Virus keluarkan Browse Pulse (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Browse Pulse

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Browse Pulse. Ini Browse Pulse Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Browse Pulse telah diklasifikasikan sebagai sambungan pelayar yang biasanya diedarkan dengan bantuan pihak ketiga pemasang digabung dengan perisian lain Windows serasi. Disebabkan oleh hakikat bahawa Browse Pulse adalah serasi dengan pelayar web utama – IE, Mozilla Firefox dan Google Chrome, pelanjutan boleh dipasang pada mana-mana daripada mereka. Dalam kes ini, anda dinasihatkan untuk mengesan dan menghapuskan permohonan nasib sebaik sahaja anda menyedarinya pada mesin Maya anda.

Laman web rasmi permohonan browsepulse.net, Walau bagaimanapun, disediakan pautan untuk muat turun adalah tidak aktif, sekali gus Browse Pulse tidak dapat diperolehi dari sana. Oleh yang demikian, pada, yang paling iklan disokong program, Browse Pulse telah tersebar di seluruh web diikat bersama-sama dengan freeware lain. Ini biasanya berlaku semasa proses persediaan perisian baru pada PC anda, kerana anda tidak membaca terma dan syarat yang disediakan oleh Pendeta Persediaan permohonan. Dalam kes ini, anda hanya bersetuju untuk segala-galanya dan membiarkan nasib itu ke dalam sistem tanpa menyedarinya. Sebab itu, anda harus sangat berhati-hati setiap kali Bilakah anda memasang perisian baru pada komputer anda. Jika tidak, sekuriti sistem anda akan menjadi serius mengugut.

Remove Browse Pulse
The Browse Pulse Virus

Walaupun pada hakikatnya bahawa Browse Pulse yang sepatutnya untuk mengoptimumkan sesi Pelayaran anda, nasib aplikasi itu menjanakan proses ini sukar sebaliknya. Sambungan berkomunikasi dengan pelayan jauh nasib dan memaparkan pelbagai iklan komersial, seperti pop-up dan menawarkan banner, setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar web anda. Malangnya, ada jaminan jika iklan ini boleh dipercayai atau tidak, sekali gus membuka mana-mana mereka meletakkan sistem anda dalam bahaya.

Di samping itu, tetimbul banyak yang disediakan oleh Browse Pulse yang berupaya melambatkan kelajuan Internet anda, mengalami kemalangan kerap sistem dan mengganggu aktiviti pelayaran anda. Oleh itu, anda perlu menghapuskan Browse Pulse dari PC anda secepat mungkin. Di samping itu, program-program seperti mendapati positif, isyarat kuat, kadar perantauan dan lain-lain klon yang telah dibina pada enjin Injekt juga harus dihapuskan dari sistem itu, kerana semua mereka bertindak dengan cara yang sama.

Selain daripada banjir monitor anda dengan perdagangan banyak iklan, Browse Pulse adalah mampu memantau aktiviti Maya anda dan merakam sejarah pelayaran anda. Setelah nasib yang mengumpul data cukup tentang anda, ia mula menyediakan anda dengan iklan-iklan khusus yang berkaitan dengan keutamaan untuk membuat dan kepentingan Maya anda anda membukanya. Setiap klik yang anda membuat membawa keuntungan kepada pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik program ini dan terus kewujudannya. Jika anda mahu mengelakkan ini dari berlaku dan melindungi sekuriti sistem anda, anda harus menamatkan iklan komersial dengan mengalih keluar Browse Pulse Mesin Maya anda.

Memandangkan semua yang tersebut di atas, ia adalah tertentu Browse Pulse bukanlah satu program yang bermanfaat. Walau bagaimanapun, berita baik mengenai permohonan ini adalah bahawa penghapusan ini tidak begitu sukar. Anak anjing itu boleh dihapuskan daripada sistem sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan yang disediakan di bawah artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat 24/ 7 sehari.

Pemindahan virus Browse Pulse

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Browse Pulse dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *