Redirector GVT1. Com “Virus” penyingkiran

Browser hijackers
Remove Redirector GVT1.Com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Redirector GVT1.Com. ini Redirector GVT1. Com penyingkiran panduan bekerja untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Redirector GVT1. Com adalah sejenis program yang mampu mengubah dalam tiga utama pelayar web – Internet Explorer, Mozilla Firefox dan Google Chrome tanpa kebenaran anda. Oleh itu, Redirector GVT1. Com telah dikategorikan sebagai hijacker pelayar.

Sedang dipasang pada komputer anda, dengan hijacker bermula banjir monitor anda dengan pelbagai pautan yang ditaja dan adverts tetimbul. Walau bagaimanapun, masalah utama dengan iklan ini adalah bahawa ia adalah sukar untuk mengenal pasti yang mereka boleh dipercayai dan yang tidak, jadi anda mungkin dengan serta-merta dipindahkan ke laman-laman web yang rosak pada minit yang anda klik padanya.

Selain itu, memandangkan hakikat bahawa banyak enjin carian tidak boleh dipercayai yang lain mungkin kelihatan in the place of halaman utama anda lalai dan penyedia pencarian, anda perlu untuk mengelakkan sebarang perubahan yang tidak diizinkan dan memasang alat antimalware dipercayai pada komputer anda.

Redirector GVT1. Com menggunakan pelbagai kaedah infiltrating sistem. Kebiasaannya, hijacker yang memasuki digabung dengan lain-lain perisian percuma, perisian komputer anda kerana ia menyediakan mungkin pintu masuk paling mudah untuknya. Sebab itu, setiap kali Bilakah anda memasang perisian baru pada PC anda, anda perlu membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh Pendeta Persediaan. Jika tidak, anda akan mengalami isu-isu yang berkaitan dengan keselamatan.

Remove Redirector GVT1.Com
The Redirector GVT1.Com Virus

Redirector GVT1. Com boleh juga seterusnya meranapkan Mesin Maya anda dengan menyamar sebagai kemas-kini sistem atau atur cara yang palsu. Sebagai contoh, semasa anda berfikir bahawa anda sedang mengemaskini permohonan sedia ada pada PC anda, anda sudah benar-benar membiarkan jangkitan berbahaya dalam sistem. Selain itu, dengan hijacker juga boleh menggunakan lampiran e-mel spam, pautan rosak atau laman web sebagai cara lain untuk pencerobohan. Oleh itu, mempunyai program yang tidak diingini pada PC anda kebiasaannya bergantung kepada perhatian anda.

Sesetengah komputer pengguna fikir bahawa mereka tidak perlu membuang Redirector GVT1. Com dari mereka Mesin maya, kerana enjin carian boleh menyediakan mereka dengan pautan. Walau bagaimanapun, masalah utama dengan Redirector GVT1. Com adalah bahawa ia sering memaparkan pautan ke laman-laman web yang dipercayai dan iklan-iklan banner berpotensi tidak boleh dipercayai. Oleh itu, mengeluarkan enjin carian dari PC anda amat disyorkan.

Jika sesi Pelayaran anda telah dipindahkan ke laman web yang tidak dipercayai, fail-fail yang terjejas, ia adalah sangat mungkin bahawa pelayar perampas atau aplikasi perisian iklan boleh berjaya menembusi Mesin Maya anda. Hasilnya, sesetengah jangkitan mungkin tersembunyi ke dalam sistem dan mereka boleh membenarkan sesetengah penjenayah siber untuk mendapat akses kepada PC anda dan mencuri data sensitif anda. Dalam kes ini berlaku, satu-satunya cara untuk memadam sebarang ancaman dari dalam sistem sepenuhnya dan melindungi data peribadi anda daripada dicuri, adalah dengan menggunakan program automatik Keselamatan. Dengan menggunakannya, jangkitan tersembunyi semua boleh terletak dan dihapuskan sekaligus.

Anda boleh menghapuskan Redirector GVT1. Com sama ada secara manual atau secara automatik. Penyingkiran manual arahan disediakan bellow artikel ini. Walaupun, walaupun anda telah melengkapkan proses pemindahan secara manual, anda masih perlu menjalankan imbasan penuh desktop PC anda untuk mengenalpasti apa-apa sisa daftaran atau fail sementara. Anda boleh melakukan ini dengan memasang alat antimalware berwibawa yang akan memadamkan semua ancaman sedia ada sekaligus dan akan melindungi sistem anda terhadap perisian berniat jahat pada setiap masa.

Redirector GVT1. Buang com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Redirector GVT1. Com daripada pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *