Mengalih keluar Suspicious.Cloud.9 (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Suspicious.Cloud.9. Panduan Suspicious.Cloud.9 penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Suspicious.Cloud.9 jatuh di bawah naungan nasib jangkitan dan ia adalah berniat jahat. Seperti yang anda tahu, nasib perosak dianggap antara jenis Tempahan merengsa parasit, jika tidak satu Tempahan menjengkelkan. Malangnya, anda telah dijangkiti oleh Suspicious.Cloud.9 dan anda akan mengalami betapa saraf racking ancaman ini sebenarnya. Namun, Terdapat beberapa berita baik juga. Perosak ini bukanlah sukar untuk menangani. Ianya benar-benar boleh tanggal.

Dengan set arahan yang betul, anda sepatutnya tiada masalah yang berurusan dengannya selama-lamanya. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa ia tidak berbahaya. Ianya tidak. Kita belum menemui virus yang mengundang pelbagai persoalan dan kemungkinan, tidak Pernahkah anda. Jadi, Adakah tidak meremehkan bahaya Suspicious.Cloud.9 meletakkan anda dalam. Pastikan untuk alih keluarkannya daripada Mesin anda secepat mungkin. Ia mempunyai tiada tempat tiada. Ia tidak akan berguna kepada anda dalam apa jua cara. Sebaliknya. Ia akan menyebabkan anda lebih banyak dan lebih banyak masalah sebagai Pas masa. Jadi, Adakah diri anda satu kebaikan yang besar dan dipotong dengan penginapan pendek sebelum ia mempunyai peluang untuk menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Lebih cepat anda menghilangkan ia, lebih baik untuk anda dan sistem anda.

Bagaimana nasib itu beroperasi? Dengan baik, jangkitan ini mula mewujudkan kacau-bilau dari minit ia menyelesaikan dalam sistem anda. Ia menambah plugin sial yang sempurna sesuai dengan setiap satu daripada penyemak imbas anda dipasang dengan betul. Dengan cara ini, Suspicious.Cloud.9 mengambil kawalan penuh ke atas mereka dan injects mereka dengan iklan. Pelbagai iklan terpapar pada skrin anda setiap hari. Kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, video iklan dan cukup banyak apa-apa sahaja boleh anda mungkin fikirkan. Nasib yang berkesan ruins pengalaman menyemak imbas anda normal dan selesa sebelum ini. Anda akan tidak lagi mampu untuk melayari web tanpa diganggu oleh iklan atau yang dilencongkan ke beberapa laman web sangat rendang kelihatan. Setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuh satu daripada penyemak imbas anda, nasib yang muncul.

Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja dalam talian yang dilakukan di bawah apa-apa syarat. Adalah mustahil. Anda juga tidak boleh melawat laman berita kegemaran anda, sebagai contoh, Mari bersama-sama melakukan beberapa kerja. Semua ini semata-mata kerana nasib itu jahat. Tetapi ada lagi. Bahkan jika anda mempunyai saraf keluli dan entah bagaimana gangguan tersebut di atas tidak mengganggu anda yang jauh, anda tidak boleh tahan dengan privasi anda terdedah kepada risiko. Suspicious.Cloud.9 pengintip anda dan mengawasi anda setiap langkah dalam talian.

Nasib dalam mengumpul maklumat mengenai anda yang kemudiannya digunakan untuk membuat iklan yang anda akan suka. Oleh itu, ia helah anda ke klik dan klik membawa penggodam wang. Ini adalah satu mekanisma membayar per klik. Walau bagaimanapun, maklumat ini tidak digunakan untuk tujuan pemasaran sahaja. Ia juga boleh dijual kepada pihak ketiga dengan niat jahat lain. Anda mungkin menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti. Jangan biarkan yang berlaku. Mengalih keluar Suspicious.Cloud.9 ASAP. Gunakan panduan terperinci penyingkiran kami di bawah untuk berbuat demikian secara manual.

Bagaimana pula Suspicious.Cloud.9 masukkan? Perosak mungkin tiba dilampirkan ke mesej e-mel spam. Adakah anda membuka mesej daripada orang-orang yang anda sendiri tidak tahu? Kebanyakan pengguna lakukan. Itulah kesilapan. Taktik e-mel spam adalah salah satu yang paling biasa digunakan bagi pengedaran perisian berniat jahat. Walaupun ia merupakan sekolah lama, seperti yang ramai orang katakan, ianya masih popular kerana ianya masih berkesan. Dan ianya masih berkesan kerana pengguna. Mereka masih membuka e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui tanpa berfikir dua kali tentang hal ini dan mengabaikan pakar memberi amaran. Tidak membuat kesilapan itu. Jika anda tidak tahu siapa mesej itu adalah daripada, jangan buka ia ringan. Adakah wajar anda dan teruskan dengan berhati-hati. Jika tidak, parasit akan terus menjangkiti anda.

Penyingkiran Suspicious.Cloud.9

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Suspicious.Cloud.9 dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *