Mengalih keluar Toothy Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Toothy Virus. Panduan Toothy Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Toothy adalah nama sambungan pelayar yang berniat jahat. Walaupun namanya kedengaran lucu, Jangan tertipu. Anda akan berhadapan dengan jangkitan. Perosak ini adalah ahli keluarga anak anjing. Ini bermakna program-program yang berpotensi tidak diingini. Namun, perkataan “berpotensi” adalah tidak perlu di sini. Toothy yang tidak diingini memang. Alat yang diprogramkan untuk menjana pay per klik hasil bagi pemilik tetapi ia mendedahkan anda kepada bahaya dalam proses. Jadi, sebaik sahaja anda mengesan sambungan ini dalam pelayar anda, bertindak cepat untuk mengeluarkannya.

Kepercayaan kita, menjaga anak anjing ini diatas akan membawa kepada apa-apa yang baik. Sebaliknya! Masalah-masalah yang menyebabkan perosak akan lebih memuncak sebagai Pas masa. Adakah diri anda satu kebaikan yang besar dan menghilangkan Toothy semasa ianya tidak terlambat. Nasib baik, anak anjing tersebut adalah agak mudah untuk menangani. Hakikatnya bahawa anda mungkin telah dijangkiti dengan satu ancaman yang lebih serius. Web ini penuh ransomware keping, Trojan, perampas, dan sebagainya. Mengambil kesempatan daripada situasi ini dan Bersihkan PC anda secepat mungkin. Jika anda tidak, masalah anda akan terus di menjadi lebih buruk dengan setiap hari berlalu. Jika diberi masa yang cukup untuk beroperasi belum, program ini juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Apakah Toothy setelah yang dilampirkan untuk penyemak imbas anda adalah untuk menyuntik mereka semua dengan pelbagai iklan. Seperti yang kami katakan, crooks di sebalik anak anjing tersebut menggunakan sistem pemasaran membayar per klik untuk mendapatkan wang tanpa tenaga. Dengan setiap seorang daripada anda klik pada iklan, anda mengisi poket mereka. Dan iklan yang tidak terkira banyaknya. Setiap halaman yang anda lawati adalah berat pada kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, pop-up, pop-bawah, iklan video, tawaran hebat, dan seterusnya dan forth begitu. Penyemak imbas anda akan mula pembekuan akibat pengeboman iklan ini. Mereka juga akan berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul.

Anak anjing yang memerlukan anda klik untuk membuat wang supaya ia melemparkan runtuhan salji dan iklan anda. Ia bahkan spies pada tabiat pelayaran anda untuk mengetahui apa yang anda suka dan kemudian menggunakan maklumat ini untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Perlu diingat bahawa maklumat ini juga akan dihantar kepada pemaju anak anjing tersebut. Kepada rakyat dengan niat boleh dipersoalkan. Kelayakan anda secara peribadi dan kewangan yang tidak selamat sama ada. Bayangkan apa yang boleh berlaku jika mereka berakhir di tangan yang salah. Selain daripada itu, anda juga sentiasa berada satu klik jauh dari malware seperti tiada apa-apa yang menghasilkan anak anjing yang disahkan. Kebanyakan iklan yang anda lihat akan terjejas untuk menghantar perisian berniat jahat dan jika anda klik, anda mendapat jangkitan. Tamat semua sekarang ini. Gunakan panduan pemindahan kami untuk menyingkirkan anak-anjing Toothy dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan pemindahan kami di bawah.

Bagaimana pula anda tersekat dengan Toothy? Well, anak anjing tersebut terutamanya berjangkit melalui satu penipuan besar “Menambah sambungan”. Anda mendapatkan diarahkan ke Laman cerdik soma yang memaparkan mesej, menyatakan bahawa anda tidak meninggalkan tanpa menekan beberapa butang yang disediakan. Halaman ini mengandungi kod yang benar-benar menghalang anda daripada meninggalkan. Mesej yang pada dasarnya menggesa anda untuk memasang aplikasi. Ia juga menyediakan butang “Tutup” atau “tinggalkan” tetapi mereka akan rosak. Klik pada mereka membolehkan mod skrin penuh penyemak imbas anda.

Apa yang anda perlu lakukan adalah menggunakan Pengurus Tugas anda untuk menutup pelayar anda secepat mungkin. Jika anda tinggal, anda akan akhirnya memasang sambungan jahat. Hacker cuba untuk mengelirukan anda. Jangan biarkan mereka. Jika anda mendapati diri anda dalam situasi yang digambarkan, Jangan klik apa-apa dan menutup pelayar anda dengan serta-merta. Sebaliknya, Toothy mendapat dipasang pada PC anda dan anda sudah tahu apa yang ini membawa kepada.

Penyingkiran Toothy Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Toothy Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *