Trojan Buang Bladabindi | Dikemaskini

Trojans

Bladabindi virus tergolong dalam kategori kuda Trojan. Virus jenis ini dianggap sebagai salah satu yang paling berbahaya. Bladabindi adalah parasit yang sangat diam-diam. dan serba boleh. Setelah ia menjangkit komputer awda, ia akan Sembunyikan dirinya begitu baik, bahawa anda akan mendapati sangat sukar untuk mengesan. Kerana ia boleh digunakan untuk pelbagai perlakuan jenayah, serba boleh merupakan salah satu ciri-ciri terbaik Trojan itu. Melaluinya, crooks boleh mengintip ke atas mangsa-mangsa mereka, serta mencuri apa-apa maklumat peribadi yang mereka perlukan.

Kewujudan kuda Trojan akan menyebabkan kerosakan yang teruk kepada sistem komputer mangsa. Trojan adalah bertanggungjawab untuk OS anda untuk melakukan yang buruk, atur cara dan aplikasi untuk kemalangan dan pembekuan pada kadar yang tetap, serta penghapusan fail penting sistem dan tugas. Skrin maut biru yang terkenal juga boleh muncul pada skrin anda jika anda membenarkan virus ini kepada tetamu akan ditulis oleh pelanggan kami selepas penginapan pada peranti anda tidak dilayan.

Bladabindi virus paling biasa mendapati jalan pada PC anda melalui perisian penyertaan. Ia adalah satu kesilapan besar untuk memasang perisian di bawah persediaan pemasangan yang cepat. Sebaliknya, anda perlu membuat ia satu tabiat untuk memilih sejenis adat atau lanjutan pemasangan, jika ada. Perisian yang berniat jahat sering menyamar sebagai bonus atur cara dan aplikasi yang akan disembunyikan daripada anda. Untuk membuat mereka kelihatan, anda perlu ikut nasihat yang kami berikan kepada anda lebih awal. Kemudian, Semua yang ada kiri lakukan ialah untuk membuang pilihan perisian tambahan, maka ia tidak mendapat capaian ke komputer anda.

Kuda Trojan virus juga boleh mendapatkan menyebarkan melalui mesej e-mel spam, updater palsu, fail-fail torrent dan iklan yang dijangkiti. Anda perlu faham bahawa crooks bergantung kepada kecuaian anda dan akan menggunakan naif anda untuk membuat anda jatuh ke dalam perangkap jahat mereka. Itulah sebabnya anda mesti rajin dan teliti semasa dalam talian. Berfikir dua kali sebelum anda klik pada sesuatu.

Pengguna takut virus kuda Trojan atas sebab-sebab. Jika komputer anda mendapat menyusup olehnya, penggodam boleh menggunakan kesempatan ini untuk mengintip anda – hampir dan fizikal. Bukan sahaja aktiviti dalam talian anda dapat dipantau, tetapi webcam dan mikrofon anda boleh mendapatkan digodam, jadi crooks boleh mengintip ke atas anda. Tiada siapa yang jenis pelanggaran privasi. Sistem berterusan mengalami kemalangan dan kesilapan akan menghalang anda daripada melakukan apa-apa jenis kerja pada peranti anda.

Atur cara dan aplikasi akan tidak lama lagi tidak dapat digunakan kerana mereka akan terus ketinggalan dan pembekuan kerap. Ia adalah penting bahawa anda bertindak sebaik sahaja anda mengesan kehadiran virus Trojan Bladabindi. Lebih banyak masa anda membazir masa lebih teruk akibat akan mendapat. Menghapuskan ancaman pada penemuan dan menyelamatkan diri lagi masalah! Jika anda mahu untuk melindungi sistem komputer anda dari semakin rosak teruk dan simpan maklumat peribadi peribadi, anda perlu untuk menyingkirkan parasit ini secepat mungkin!

Penyingkiran Trojan Bladabindi

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat membuang Trojan Bladabindi daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *