Mengalih keluar Yonzont.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Yonzont.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Yonzont.com. Panduan Yonzont.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Yonzont.com adalah sebuah laman web yang berbahaya. Melihat hal itu semua bermakna masa bahawa anda berada dalam kesulitan. Halaman menunjukkan kehadiran jangkitan siber dalam sistem anda. Nasib seorang, untuk lebih speisifik. Anda mempunyai nasib yang atas kapal dan itulah sebab mengapa anda sentiasa melihat tapak Yonzont.com. Tidak panik. Nasib jangkitan yang relatifnya mudah untuk keluarkan. Sudah tentu, anda perlu bertindak cepat. Jika anda berlengah-lengah, perkara-perkara yang akan menjadi lebih teruk.

Parasit setiap mendapat keluar dari tangan akhirnya. Nasib anda terjebak dengan disertakan. Tidak memberi masa yang cukup untuk keluar daripada kawalan. Potong penginapan yang paling pendek sebaik mungkin dan menyelamatkan diri Tan isu-isu. Mengambil rupa Yonzont.com sebagai amaran yang sebenarnya dan mengendahkan ia. Mula mencari nasib di tempat bersembunyi dan apabila anda menemuinya, menghapuskan dengan serta-merta. Lebih cepat ia pergi dari komputer anda, lebih baik. Tidak memandang rendah ancaman serangga perosak ini menimbulkan. Ianya tidak berbahaya! Satu perkara sebaliknya. Ia bukanlah hanya sebagai berbahaya seperti jangkitan lain. Jadi, menganggap diri anda bertuah dan keluarkannya sebelum ia menyebabkan anda merosakkan. Inilah yang tindakan yang boleh diambil dalam situasi ini. Menerimanya. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Nasib yang bertukar pengalaman menyemak lalu awda ke dalam mimpi ngeri. Dari saat ia memasuki, anda mula sedang dihujani dengan Tan iklan boleh dipersoalkan. Anda lihat semua jenis iklan yang melindungi skrin anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh mengalih keluar mereka. Adakah anda tahu Kenapa? Nasib di pekerjaan adalah untuk menjana trafik web untuk laman tertentu dan membantu crooks mendapat hasil membayar per klik. Ini adalah mengapa iklan yang begitu gigih. Lebih banyak yang anda lihat, yang lebih besar peluang untuk mendapat klik. Dan jika anda klik, hacker buat duit. Ini dipanggil mekanisme pay per klik dan orang-orang yang mengambil kesempatan daripada ia. Yang lebih buruk, mereka menggunakan anda. Mereka membuat anda penaja mereka. Bukan itu sahaja, walaupun.

Remove Yonzont.com
The Yonzont.com Virus

Mengaktifkan dalam talian anda akan memusnahkan dengan berkesan. Anda tidak dapat melayari web biasanya lagi. Ianya menyeronokkan mahupun Peti Deposit Keselamatan. Anda akan diganggu sepanjang masa oleh dipaksa untuk melawat tapak rendang. Iklan ini akan melindungi skrin anda seluruh 24/ 7. Semua ini menyebabkan enjin anda untuk underperform juga. Walaupun apabila anda menggunakan ia di luar talian. Ia adalah sangat lembap dan kemalangan sering. Ini seterusnya boleh membawa kepada kehilangan data. Tidak perlu menyebut bagaimana menjengkelkan.

Nasib baik, anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan mudah. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan adware yang jahat. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jika anda tidak Walau bagaimanapun, ia tidak akan lama sebelum anda infest PC anda dengan lebih banyak perisian berniat jahat. Membuat pilihan yang tepat.

Halaman Yonzont.com yang datang kerana nasib itu dan nasib dirinya digunakan kecuaian anda membuat PC anda. Ya, jika anda sedikit lebih berhati-hati, anda tidak akan yang telah dijangkiti. Perosak ditipu anda. Ia mungkin pernah berkhidmat dengan pakej perisian percuma dan apabila memasang bundle nipis, anda biarkan ia slip oleh anda. Melakukan kesilapan itu pada masa akan datang. Sentiasa memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Dengan cara ini anda akan dapat melihat senarai semua aplikasi tambahan disertakan yang bakal dipasang bersama-sama dengan program asal.

Anda juga boleh buang mereka. Berbuat demikian. “Bonus” sedemikian adalah biasanya berniat jahat dan mereka tidak ada tempat pada mesin anda. Buang Semua tambahan dan, jika anda mahu, anda masih boleh menamatkan pemasangan. Adakah anda melihat bagaimana sedikit tambahan masa dan berjaga-jaga boleh menjimatkan banyak masalah? Peringatan pergi jauh.

Penyingkiran Yonzont.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Yonzont.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *