Mengalih keluar Zukxd6fkxqn.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Zukxd6fkxqn.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Zukxd6fkxqn.com. Panduan Zukxd6fkxqn.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda sentiasa mendapat diarahkan ke laman web Zukxd6fkxqn.com, ia bermakna bahawa komputer telah menyusup dengan hijacker pelayar. Sebaik sahaja parasit yang menjangkit pelayar anda, ia beralih untuk mengubahsuai sebarang seting yang difikirkannya patut, supaya ia boleh meneruskan dengan agenda jahat yang terganggu. Selepas itu, ia akan mula membedil skrin anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu – pop-up, dalam teks, banner. Apatah lagi, kandungan tersebut akan khusus dijana, mengikut data yang hijacker dengan mencuri daripada anda.

Pelayar sejarah, tabiat dan Cari pertanyaan anda akan membantu ia menyesuaikan iklan itu, supaya anda lebih cenderung untuk klik pada iklan dan membantu mencipta pendapatan melalui Skim pay per klik untuk hacker dan muka parasit yang menggalakkan.

Remove Zukxd6fkxqn.com
The Zukxd6fkxqn.com Virus

Jenis yang paling umum pelayar hijacker pengagihan termasuk e-mel spam dan lampiran, permintaan Kemaskini palsu, freeware, tetap, meragukan link dan iklan, dan sebagainya. Selepas memuat turun perisian dari internet, kami amat mengesyorkan memilih jenis pemasangan untuk Lanjutan atau adat. Dengan cara ini, anda akan dapat melihat jika terdapat apa-apa malware, tersembunyi sebagai tambahan atur cara dan aplikasi yang tidak didedahkan dengan betul semasa memuat turun.

Jika anda mengikuti nasihat kami, anda akan dapat dengan mudah buang pemasangan mana-mana pilihan dan dengan demikian Pastikan PC anda dilindungi daripada ancaman siber. Selain itu, jika anda perlu untuk mengemaskini perisian di komputer anda, tidak mempercayai pop timbul rambang yang mahu anda Ikut pautan rendang. Sebaliknya, bergantung pada sumber rasmi dan berlesen sahaja.

Perampas pelayar akan mengganggu parasit siber yang menghidupkan anda melayari ke pengalaman neraka. Mereka akan bukan sahaja mengganggu kerja anda dengan sejumlah besar iklan, tetapi juga akan menggantikan Laman web dan enjin carian pilihan dengan website dipersoalkan sama Zukxd6fkxqn.com anda. Masalahnya dengan semua iklan yang seolah-olah boleh dipercayai ialah, bahawa anda tidak punya cara untuk mengetahui di mana mereka akan benar-benar membawa anda. Siapa tahu, anda boleh satu klik jauh dari jangkitan virus yang berpotensi.

Anda mungkin berfikir anda akan klik pada iklan yang boleh dipercayai, tetapi pada hakikatnya, anda mungkin mendapatkan dihalakan semula ke sumber yang dijangkiti yang bertujuan untuk membahayakan komputer anda dan bahkan mencuri maklumat peribadi anda seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, alamat IP, kelayakan akaun bank, kredit Kad nombor, dan sebagainya. Untuk memastikan maklumat peribadi anda yang peribadi, anda perlu meneruskan penyingkiran serta-merta hijacker menjengkelkan ini sebelum terlambat.

Penyingkiran Zukxd6fkxqn.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Zukxd6fkxqn.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Zukxd6fkxqn.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *