Penipuan keluarkan “Google Customer Reward Program” (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan “Google Customer Reward Program”. Panduan “Google Customer Reward Program” penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat mesej “Google Customer Reward Program” pop timbul di skrin anda, anda mempunyai apa-apa untuk menjadi teruja. Mesej penipuan ini merupakan tanda yang nyata bahawa anda mempunyai adware pada komputer anda. Apa sahaja yang anda lakukan, Jangan klik padanya! Itulah sebenarnya apa yang penjenayah siber di sebalik mahu ancaman jahat ini. Anda akan mendapat apa-apa dengan terjatuh ke dalam perangkap mereka.

Anda akan Dapatkan dihujani oleh pelbagai tetimbul mengganggu dan iklan, selalunya dalam bentuk eksklusif tawaran, tawaran, jualan khas dan kupon, berkelip mesej dalam teks iklan, pengemaskinian yang palsu, dan sebagainya. Kandungan pengiklanan sedemikian akan disasarkan khusus untuk kelihatan lebih menarik kepada pengguna. Inilah mungkin terima kasih kepada nasib dengan keupayaan untuk memantau aktiviti web pengguna, serta mencuri pertanyaan penyemakan sejarah, tabiat dan Cari. Matlamat utama adalah untuk mendapatkan keuntungan melalui kaedah PPC (Pay Per klik).

Nasib boleh mendapatkan diedarkan melalui mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, permintaan Kemaskini palsu, pakej perisian percuma, fail-fail torrent rosak, pautan meragukan dan iklan, dan banyak lagi. Bagi mengelakkan jangkitan adware yang berpotensi, Terdapat beberapa perkara yang kami mengesyorkan pengguna kami lakukan. Apabila memuat turun perisian dari internet, perkara bijak yang perlu dilakukan adalah untuk memilih satu adat atau lanjutan jenis pemasangan. Dengan cara ini anda boleh mempunyai kawalan penuh ke atas proses.

Jika anda melihat mana-mana perisian yang anda anggap mencurigakan atau tidak pernah bertujuan untuk memuat turun di tempat yang pertama, apa yang anda perlu lakukan ialah Buang atur cara atau aplikasi yang anda tidak mahu dipasang pada PC anda. Selain itu, pengguna dinasihatkan supaya perhatian yang teliti apabila mereka mengemaskini perisian mereka. Adalah lebih baik untuk mendapatkan pengemaskinian anda dari sumber yang boleh dipercayai dan berlesen sahaja. Jangan hanya membuta tuli Amanah tetimbul rawak yang menggesa anda untuk mengikuti pautan rendang untuk mendapatkan Kemaskini dikehendaki. Lebih sering daripada tidak, kemas kini seperti itu bertukar menjadi palsu dan membawa apa-apa tetapi menyusahkan.

Pasti, nasib tidak dianggap menjadi satu virus yang sebenar, kerana ia hanya menjangkit pelayar anda, bukan sistem keseluruhan komputer. Walau bagaimanapun, nasib seperti penipuan “Google Customer Reward Program” yang mesti tidak boleh dipertikaikan lagi. Iklan dan pop-up yang dijana oleh parasit ini berniat jahat boleh mengubah hala ke laman web palsu dan bahkan berbahaya yang bertujuan untuk membahayakan komputer anda. Pautan merbahaya seperti itu boleh membuka backdoors untuk penggodam lain yang mahu mencuri maklumat peribadi untuk berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan.

Anda tidak mahu data peribadi seperti kata laluan, alamat IP, akaun bank, nombor kad kredit, Login ID, dan lain-lain untuk jatuh ke dalam tangan atau penjenayah itu, Adakah anda? Jika anda ingin untuk kembali ke pengalaman pelayaran selamat dan ad-percuma, kami boleh membantu anda. Hanya ikut arahan kami di bawah untuk mengetahui cara untuk menghilangkan nasib jahat ini sebelum ia mampu menyebabkan sebarang kerosakan kepada komputer anda.

Penyingkiran “Google Customer Reward Program”

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar “Google Customer Reward Program” dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *