Showad.js/ads.pubmatic.com “Virus” buang pemasangan

Adware
Remove Showad.js/Ads.pubmatic.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Showad.js/Ads.pubmatic.com. Panduan pemindahan Showad.js/Ads.pubmatic.com ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Showad.js/ads.pubmatic.com telah diklasifikasikan sebagai permohonan nasib berbahaya yang boleh menyebabkan huru-hara ke komputer anda. Seperti yang program disokong iklan ini adalah serasi dengan pelayar web utama – Internet Explorer, Google Chrome dan Mozilla Firefox, ia adalah bertanggungjawab ke atas semua pihak komersial iklan pop-up yang tertera padanya. Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu tahu adalah bahawa iklan yang disediakan oleh Showad.js/Ads.pubmatic.com mungkin serius mengancam keselamatan sistem anda. Oleh itu, program ini harus dihapuskan dari PC anda pada minit yang anda perasan dengan kehadirannya di atasnya.

Malah, Showad.js/Ads.pubmatic.com memerlukan kelulusan anda sebelum ia mendapat dipasang pada komputer anda, tetapi ia tidak bermakna bahawa ini akan menjadi berguna untuk anda. Malah, permohonan adalah begitu mahir bahawa ia boleh membuat anda memuat turunnya sendiri tanpa menyedarinya. Kebiasaannya, Showad.js/Ads.pubmatic.com memasuki PC freeware lain yang diberkas dan mengekalkan kehadirannya secara rahsia sehingga pelbagai adverts mula menunjukkan pada monitor anda. Sebenarnya, ini bukanlah luar biasa sekali kerana freeware biasanya bergerak yang diikat dengan perisian berniat jahat kerana ini adalah bersebelahan paling mudah menghala ke sistem.

Kadang-kadang Showad.js/Ads.pubmatic.com menggunakan kaedah lain untuk seterusnya meranapkan PC anda. Ini termasuk bersembunyi di belakang lampiran e-mel spam, pautan rosak dan laman web, atau hanya menyamar sebagai satu sistem yang palsu atau Kemaskini program. Oleh itu, jika anda mahu untuk mengelakkan unwillingly memasang adware, ingatlah bahawa tergesa-gesa, naif dan gangguan pasti tidak akan membantu anda semua.

Remove Showad.js/Ads.pubmatic.com
The Showad.js/Ads.pubmatic.com Virus

Sebaik sahaja Showad.js/Ads.pubmatic.com memasuki PC anda, pelayar web anda akan dibanjiri dengan nada iklan komersil yang sia-sia. Perlu diingat bahawa jika anda klik pada mana-mana daripada mereka, anda mungkin berakhir dengan memasang perisian berniat jahat yang lebih tidak diingini pada sistem. Di samping itu, seperti pop timbul ini akan muncul setiap kali anda cuba untuk menyemak imbas web, mereka yang berupaya menyebabkan pelbagai masalah. Golongan ini akan melambatkan kelajuan Internet anda, mengalami kemalangan kerap sistem dan mengganggu aktiviti pelayaran anda. Satu-satunya cara untuk menghentikan ini adalah untuk membuang Showad.js/Ads.pubmatic.com bersama-sama dengan iklan yang ia memaparkan secepat mungkin.

Malangnya, iklan-iklan komersial yang mengganggu adalah bukan satu-satunya masalah yang anda perlu bimbang tentang. Satu lagi perkara yang anda perlu tahu tentang Showad.js/Ads.pubmatic.com ialah bahawa permohonan mampu pemantauan dan rakaman sejarah pelayaran dan keutamaan Maya anda. Selepas program ini telah mengumpulkan maklumat yang cukup mengenai tabiat pelayaran, ia mula memaparkan kandungan pihak ketiga pada monitor anda.

Perlu diingat bahawa anda tidak harus mempercayai mana-mana iklan yang disediakan oleh Showad.js/Ads.pubmatic.com, kerana permohonan ini tidak mengambil tanggungjawab untuk kandungan yang dipaparkan di pelayar web anda. Jadi, jika anda klik pada iklan yang disediakan, anda mungkin dipindahkan ke pelbagai laman web yang mengandungi bahan yang rosak.

Selain itu, setiap klik untuk advert yang dipaparkan oleh Showad.js/Ads.pubmatic.com, membawa keuntungan kepada pihak ketiga yang bersembunyi di sebalik adware program dan terus kewujudannya. Satu-satunya cara untuk menamatkan semua iklan sia-sia adalah untuk mengalih keluar Showad.js/Ads.pubmatic.com dari PC anda. Oleh itu, menghapus permohonan ini daripada sistem amat disyorkan. Di samping itu, anda perlu pastikan bahawa komputer anda juga menyediakan perlindungan terhadap perisian berniat jahat.

Jika sesi Pelayaran anda telah dilencongkan ke laman web yang tidak dipercayai, fail-fail yang terjejas, ia adalah sangat mungkin bahawa sesetengah jangkitan komputer telah berjaya untuk seterusnya meranapkan Mesin Maya anda. Akibatnya, jangkitan mungkin tersembunyi ke dalam sistem dan mereka boleh membenarkan sesetengah penjenayah siber untuk mendapat akses kepada PC anda dan mencuri data sensitif anda. Dalam kes ini berlaku, satu-satunya cara untuk memadam apa-apa ancaman dan virus dari sistem sepenuhnya dan melindungi data peribadi anda daripada dicuri, adalah dengan menggunakan alat keselamatan berwibawa dan automatik. Dengan menggunakan, apa-apa atur cara perisian iklan seperti Showad.js/Ads.pubmatic.com akan terletak dan dihapuskan sekaligus.

Buang Showad.js/ads.pubmatic.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Showad.js/Ads.pubmatic.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *