Virus keluarkan Anysearchmanager (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Anysearchmanager

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Anysearchmanager. Ini Anysearchmanager Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Mana-mana Pengurus Cari adalah parasit jahat yang bertujuan untuk membahayakan komputer awda. Utiliti ini dinaikkan pangkat sebagai berguna dan berjanji untuk membuat carian web anda lebih mudah. Plus, ia menawarkan anda kemungkinan untuk mencari di web melalui desktop anda. Tidak mempercayai janji-janji palsu tersebut. Alat ini akan membawa anda hanya sakit kepala. Pakar IT menghubungkan alat ini kepada pelayar hijacker jangkitan. Sekali diberi akses, Anysearchmanager juga akan muncul sebagai laman web baru dan enjin carian pilihan anda. Apatah lagi, ia akan mengambil kebebasan pemasangan bar alat baru, tambahan dan sambungan yang akan membantu dalam misinya yang muktamad untuk mendatangkan malapetaka.

Selepas Anysearchmanager menetapkan sendiri pada penyemak imbas anda, hijacker itu akan bergerak untuk mengumpul data penting aktiviti web anda – menyemak imbas sejarah, tabiat, hasil carian, dan sebagainya. Dengan maklumat tersebut, ia akan mampu menjana pelbagai iklan yang disasarkan dan pop-up, pengguna yang paling berkemungkinan untuk klik. Setiap laman anda Lawat, akan dibanjiri dengan pelbagai iklan dan mesej berkelip. Pop-up akan muncul dari mana, yang tidak membiarkan anda melakukan apa-apa jenis kerja. Mempunyai jangkitan hijacker pelayar adalah satu gangguan yang anda perlu untuk menyingkirkan secepat mungkin!

Remove Anysearchmanager
The Anysearchmanager Virus

Sebab kemungkinan di sebalik pelayar anda diceroboh adalah anda kekurangan ketekunan sambil melayari internet. Perampas pelayar tidak boleh hack cara mereka hanya pada komputer anda. Mereka perlu mendapatkan kebenaran anda, untuk menyerang. Ini sering berlaku apabila pengguna tidak membayar perhatian yang cermat semasa proses pemasangan. Masalahnya ialah, pengguna dikenali untuk memilih opsyen yang akan menyelamatkan mereka masa. Oleh itu, mereka memilih untuk mengikuti proses pemasangan yang cepat. Ia adalah satu kesilapan besar.

Sebaliknya, kami mengesyorkan memilih mod adat atau lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Ini akan memberi anda kekuatan untuk memilih aplikasi mana dan program boleh mempunyai akses kepada PC anda dan yang tidak. Selalunya, perisian tambahan ternyata perisian berniat jahat tersembunyi yang terselindung. Jadi, pastikan anda Buang tanda sebarang kotak bersebelahan dengan perisian tersebut. Ia akan menjimatkan banyak masalah berurusan di masa hadapan dan anda juga akan mengelakkan jangkitan mungkin siber.

Mengapa ianya berbahaya pelayar
yang perampas menghadkan mereka serangan kepada pelayar web di komputer anda sahaja, itulah sebabnya perampas tidak dianggap sebagai real ‘virus’ oleh ramai orang. Walau bagaimanapun, mereka adalah tidak berbahaya. Penyemak imbas diceroboh bermakna bahaya tertentu untuk privasi dan Keselamatan anda. Jika anda perhatikan bahawa pelayar anda telah dijangkiti oleh parasit ini berniat jahat, anda tidak perlu membuang masa! Teruskan dengan penghapusan segera sebelum terlambat! Iklan yang mungkin kelihatan tidak akan mampu melakukan apa-apa yang berbahaya, tetapi benda itu, anda tidak pernah tahu apakah ancaman lurks di belakang mereka! Dengan klik pada mereka, anda boleh mendapatkan diarahkan ke laman web pihak ketiga yang menyakiti PC anda dijangkiti.

Selain itu, bilangan iklan dan pop-up akan meningkat secara drastik dari semasa ke semasa, yang bermaksud bahawa pelayar anda akan mula terhempas dan pembekuan sehingga pada satu masa nanti ia akan jadi beban dengan iklan kandungan, bahawa ia akan berhenti bekerja sama sekali. Perampas pelayar akan tekanan sebenar yang akan dapat anda untuk melakukan apa-apa biasa bekerja dalam talian. Jika anda ingin untuk kembali ke pengalaman pelayaran selamat dan ad-percuma, kami cadangkan anda mengikuti arahan kami.

Pemindahan virus Anysearchmanager

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus Anysearchmanager dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *