Mengalih keluar TelevisionAce Virus | Dikemaskini

PUP
Remove TelevisionAce Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan TelevisionAce Virus. Panduan TelevisionAce Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

TelevisionAce adalah Bar Alatan khusus untuk televisyen. Sambungan menawarkan percuma perkhidmatan penstriman, bersama-sama dengan beberapa ciri tambahan. Anda boleh menggunakan TelevisionAce untuk menonton online TV percuma dan mendapatkan capaian satu klik ke atas dibayar Perkhidmatan penstriman. Untuk menjadikannya lebih mudah untuk memilih apa yang hendak menonton, anda akan disediakan dengan tayangan semula topi, Ulasan, dan temubual, serta berita TV. Dengan akses serta-merta ke TV senarai, anda akan mampu untuk menala bila-bila masa anda berasa seperti itu. Penerangan pada laman web rasmi program ini menjadikan ia kelihatan seperti sebuah utiliti yang indah perlu, tetapi terdapat beberapa perkara yang ditinggalkan tiada. Sebagai permulaan, TelevisionAce menukar pembekal carian lalai dan laman web. Ini mempunyai kesan ke atas keputusan carian. Ketidakselesaan yang lain adalah bahawa program penyangak menghasilkan iklan.

TelevisionAce didapati untuk muat-turun dari laman web rasmi, televisionace.com. Terdapat beberapa butang Muat-turun hijau neon. Jika anda memutuskan untuk mendapatkan sambungan, anda akan diminta untuk menerima perjanjian lesen pengguna akhir (EULA) dan dasar privasi. Butir-butir yang ditunjukkan mendedahkan bahawa program ini akan diberi kebenaran untuk membaca dan menukar semua data anda pada laman web yang anda lawati, serta sejarah pelayaran anda. Ia juga dibenarkan untuk menguruskan anda muat turun, apl, sambungan dan tema. Anda tidak perlu bersetuju untuk membenarkan permohonan untuk mengendalikan dengan tugas-tugas anda atau mengakses data peribadi anda. Jika anda tidak ingat memperoleh TelevisionAce, anda mungkin telah ditipu ke dalam memberikan akses kepada sistem anda. Terdapat beberapa cara untuk membolehkan ini berlaku.

TelevisionAce boleh dipindahkan ke komputer anda dengan bantuan atur cara lain. Utiliti yang cetak rompak, freeware dan shareware boleh berkhidmat sebagai tuan rumah yang disebabkan oleh kekurangan mereka lesen dilindungi. Pemaju akan bergabung boleh laku alat furtive dengan Pendeta Persediaan pelanggan muat turun. Hijacker tersebut akan disebut sebagai alat bonus sepanjang langkah-langkah pemasangan. Ia akan disertakan satu lalai. Jika anda menerima tetapan asal, anda akan perlu berurusan dengan akibat kecuaian anda. Banyak pengguna komputer adalah dalam tabiat ponteng melalui langkah-langkah dan bersetuju untuk segala-galanya dengan tergesa-gesa. Ini boleh menjimatkan anda beberapa minit, tetapi masa menghabiskan dalam pengalihan parasit dari PC anda mungkin lebih. Inilah sebabnya kami menasihatkan orang ramai sentiasa meluangkan masa untuk membaca terma dan syarat.

Remove TelevisionAce Virus
The TelevisionAce Virus

E-mel spam adalah satu lagi alternatif biasa. Program-program seperti TelevisionAce boleh tersembunyi di sebalik fail yang dilampirkan. Dengan bantuan skrip atau makro, muatan alat penyangak akan dihantar ke komputer anda apabila anda mengakses fail. Jika anda dapat mengenali spam, anda akan dapat menghalang daripada berlaku. Ianya tidak sukar untuk menapis anda dalam-kotak. Sila semak alamat e-mel. Pemberitahuan yang tulen akan dihantar daripada akaun rasmi. Sejak spam selalunya dibentangkan sebagai datang dari reputasi Syarikat atau organisasi, ia adalah mudah untuk menyemak sumber. Pergi ke laman web rasmi bagi entiti-entiti yang sepadan dan merujuk kepada halaman kenalan.

Apabila TelevisionAce mendapat dipasang sistem anda, ia akan mula mengeksploitasi pelayar web anda. Pertama, program jahat akan menyebabkan seting anda. Enjin carian lalai dan laman web anda akan Ditetap semula ke tapak web yang berlainan dan anda tidak akan dapat kembali ke belakang. Hijacker yang diprogramkan untuk menguatkuasakan seting tersuai dengan mereka sekali lagi apabila pengguna cuba untuk menyuntingnya. TelevisionAce akan memaparkan iklan pada skrin anda. Mereka akan menampilkan tawaran tawar-menawar untuk teknologi peranti, pakaian, aksesori, hiasan, perabot, peralatan berkebun, peralatan sukan, Permainan, mainan, dan lain-lain barangan. Ia mungkin kelihatan seolah-olah alat bekerja dalam memihak kepada anda, tetapi ini bukanlah kes. Iklan link ke laman-laman web yang ditaja. Pemilik TelevisionAce dibayar untuk menyokong mereka.

Jika anda membaca EULA pada laman web rasmi TelevisionAce, anda akan menemui bahawa entiti di sebalik perisian telah terjadinya bertanggungjawab ke atas kandungan pihak ketiga. Mindspark interaktif Network, Inc. dinyatakan sebagai syarikat di belakang sambungan. Dalam dasar privasi, Syarikat berasaskan Yonkers, New York telah menyatakan bahawa ia mengumpul data pada pengguna. Ini boleh termasuk maklumat peribadi dan kewangan yang harus kekal sulit. Pemilik hijacker tersebut boleh menjual maklumat gathered darknet pasaran tanpa pengetahuan atau kebenaran awda. TelevisionAce tidak memuatkan seting yang membenarkan pengguna untuk mengehadkan atau melarang aktiviti pengesanan. Akhirnya, satu-satunya penyelesaian kepada masalah di tangan adalah untuk membuang program berniat jahat.

Penyingkiran TelevisionAce Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan TelevisionAce Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *