Mengalih keluar Zme8o3l1c4.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Zme8o3l1c4.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Zme8o3l1c4.com. Panduan Zme8o3l1c4.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda sering melihat halaman Zme8o3l1c4.com pada penyemak imbas anda, bersedia untuk masalah. Kewujudan Laman ini merupakan tanda yang nyata bahawa nasib jahat bersembunyi di komputer anda. Parasit jahat ini diprogramkan untuk pancuran anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu, tahun-tahun mendatang hasil membayar per klik. Ia juga akan memantau aktiviti web anda dan mencuri data berharga seperti sejarah penyemakan dan hasil carian, untuk lebih menyesuaikan kandungan digalakkan, supaya anda lebih cenderung untuk klik padanya.

Sebaik sahaja nasib yang menyerang browser, neraka semua pecah longgar. Setiap halaman yang anda lawati akan dihujani dengan iklan, ada pop-up, banner, dalam-teks atau mesej amaran berkelip. Masalahnya ialah, anda tidak pernah tahu di mana apa-apa pautan yang ditaja akan mengubah laluan anda. Beberapa iklan mungkin membawa anda kepada mencurigakan dan bahkan berbahaya-Laman web pihak ketiga yang bertujuan untuk membahayakan komputer awda dan menjangkiti dengan virus.

Nasib diketahui mengintai di sebalik mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, perisian percuma, mesej update palsu, iklan yang dijangkiti dan pautan, dan lain-lain. Anda perlu tahu bahawa nasib bergantung kepada naif dan kekurangan usaha anda. Apabila anda di internet, anda perlu membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang sedang anda mengklik pada. Sentiasa baca terma dan syarat dengan teliti, sebelum anda klik pada butang ‘Saya setuju’.

Remove Zme8o3l1c4.com
The Zme8o3l1c4.com Virus

Jangan hanya membuta tuli Amanah pop timbul rambang atau advert. Bergantung pada nasib akan membawa anda satu-satunya masalah. Apabila memuat turun perisian dari internet, anda perlu memastikan bahawa terdapat tiada tambahan program atau aplikasi yang akan disembunyikan daripada anda. Untuk berbuat demikian, memilih untuk adat atau pemasangan maju. Jika anda melihat memasang sebarang pilihan, kami amat mengesyorkan bahawa anda membuang pilihan mereka. Lebih sering daripada tidak, perisian berniat jahat menyamar sebagai perisian seolah-olah berguna, dan boleh dilihat hanya jika anda ikuti melalui jenis pasang untuk maju.

Sebelum anda mula aneh bahawa komputer anda telah dijangkiti oleh ‘virus’, anda perlu tahu bahawa itu adalah tidak betul-betul benar. Nasib hanya menghadkan serangan para pelayar sahaja. Ia tidak boleh hack jalan untuk menceroboh sistem komputer anda. Itulah sebabnya ramai pengguna menganggap ia sebagai ‘virus’ yang sebenar. Walau bagaimanapun, tidak memandang rendah kuasa.

Nasib tidak apa-apa tetapi berbahaya. Jika anda membiarkan ia berkeliaran percuma pada PC anda, ia boleh menyebabkan kerosakan yang serius. Pelayar anda tidak lama lagi akan mula mengalami kesukaran untuk memaparkan semua iklan yang dibuang mengikut cara yang. Oleh sebab itu, ia sering akan crash atau pembekuan. Pada satu ketika, ia juga akan berhenti bekerja sama sekali.

Nasib jangkitan menjejaskan privasi dan Keselamatan anda. Melalui ini perosak siber, penggodam boleh mencuri maklumat peribadi dan kewangan. Data seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, ID log masuk, kelayakan akaun bank, nombor kad kredit, alamat IP, dan lain-lain boleh dengan mudah jatuh ke tangan penjenayah siber, yang mungkin berkongsi maklumat ini dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan. Untuk melindungi data peribadi anda dan kembali ke pengalaman pelayaran selamat dan ad-percuma, anda perlu untuk membuang nasib menjengkelkan ini daripada komputer anda secepat mungkin!

Penyingkiran Zme8o3l1c4.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Zme8o3l1c4.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *