Mengalih keluar Thisclickisforyou.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Thisclickisforyou.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Thisclickisforyou.com. Panduan Thisclickisforyou.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Penampilan di Thisclickisforyou.com adalah tanda masalah datang. Laman web ini adalah bukti bahawa terdapat jangkitan nasib di suatu tempat pada mesin anda. Ia telah berjaya untuk mendapatkan atas tanpa disedari dan ia kini menyebabkan masalah dari bayang-bayang. Jangan duduk diam manakala nasib yang menyebabkan kacau-bilau. Perosak ini adalah gejala yang. Tulah. Mereka membuat untuk penyewa yang dahsyat jadi jangan biarkan penginapan ini satu lagi melepasi pengesanan. Mengambil halaman Thisclickisforyou.com sebagai tanda amaran dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda melihat halaman yang mengambil alih penyemak imbas anda, menerima hakikat PC anda tidak lagi bebas-jangkitan dan mula mencari penyelesaian kepada masalah tersebut. Satu-satunya penyelesaian adalah penyingkiran.

Nasib itu perlu dihapuskan secepat mungkin. Lebih banyak masa ia membelanjakan, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Masalah semua jenis. Menyemak imbas gangguan, lebih perlahan prestasi PC, ketinggalan, kemalangan, ad pengeboman, pelencongan yang berterusan dan juga risiko keselamatan. Jangan tunggu cukup lama untuk menikmati semua orang. Kerana anda akan. Potong serangga perosak dengan cara singkat dan menjimatkan Tan isu-isu. Jika anda tidak, ia akhirnya akan menjadi luar kawalan dan kemudian ia akan menjadi jauh lebih sukar bagi anda untuk berurusan dengannya. Lebih cepat anda bertindak terhadapnya, lebih baik.

Segalanya bermula dengan pelayaran anda. Sebaik sahaja memasuki nasib itu, ia tidak membuang masa. Ia menambah sambungan sial kepada semua pelayar anda, ini menyuntik mereka dengan pelbagai iklan. Setiap halaman yang anda lawati amat berat pada kain rentang, kupon, tawaran, dalam teks, harga terbaik, perbandingan, tawaran, video iklan, iklan pop timbul, dan sebagainya. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini benar-benar dilindungi. Hal ini tidak semua, walaupun. Tab baru Buka sepanjang masa dan anda sentiasa mendapat diarahkan ke halaman yang mencurigakan dengan Thisclickisforyou.com pada bantuan. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda bertukar menjadi mimpi ngeri. Tiada apa yang sama lagi.

Remove Thisclickisforyou.com
The Thisclickisforyou.com Virus

Anda tidak dapat mencari apa yang anda Cari dalam talian. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Anda akan dipaksa untuk melawat tapak rendang dan berurusan dengan pelbagai iklan yang sekat kandungan halaman-halaman. Ia adalah satu pengalaman yang sangat tidak menyenangkan dan merengsa. Semua ini, sudah tentu, menjejaskan prestasi Mesin anda terlalu. Ia menjadi bertenaga dan sangat kurang responsif. Sesetengah komputer lebih tua mungkin mula terhempas sekali-sekala. Dan semua ini kerana nasib jahat yang juga jeopardizes privasi anda oleh mengintip anda dan mengumpul data yang sensitif. Mengapa Adakah anda bertolak ansur perosak ini? Ia membawa bersama apa-apa tetapi sakit kepala. Keluarkan ia dengan serta-merta. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jadi, melakukannya. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh selama-lamanya.

Nasib yang memasuki sistem anda belakang anda dan anda tidak sedar. Bagaimana pula ia melakukannya tanpa kebenaran anda? Yah, ia mendapatkannya. Ya, anda dibenarkan perosak untuk memasukkan anda hanya tidak sedar apa anda telah memberikan lampu hijau untuk ketika itu. Anda telah ditipu. Jangkitan tersebut bergantung kepada kaedah sneaky dupe mangsa-mangsa mereka. Sebagai contoh, sembunyikan di sebalik mesej e-mel spam, pautan rosak dan laman web, iklan pihak ketiga, dan lain-lain. Mereka juga boleh menaiki dengan freeware/ shareware pakej atau berpura-pura menjadi program/ sistem pengemaskinian. Anda mungkin berfikir bahawa anda akan mengemaskini Java walaupun pada hakikatnya, anda membiarkan parasit. Itulah sebabnya mengapa berjaga-jaga adalah penting.

Tiada satu pun teknik yang disebutkan di atas adalah cukup baik untuk bekerja tanpa anda menyediakan anda kecuaian, tergesa-gesa dan gangguan. Jadi, jangan memberikan mereka. Pilih berjaga-jaga dan berhati-hati sebagai ganti. Oleh kerana cuai dan tergesa-gesa anda membuat kerja crooks’ lebih mudah. Anda membuat diri anda sasaran yang mudah. tak. Melindungi diri dan mesin anda. Satu-satunya cara untuk berbuat demikian adalah untuk melakukan wajar anda.

Penyingkiran Thisclickisforyou.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Thisclickisforyou.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *