Mengalih keluar Trojan.Downloader.Dde.Gen | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Trojan.Downloader.Dde.Gen. Panduan Trojan.Downloader.Dde.Gen penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Apabila seseorang berkata “virus komputer” minda kita dengan serta-merta pergi terus ke Trojan Horse. Ya, inilah jenis pertama yang kita fikirkan. Namun, dalam kategori Trojan itu sendiri mempunyai pelbagai jenis ahli-ahli. Sebagai contoh, pihak Trojan.Downloader.Dde.Gen yang artikel ini adalah semua tentang, adalah jangkitan yang diprogramkan untuk memasang lebih banyak malware pada mesin mangsa. Tetapi memikirkan inilah ia. Sudah tentu, tidak. Trojan yang berkomunikasi dengan pemaju yang sepanjang masa melalui arahan dan kawalan pelayan dan mereka boleh mengubah Syarikat untuk berbuat apa sahaja yang mereka mahu. Bergantung kepada penggodam apa perlu, Trojan.Downloader.Dde.Gen boleh menyebabkan semua jenis kerosakan dan sistem anda. Tidak perlu dikatakan, anda mesti menghapuskan perosak ini secepat mungkin.

Ada sebab mengapa Trojan yang begitu ditakuti. Bahawa adalah amat berbahaya dan sangat sukar diramal. Anda boleh tidak tahu virus mungkin apa yang seterusnya. Jangan tunggu untuk mengetahui, walaupun. Bertindak dengan segera terhadap penceroboh. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik. Kini, Trojan.Downloader.Dde.Gen virus canggih dan penghapusan memerlukan kemahiran PC yang lebih maju. Nasib baik, kami telah menyediakan terperinci dan panduan mudah-untuk-mengikuti, langkah demi langkah di penghujung artikel ini. Whit, anda sepatutnya tidak mempunyai masalah menghapuskan jangkitan dari komputer anda. Jika anda masih ragu-ragu, anda boleh selalu menggunakan satu penyelesaian yang automatik. Walau apa pun, bertindak cepat kerana tidak akan ada masa untuk menjadi sia-sia.

Mari kita jelaskan apa Trojan.Downloader.Dde.Gen ini mampu. Sebagai permulaan, virus ini mula mengintip anda dari ketika ia masuk ke. Malah, mengintip mangsa yang merupakan ciri yang terkenal. Perosak mempunyai akses kepada segala-galanya dari IP anda, alamat e-mel dan akaun untuk Katanama, kata laluan, tabiat dalam talian dan sejarah menyemak imbas anda. Semua ini adalah bukan sahaja dipantau tetapi juga direkodkan dan dihantar ke crooks di sebalik Trojan itu. Sebaik sahaja mereka mendapatkan tangan mereka mengenai maklumat ini, mereka boleh menggunakannya untuk apa-apa yang mereka lihat patut. Selain itu, Trojan itu messes dengan seting lalai pada PC anda. Ia menghapuskan dan menambah atur cara, membuang atau menambah masukan daftaran sistem anda, dan sebagainya. Sebagai hasilnya, Mesin anda mula underperform dan sesetengah atur cara gagal untuk dimuatkan.

Satu lagi perkara yang perosak boleh lakukan ialah menjadikan komputer sebahagian daripada botnet yang jadi anda tidak dijangkiti sahaja tetapi anda menyebarkan jangkitan kepada orang lain juga. Ini, dengan cara itu, ia benar-benar menyalahi undang-undang dan anda mungkin mempunyai masalah yang serius dengan pihak berkuasa. Apabila anda menambah semua ini risiko berterusan malware, keputusan akan dibuat untuk anda. Trojan yang dengan mudah boleh infest Mesin anda dengan lebih banyak jangkitan. Biasanya, Trojan berkhidmat sebagai yang tersebut ke ransomware. Jangan tunggu sehingga keadaan sudah buruk anda menjadi lebih teruk. Hapuskan Trojan.Downloader.Dde.Gen dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Bagaimana pula Trojan.Downloader.Dde.Gen masukkan? Jangkitan akan bergerak di web melalui lampiran e-mel spam. Sebagai contoh, anda menerima e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui dengan fail yang dilampirkan. Anda membuka mesej dan ia kelihatan sah. Namun, anda membuat keputusan untuk tidak men-download file pada mulanya kerana anda ingin mendapatkan maklumat lanjut. Setiap satu cukup, mesej mengandungi pautan yang kononnya menyediakan maklumat ini. Anda klik padanya, dan thats it. Trojan yang mendapat dimuat turun dan dipasang pada PC anda.

Malangnya, pautan tersebut biasanya akan rosak. Perkara yang sama akan berlaku jika anda telah muat turun lampiran juga. Anda harus telah tidak membuka e-mel di tempat pertama. Sentiasa lebih berhati-hati dengan mesej-mesej daripada orang yang anda tidak tahu. Penggodam cenderung menulis bagi pihak syarikat-syarikat terkenal, Bank-Bank atau organisasi lain untuk menipu anda. Satu langkah ke hadapan dan tidak memberi kepada kecuaian. Berhati-hati merupakan satu-satunya cara untuk menjaga enjin anda selamat.

Penyingkiran Trojan.Downloader.Dde.Gen

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Trojan.Downloader.Dde.Gen dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *