ia atas penemuan. Lebih cepat ia pergi dari komputer anda, lebih baik. Bertindak! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sekali masuk, nasib yang berkesan ruins pengalaman menyemak imbas anda sebelum ini biasa. Ia menjangkit semua pelayar anda dipasang dengan betul. Tidak kira pelayar mana satu pilihan anda untuk menggunakan, ia juga dijangkiti. DreamCompress mengambil kawalan penuh. Ia appends lanjutannya sial dan membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam tetapan penyemak imbas anda. Ia sentiasa pelencongan anda ke halaman yang anda tidak pernah mahu tanah atas. Tetapi anda lakukan sepanjang masa kerana perosak memaksa anda.

Nasib yang menjejaskan setiap aspek pelayaran anda. Ia juga bombards anda dengan iklan yang tidak terkira banyaknya yang meliputi keseluruhan skrin anda pada setiap hari. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Tetapi ini bukanlah hanya menjengkelkan. Iklan ini adalah berbahaya. Kebanyakan mereka akan rosak dan jika anda klik pada iklan yang rosak, anda memburukkan masalah anda. Anda sama ada mendapat diarahkan ke halaman rendang yang mungkin penuh jangkitan atau anda akan memuat turun jangkitan secara langsung dari iklan.

Ya, iklan Sembunyikan parasit dan satu klik sudah cukup untuk anda menjemput lebih banyak perosak dalam. Perkara terbaik yang perlu dilakukan adalah untuk menjauhkan diri daripada segala-galanya yang anda lihat di skrin anda sehingga nasib yang hilang. Selagi ia kekal, anda tidak boleh mempercayai apa-apa yang ia dipaparkan. Bukan iklan, bukan muka, tiada apa-apa. Jika anda mahu untuk menghilangkan gangguan ini selama-lamanya, anda perlu untuk menyingkirkan sumber mereka terlebih dahulu. Ya, kita maksudkan nasib ini. Apabila ia sudah pergi, segala-galanya akan kembali kepada normal. Anda akan dapat melayari web dengan selamat lagi. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikuti panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini. Jangan buang masa dalam perbahasan. DreamCompress telah pergi. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan DreamCompress? Salah satu senario Tempahan munasabah adalah bahawa nasib yang tiba bersama-sama dengan atur cara lain. Ini dipanggil kaedah perisian pengikata dan ianya amat berkesan kerana kebanyakan pengguna tidak pernah bersusah payah untuk membaca terma dan syarat-syarat apabila mereka memasang atur cara pada PC mereka. Mereka tergesa-gesa dalam proses dan membuta tuli mengatakan ya kepada segala-galanya yang mereka akan ditanya. Ini adalah kesilapan mereka. Jangkitan berdoa untuk kecuaian dan gangguan. Tanpa mereka, tiada taktik penyusupan yang cukup baik untuk berjaya. Berikan mereka. Jangan membuat diri anda sasaran yang mudah. Berhati-hati dan mengelakkan komputer anda tanpa jangkitan.

Pemindahan virus DreamCompress

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus DreamCompress dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *