Mengalih keluar Travassactechnology.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Travassactechnology.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Travassactechnology.com. Panduan Travassactechnology.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda sentiasa melihat iklan, berenjin halaman Travassactechnology.com, anda berada dalam kesulitan. Kemunculan Laman web ini adalah tanda. Tanda-tanda buruk. Ia menunjukkan bahawa Mesin anda tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan jangkitan siber. Satu nasib perosak, tepat. Seperti yang anda mungkin tahu, nasib bukanlah sesuatu yang anda akan nikmati setelah atas kapal. Parasit ini adalah amat menjengkelkan dan tidak membawa apa-apa yang baik. Sebaliknya. Kerana itu, anda akan menderita berterusan pencerobohan dan rungutan. Ada lapisan Perak, walaupun.

Travassactechnology.com tidak seperti lain-lain jangkitan yang amat sukar untuk menghapuskan. Ia adalah agak mudah untuk menangani. Walau bagaimanapun, anda perlu bertindak cepat. Lagi lama anda menangguhkan penghapusan, lebih banyak masalah ia menyebabkan anda. Jika anda memberi masa yang cukup, ia boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Adakah diri anda memihak dan Jangan biarkan senario ini dibuka daripada lipatannya. Apabila anda melihat halaman Travassactechnology.com dan iklan budi, mula mencari tempat bersembunyi di nasib dan keluarkannya atas penemuan. Mempercayai kami, jika anda tidak mengambil sebarang langkah, anda akan menyesal ia cepat daripada nanti. Jangan teragak-agak. Setiap tuduhan yang kedua.

Nasib jahat ini bertukar pengalaman menyemak imbas anda menjadi mimpi ngeri yang sebenar yang menjadi lebih teruk dan lebih teruk apabila masa berlalu. Sebagai permulaan, anda akan diarahkan untuk Travassactechnology.com sepanjang masa. Laman yang ada sentiasa. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh menghilangkan darinya. Apabila anda membuka pelayar anda, ia berada di situ. Apabila anda membuka tab baru, ianya juga tiada. Dan begitu juga dengan iklan yang banyak. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan yang tidak terkira banyaknya dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Anda lihat banner, tawaran, tawaran, dalam teks-teks iklan pop timbul, iklan video, kupon, dan lain-lain dan sebagainya. Berehatlah di salah satu daripada mereka sedang mempromosikan beberapa produk yang rendang. Jangan klik di iklan. Mereka adalah tidak selamat untuk anda. Crooks menggunakannya untuk menjana pendapatan pay per klik.

Remove Travassactechnology.com
The Travassactechnology.com Virus

Setiap kali anda klik pada iklan, penggodam tersebut dibayar. Anda akan menjadi penaja mereka. Apa yang lebih, anda juga risiko menjadi masalah anda lebih buruk pada masa yang sama. Seperti yang kami katakan, iklan tersebut adalah tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka sebenarnya rosak dan mereka menyampaikan jangkitan. Satu klik adalah cukup untuk membiarkan jangkitan ini. Tidak melakukan kesilapan itu. Nasib Travassactechnology.com itu adalah lebih daripada cukup dan ia menyebabkan banyak isu. Oleh kerana itu, prestasi enjin anda adalah miskin. Ia kemalangan masa dan perjuangan untuk bekerja biasanya. Sambungan Internet anda adalah tidak stabil. Anda tidak dapat melayari laman web keamanan. Semua ini mengucapkan terima kasih kepada parasit tersebut. Tidak tahan dengan ini. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menghapuskan penceroboh sekarang. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula nasib yang berjaya masukkan? Perosak tidak kelihatan sudah blue. Ia dipasang! Oleh anda. Tidak aneh, kami akan menerangkan. Nasib itu tidak boleh masuk PC anda tanpa kebenaran anda kerana ia bukanlah virus yang sepenuhnya. Ia memerlukan kelulusan anda supaya ia meminta untuknya. Namun, ia tidak meminta secara terbuka kerana ia meninggalkan terlalu banyak ruang untuk penolakan. Ia menggunakan helah seperti mesej spam, pakej perisian percuma, pengemaskinian palsu, Laman rosak dan link, iklan yang berniat jahat, dan sebagainya

kaedah-kaedah yang banyak tetapi kedua-duanya mereka ini cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Jika anda tidak berhati-hati, anda akan dapat menghalang semua taktik-taktik ini berjaya. Tetapi jika anda membaling berhati-hati kepada Angin, setiap daripada mereka akan bekerja. Memberi lebih perhatian apabila anda berada dalam talian. Sedikit perhatian tambahan boleh menjimatkan banyak masalah.

Penyingkiran Travassactechnology.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Travassactechnology.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Travassactechnology.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *