Trojan Buang Vbs Downloader Atj | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Trojan Vbs Downloader Atj. Panduan Vbs Downloader Atj penyingkiran Trojan ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Vbs Downloader Atj dikelaskan sebagai kuda Trojan, aka salah satu paling berbahaya jenis-jenis jangkitan siber di luar sana. Dan reputasinya yang benar-benar layak. Trojan yang memasuki sistem anda diam lengkap dan kemudian hasil untuk menghancurkan ia juga belakang anda. Anda mungkin tidak sedar bahawa PC yang telah dijangkiti selama beberapa minggu. Tidak seperti ransomware keping yang tidak mustahil untuk notis apabila ia menyulitkan data anda, Trojan tidak mendedahkan kehadiran mereka dalam apa jua cara. Sudah tentu, terdapat tanda-tandanya tetapi anda perlu beri perhatian pada mesin anda untuk melihat mereka.

Sebagai contoh, komputer awda mungkin memperlahankan ketara sebagai kegunaan Ismo.exe banyak memori CPU. Sesetengah Mesin lebih tua mungkin mula untuk kemalangan sekali-sekala. Jika anda melihat sesuatu yang luar biasa dengan PC anda, mengambil tindakan untuk melihat apa yang tidak kena. Semakin anda menunggu, lebih banyak masa jangkitan telah menyebabkan masalah.

Vbs Downloader Atj adalah sebuah tekanan. Ia membuat kacau-bilau lengkap Mesin anda. Sebagai permulaan, virus amaran daftaran sistem anda. adds/ mengalih keluar masukan, mengubahsuai atau benar-benar merosakkan fail-fail anda benar-benar belakang anda. Sebagai hasilnya, anda mungkin mendapati diri anda tidak dapat memuatkan sesetengah atur cara. Ini adalah hanya permulaan, walaupun. Seperti yang kami katakan, senarai ini agak lama. Infpub.dat juga boleh mengubah seting pelayar awda dan menyuntik penyemak imbas anda dengan Tan pautan rosak dan iklan. Anda tidak akan dapat melayari web biasanya dan selamat dan anda akan sentiasa diganggu, Dilencongkan dan sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Selain itu, kehidupan peribadi anda sekarang tidak lagi peribadi apabila Trojan di atas kapal.

Trojan yang terutamanya digunakan untuk mengintip ke atas mangsa-mangsa mereka dan mencuri maklumat sensitif. Bukan itu sahaja, tetapi mereka juga menghantar segala-galanya yang mereka dapati kepada crooks yang menciptakan mereka. Adakah anda berfikir cybercriminals yang mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda adalah idea yang baik? Sudah tentu, tidak. Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti. Namun, ada yang masih lagi. Prestasi keseluruhan Mesin anda worsens juga. Anda mengalami kemalangan sering pembekuan reboots, dan lain-lain. Dan kita tidak hanya bermaksud dalam talian. Menggunakan PC anda di luar talian adalah juga sukar. Bukan untuk menyebut bahawa jika ini yang berlaku di terlalu lama, anda juga mungkin menghadapi skrin biru kematian. Jangan biarkan senario ini terungkap. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menangani Infpub.dat dengan serta-merta.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Trojan jahat itu? Well, kaedah yang paling biasa digunakan adalah lama tetapi mesej e-mel spam emas dan lampiran yang berniat jahat. Walaupun selepas selama ini kerja masih taktik ini dan penggodam masih menggunakannya. Mengapa? Kerana pengguna, sudah tentu. Berapa kali anda pernah mendengar ungkapan “Jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali!”? Berjuta-juta, betul? Dan anda masih melakukannya, kan? Nah, sekali lagi, tidak berbuat demikian. Walaupun mesej yang kelihatan sah, ia boleh menjadi perangkap.

Penggodam menyamar emel untuk dupe anda. Menjadi lebih bijak. Tidak membantu mereka meletakkan dengan tergesa-gesa dan kecuaian anda. Jika anda melihat e-mel yang pelik, menghapuskannya. Sama juga dengan mesej dalam media sosial. Menjadi amaran itu dan terus pengawal anda setiap masa. Jangkitan semua berdoa untuk kecuaian anda untuk berjaya. Geran. Selain itu, dapatkan atur cara anti-malware boleh dipercayai. Pastikan ia sentiasa dikemas kini dan sentiasa mengimbas PC anda untuk pastikan ianya bersih.

Penyingkiran Trojan Vbs Downloader Atj

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Trojan Vbs Downloader Atj dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *