Mengalih keluar Tracker.marinsm.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Tracker.marinsm.com. Panduan Tracker.marinsm.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Tracker.marinsm.com merupakan halaman yang berniat jahat. Melihat hal itu sepanjang masa adalah tanda buruk. Laman web yang dikaitkan dengan jangkitan hijacker pelayar. Kedua-dua pergi tangan dalam tangan. Jadi, Adakah anda menyedari apa yang bermakna penampilan berterusan tapak? Itu adalah betul. Malangnya, anda mempunyai hijacker pelayar dalam sistem anda. Perosak telah pun berjaya slither atas kapal dan paparan Tracker.marinsm.com adalah cara yang cluing anda in.

jangan panik! Anda perlu fikir lurus untuk berurusan dengan anda tidak menyenangkan keadaan secepat mungkin. Sebagai permulaan, mengambil rupa Tracker.marinsm.com sebagai amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia. Jika anda melihat halaman sekali, pastikan ia akan berlaku lagi. Hijacker tersebut tidak akan padam sendiri. Itulah tugas anda. Dan anda perlu melakukannya dengan serta-merta. Perosak ini bukanlah sesuatu yang anda akan nikmati setelah dalam sistem anda. Ia membawa bersama apa-apa tetapi sakit kepala dan unpleasantries. Lebih cepat anda mendapat membuangnya, lebih baik bagi kedua-dua anda dan PC anda kesejahteraan hidup. Jadi, jangan buang bila-bila masa. Masa ini bukan rakan anda. Mencari di mana penceroboh bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Anda akan menyesal jika anda tidak!

Hijacker Tracker.marinsm.com yang tidak betul-betul apa namanya. Ia hijacks semua pelayar anda. Anda tidak lagi berada dalam kawalan. Pertama, anda perasan bahawa sebelumnya Laman web dan enjin carian anda akan hilang dan halaman Tracker.marinsm.com di tempat mereka. Tak disangkal lagi, anda Jangan ingat meluluskan suis itu. Ia adalah kerana anda walaupun tidak diminta. Hijacker yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda. Dari pada kini, ia merupakan satu untuk memutuskan apa yang kelihatan pada skrin anda. Anda mendapatkan diarahkan untuk mencurigakan mencari muka surat setiap kali anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai. Anda tidak dapat mencari apa yang anda lookign bagi sama ada. Memang mimpi ngeri. Dan ia semakin teruk dan lebih teruk dengan setiap hari berlalu.

Dengan hijacker jahat juga bombards anda dengan Tan menjengkelkan, mustahil-untuk-get-menghilangkan iklan. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Anda tidak boleh menggunakan mesin anda dalam keadaan sedemikian. Adalah mustahil. Jangkitan membuatkan anda mengelakkan Mesin Wang anda sendiri. Bercakap tentang komputer anda, ia juga menderita akibat hijacker dalam diam-diam. Ia tidak melakukan kebiasaannya. Ia perjuangan untuk beroperasi. Ia adalah lambat dan ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa.

Sesetengah Mesin lebih tua walaupun mungkin mengalami kemalangan sistem yang tetap. Program mengambil masa selama-lamanya untuk memuatkan. Penyemak imbas anda membekukan sepanjang masa. Walaupun sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Tetapi seperti ini adalah tidak lebih daripada cukup, hijacker ini juga mendedahkan anda kepada risiko perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai. Satu klik pada laman salah ad/ link/ (ada banyak orang-orang) dan anda boleh muat turun lebih banyak perisian berniat jahat pada komputer yang sudah terjejas. Adakah anda melihat mengapa hijacker yang perlu dialih keluar ASAP? Ia tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Jangan teragak-agak. Gunakan panduan kami di bawah dan menghapuskannya sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Terdapat beberapa teknik mungkin perosak mungkin telah digunakan. Sebagai contoh, link rosak, laman-laman yang tidak dikenal pasti, pakej perisian percuma, palsu pengemaskinian iklan pihak ketiga, dan sebagainya. Jika anda adalah untuk melindungi komputer anda, anda perlu lebih berhati-hati. Berhati-hati apa yang anda klik pada. Kadang-kadang, satu klik sudah cukup untuk mendapat jangkitan. Elakkan tapak rendang. Guna sahaja sumber yang boleh dipercayai. Hanya menjadi lebih berhati-hati. Jangkitan semua berdoa untuk kecuaian anda. Mereka tidak berjaya tanpanya. Tidak membenarkan ia. Jangan membuat crooks kerja lebih mudah dengan membaling berhati-hati untuk angin. Adakah wajar anda sebaliknya. Anda adalah orang yang bertanggungjawab atas keselamatan PC anda. Jangan lupa itu.

Penyingkiran Tracker.marinsm.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Tracker.marinsm.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *