Virus keluarkan Beto Setup (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Beto Setup. Ini Beto Setup Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Beto Setup adalah parasit yang yang berkaitan dengan nasib. Kehadirannya di dalam komputer anda adalah tanda buruk. Ini bermakna bahawa keselamatan dalam talian dan privasi anda telah telah dikompromikan. Perisian yang berniat jahat ini bertujuan untuk menjadikan pelayar anda memaparkan iklan alat. Sebaik sahaja perosak siber menetapkan sendiri pada PC anda, ia akan mula membedil skrin anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu. Lebih banyak anda klik pada iklan tersebut, pendapatan lebih banyak parasit yang akan menjana bagi kedua-dua hacker dan pangkat halaman, Semua melalui Skim membayar per klik.

Untuk meningkatkan peluang untuk mendapatkan keuntungan yang baik, perisian berniat jahat ini akan mendapatkan semula maklumat peribadi mangsa seperti tetapi tidak terhad kepada melayari sejarah dan tabiat, serta pertanyaan carian. Data tersebut adalah sangat berharga untuk parasit siber, kerana ia memberi kuasa untuk menyesuaikan kandungan digalakkan, lebih baik jadi nampaknya lebih menarik kepada pengguna, dan oleh itu adalah lebih cenderung untuk mendapatkan klik pada.

Penjenayah siber bergantung naif dan kecuaian anda. Itulah sebabnya mengapa anda perlu beri perhatian semasa anda di internet. Cara yang paling biasa untuk nasib menyelinap di komputer anda adalah melalui mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, pakej perisian percuma, permintaan Kemaskini palsu, iklan alat utiliti rendang, fail torrent, serta pautan yang meragukan dan pop-up. Kita amat menasihati pembaca kami supaya rajin ketika dalam talian.

Pada masa kini, anda perlu membayar perhatian tambahan kepada apa yang anda klik pada. Ia akan mengambil masa hanya satu klik anda untuk menjangkiti komputer anda dengan virus secara tidak sengaja. Kami amat mengesyorkan memilih sejenis adat atau lanjutan pemasangan apabila berurusan dengan perisian yang anda telah muat turun dari internet. Dengan cara ini, jika terdapat mana-mana pepasangan pilihan, anda boleh ke tempat mereka dengan mudah. Ia adalah penting untuk ambil perhatian, bahawa ia adalah sangat biasa bagi perisian berniat jahat untuk menyamar sebagai perisian tambahan. Jadi jika anda melihat mana-mana, perkara bijak yang perlu dilakukan adalah untuk Buang kandungan itu.

Setelah adware pada komputer anda akan bertukar anda melayari sebaliknya biasa ke dalam pengalaman neraka. Ancaman siber ini akan menghasilkan iklan yang begitu banyak, yang mana jumlahnya hanya akan meningkatkan lagi anda tinggal terbiar dan biarkan parasit yang berkeliaran percuma pada komputer anda. Lambat laun, penyemak imbas anda akan berjuang untuk memaparkan semua iklan yang dibuang mengikut cara yang. Akibat daripada ini, menyediakan pelayar anda untuk sentiasa kemalangan dan pembekuan. Jika tiada tindakan diambil terhadap nasib yang jahat, ia tidak dapat dielakkan bahawa pelayar anda berhenti bekerja sama sekali. Dan, itu bukan semua ancaman yang mungkin anda hadapi dari jangkitan berniat jahat siber ini.

Terdapat no cara mengetahui jika halaman dinaikkan pangkat adalah selamat. Anda mungkin fikir anda klik pada pautan selamat atau iklan yang Amanah, tetapi perkara seterusnya yang anda tahu, anda mungkin mendapatkan dihalakan semula kepada sumber yang berbahaya atau pun dijangkiti. Jika anda ingin kembali ke normal, selamat dan tanpa ad pengalaman menyemak lalu? Kemudian, anda perlu bertindak dengan cepat dan membuang parasit ini menjengkelkan dari PC anda, sebelum ia mempunyai peluang untuk mendatangkan malapetaka jumlah dan juga mencuri data peribadi anda seperti kata laluan, akaun bank atau kad kredit. Jika anda perlukan bantuan dengan tugas ini, kami cadangkan anda mengikuti arahan kami terperinci.

Pemindahan virus Beto Setup

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Beto Setup dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *