Mengalih keluar Usarewardspot.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Usarewardspot.com. Panduan Usarewardspot.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Usarewardspot.com merupakan halaman yang berniat jahat. Jika anda melihat di skrin anda setiap kali anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, anda berada dalam kesulitan. Laman web ini adalah hanya tiada kerana jangkitan nasib. Ya, anda mempunyai nasib sebuah papan dan lebih cepat anda mengambil langkah-langkah terhadap itu, lebih baik. Nasib perosak tidak membuat untuk sahabat yang menyenangkan. Sebaliknya. Apa yang mereka lakukan adalah kehancuran pengalaman menyemak imbas anda preciously biasa dan Perlahankan Mesin anda.

Nasib di Usarewardspot.com adalah tidak terkecuali. Jangan mengharapkan ia dapat memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Sebagai ahli keluarga perisian berniat jahat ini klasik, parasit ini adalah hanya sebagai mengganggu dan berbahaya seperti orang lain. Jangan biarkan ia di dalam sistem anda terlalu lama. Lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghilangkan darinya sebelum ia menyebabkan anda kerosakan yang lebih serius.

Laman web tentera di Usarewardspot.com jahat nasib anda tanpa henti. Seperti yang kami katakan, Laman ini adalah tidak boleh dipercayai. It’s a scam yang sedang cuba untuk memikat mangsa supaya mendedahkan maklumat sensitif. Laman ini menunjukkan pelbagai kaji selidik dan menyatakan bahawa jika anda melengkapkan mereka, anda akan diberi ganjaran. Jika anda lakukan, Walau bagaimanapun, anda tidak mendapat pahala. Sebaliknya, anda akan diminta untuk mendedahkan maklumat peribadi. Tidak berbuat demikian dalam apa jua keadaan.

Kebenaran adalah bahawa hacker di sebalik nasib ini selepas wang anda dan mereka sanggup buat apa sahaja untuk mendapatkannya. Jika anda memberikan maklumat peribadi anda, mereka boleh mencuba untuk memeras ugut anda. Mereka boleh menggunakannya untuk tujuan jahat mereka. Mereka mungkin kering akaun bank anda. Satu perkara yang pasti, walaupun. Apa jua keputusan adalah, anda akan tidak menyukainya. Yang adalah mengapa barang ganti diri anda masalah ini dan menghilangkan nasib itu secepat mungkin.

Selain daripada cuba untuk mencuri wang anda, perosak juga demolishes pengalaman menyemak lalu awda oleh menyebabkan penyemak imbas anda untuk redirect anda sepanjang masa dan membedil anda dengan iklan. Bayangkan apa aktiviti-aktiviti dalam talian anda bertukar menjadi. Anda tidak boleh berbuat apa-apa dalam talian kerana anda sentiasa terganggu dan dilencongkan ke tapak-tapak yang rendang. Tidak perlu dikatakan, ini diam-diam Jangan pergi tanpa disedari oleh Mesin anda. Ia juga menderita. Ia bintang untuk underperform dan sering ketinggalan. Ia juga terhempas dan membeku sekali-sekala.

Sesetengah atur cara mungkin gagal untuk memuatkan dan bekerja dengan betul, dan sebagainya. Semua ini kerana nasib itu jahat. Kenapa menyimpannya? Kenapa berjudi dengan keselamatan anda? Melakukan apa yang terbaik untuk anda dan keluarkan penceroboh dari anda PC ASAP. Di akhir artikel ini, anda akan mendapati mudah untuk mengikuti panduan pemindahan. Ikuti langkah-langkah mengikut arahan yang sepatutnya diberikan dan Bersihkan Mesin anda sekali dan untuk semua. Jangan buang masa dalam perbahasan. Masa ini bukan rakan anda. Bertindak cepat dan menyelamatkan PC anda daripada wabak ini.

Bagaimana pula nasib di masukkan PC anda? Adakah anda sering download program percuma daripada web? Jika ya, anda memilih untuk adat atau tetapan Standard dalam Pendeta Persediaan? Jika jawapan anda adalah Standard, mengubah tabiat anda. Crooks sering melampirkan perisian berniat jahat kepada program-program lain di web. Kemudian, apabila anda memasang atur cara ini, anda akan memasang perisian berniat jahat juga. Sekurang-kurangnya, jika anda pergi dengan pilihan Standard.

Jika anda memilih adat orang-orang, anda akan dapat lihat semua apps Selain itu dilampirkan untuk ikatan serta mengalih keluarnya sebelum menekan butang “finish”. Padam Semua tambahan kerana mereka biasanya berniat jahat. Jika anda benar-benar memerlukan mereka, anda akan memuat turun mereka diri anda sekarang!

Penyingkiran Usarewardspot.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Usarewardspot.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Usarewardspot.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *