Virus keluarkan Dragon Coupon (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Dragon Coupon

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Dragon Coupon. Ini Dragon Coupon Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Dragon Coupon adalah sebuah aplikasi adware yang tipikal. Oleh itu, ia telah diklasifikasikan sebagai satu program yang berpotensi tidak diingini, atau anak anjing. Program itu tidak akan disimpan di komputer anda kerana mereka serius mungkin mengancam keselamatan sistem anda. Selain itu, mereka akan banjir monitor anda dengan pelbagai iklan komersil yang akan benar-benar sia-sia dan dalam kebanyakan kes, bahkan berbahaya untuk anda.

Iklan pop timbul yang tersebut di atas akan muncul setiap kali anda cuba untuk menyemak imbas web. Ini juga akan melambatkan prestasi komputer anda dan menyebabkan sistem yang kerap kemalangan. Satu lagi perkara yang anda perlu tahu adalah bahawa jika anda meninggalkan Dragon Coupon pada PC anda, sesetengah pihak ketiga yang tidak diketahui tidak lama lagi akan mendapat akses kepada maklumat peribadi dan kewangan anda. Sebab itu, anda patut mengalih keluar atur cara perisian iklan dari sistem secepat mungkin.

Tidak mempercayai janji-janji palsu revolusi Dragon Coupon Laman web palsu. Jika ia program yang sah dengan halaman yang sebenar, anda telah dapat memuat turun Dragon Coupon secara langsung. Sejak, anda tidak boleh, anda perlu tahu bahawa laman web ini adalah palsu dan tidak boleh dipercayai.

Biasanya, Dragon Coupon mendapat dipasang pada PC anda tersembunyi di sebalik freeware lain. Itulah salah satu daripada kaedah-kaedah pilihan, tetapi ia bukanlah satu-satunya. Program ini juga boleh seterusnya meranapkan sistem dengan bantuan lampiran e-mel spam, pautan rosak, rosak laman web, atau dengan menyamar sebagai satu sistem yang palsu atau perisian mengemas kini.

Remove Dragon Coupon
The Dragon Coupon Virus

Perlu diingat bahawa perisian percuma yang menyediakan mungkin titik capaian yang paling mudah, kerana kebanyakan pengguna komputer tidak memberi perhatian yang mencukupi semasa proses pemasangan. Dan bukannya dengan berhati-hati membaca terma dan syarat, mereka hanya bersetuju untuk mereka tergesa-gesa. Kerana tingkah laku ini, mereka membiarkan berniat jahat dan program-program yang mengganggu seperti Dragon Coupon masukkan sistem mereka tanpa perasan mereka.

Dragon Coupon dibentangkan sebagai alat yang akan membantu anda menonton format tertentu video pada komputer anda. Walau bagaimanapun, ini adalah hampir tidak tujuan utamanya. Malah, permohonan itu dibuat untuk menjana keuntungan bagi pihak ketiga yang tersembunyi di sebalik. Disebabkan oleh hakikat bahawa program ini beriklan, jika ia ingin meneruskan operasinya, ia perlu membayar per klik hasil. Setiap iklan, anda klik pada, Tunai di tangan pihak-pihak yang tersebut di atas.

Dragon Coupon telah menemui satu cara untuk meningkatkan peluang kepada tricking anda ke klik pada iklan yang, dengan menghabiskan sedikit masa yang memantau tabiat pelayaran anda. Pada masa itu, ia mendapat perspektif yang lebih baik mengenai tabiat pelayaran dan memutuskan iklan mana akan menjadi lebih menarik untuk anda. Masalahnya di sini ialah bahawa selain daripada menjaga mata anda aktiviti maya, Dragon Coupon juga rekod setiap langkah yang anda membuat dalam talian, dan berkongsi maklumat yang dikumpulkan dengan pihak ketiga yang tidak diketahui. Ini mungkin adalah sangat berisiko untuk keselamatan anda, oleh itu satu-satunya perkara yang anda harus lakukan dalam kes ini adalah untuk membuang pemasangan aplikasi perisian iklan dari PC anda serta merta.

Mujurlah, penyingkiran Dragon Coupon bukanlah satu proses yang sukar. Anda boleh memadam permohonan sama ada secara manual atau secara automatik. Sekiranya anda memerlukan apa-apa bantuan dengan proses pembuangan, anda boleh mengikuti dibawah arahan manual yang disediakan dalam artikel ini. Namun begitu, walaupun anda telah selesai penghapusan secara manual, anda masih perlu scan PC anda dengan alat antimalware sah untuk memastikan bahawa semua ancaman yang sedia ada telah dialih keluar sepenuhnya. Alat keselamatan akan mengesan dan menghapuskan semua program-program yang diingini dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat pada masa akan datang.

Pemindahan virus Dragon Coupon

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk Buang Virus Dragon Coupon daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Dragon Coupon dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *