Mengalih keluar TRACKSTREAMS.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan TRACKSTREAMS.COM. Panduan TRACKSTREAMS.COM penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

TRACKSTREAMS.COM adalah jangkitan nasib. Sebenarnya, ia adalah sebuah laman yang menunjukkan kehadiran nasib di dalam sistem anda, bukan nasib sendiri. Kedua-dua pergi tangan dalam tangan. Jika anda melihat halaman, anda mempunyai nasib yang dan thats fakta. Nasib baik untuk anda, perosak ini dianggap kurang berbahaya dan agak mudah untuk menangani. Jika anda telah dijangkiti Trojan yang merosakkan atau ransomware yang tamak, situasi anda akan menjadi lebih buruk. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa nasib yang tidak berbahaya. Ianya tidak.

kita belum menghadapi jangkitan mengundang pelbagai persoalan lagi dan kemungkinan, anda tidak salah. Terdapat tiada perkara seperti parasit siber yang tidak membahayakan sistem anda dalam apa jua cara. Mereka semua lakukan. Perosak setiap akhirnya menjadi luar kawalan dan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Ini nasib yang disertakan. Berhenti sebelum berjaya. Sebaik sahaja anda mengesan tapak TRACKSTREAMS.COM, menerima ia sebagai tanda amaran ia dan mula mencari nasib di. Apabila anda menemuinya, hapuskan secepat mungkin. Ada tempat untuk perisian berniat jahat pada sistem anda. Jadi, melakukan perkara yang betul dan menghilangkan satu ini sebelum ia menjadi terlalu lewat. Bertindak sekarang! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Nasib ini bombards anda dengan iklan. Ia mula melakukan supaya dari ketika ia masuk. Anda lihat iklan “oleh TRACKSTREAMS.COM” sepanjang masa. Skrin anda benar-benar dilindungi. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas-iklan akan bow berat pada kain rentang. Anda juga melihat kupon, tawaran, tawaran, pop-up, iklan video, teks, pautan, dan cukup banyak apa-apa sahaja boleh anda mungkin fikirkan. Sebut sahaja, anda melihatnya. Iklan yang tidak terkira banyaknya. Anda tidak boleh membuat satu talian bergerak tanpa melihat mereka setiap halaman anda memuatkan tan. Adakah anda tahu mengapa anda melihat mereka, walaupun? Pastikan bahawa mereka tidak berada di sana untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah dalam talian anda. Sudah tentu tidak. Crooks yang menggunakannya untuk memperoleh pendapatan pay per klik. Jika anda klik pada iklan, mereka dibayar. Ini dipanggil sistem pemasaran membayar per klik. Klik anda mengisi poket mereka.

Apakah lebih teruk walaupun, adalah bahawa anda klik juga menjejaskan keselamatan mesin anda. Iklan ini adalah tidak selamat. Ia dijana oleh jangkitan yang automatik menjadikan mereka berpotensi berbahaya. Tidak semua daripada mereka tetapi kebanyakan daripada mereka. Dan anda tidak boleh memberitahu iklan mana selamat dan yang rosak tanpa klik. Namun, jika anda klik pada salah, anda akan mendapat lebih banyak jangkitan atas kapal. Anda akan memburukkan lagi masalah anda sendiri.

Masalah besar lain adalah bahawa iklan yang tidak hilang. Mereka juga menjadi lebih dan lebih dengan setiap hari supaya mengelakkan bukanlah suatu jawapan tetap sama. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan mereka adalah untuk menghilangkan nasib yang sama sekali. Ini adalah tepat apa yang anda mesti lakukan. Perosak ini yang tidak memberi manfaat kepada anda. Sebaliknya. Ia dirobohkan pengalaman dalam talian anda dan mendedahkan anda kepada risiko perisian berniat jahat. Keluarkan secepat mungkin dan mendapat kesyukuran diri anda pada masa hadapan.

Bagaimana pula nasib yang memasuki sistem anda tanpa anda menyedari? Sebagai nasib itu ia masih aturcara, ia perlu kebenaran awda untuk dipasang. Dan ia meminta ia. Walau bagaimanapun, ia melakukannya dengan cara yang sneakiest mungkin kerana jika tidak, anda akan menolak ia capaian. Ia menggunakan teknik seperti pembaharuan program palsu, perisian percuma, spam, link yang rosak, dll. Ia terletak ke muka anda dan jika anda juga terganggu, anda jatuh untuknya. Sebagai contoh, mengambil pengemaskinian. Anda mungkin berfikir anda akan mengemaskini Java walaupun pada hakikatnya, anda akan memasang perisian berniat jahat. Baca dengan teliti syarat-syarat dan Conditions/ EULA sebelum menerima mereka. Penggunaan hanya mengesahkan sumber. Jika apa-apa kelihatan mencurigakan, menghenti paksa pemasangan serta-merta.

Penyingkiran TRACKSTREAMS.COM

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar TRACKSTREAMS.COM daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan TRACKSTREAMS.COM dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *