Mengalih keluar Support.windows.com | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Support.windows.com. Panduan Support.windows.com penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Penampilan halaman Support.windows.com di skrin anda ini adalah berita buruk. Jika anda melihat laman web setiap kali Bilakah anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda, anda perlu tahu bahawa ada satu program yang berpotensi tidak diingini (anak anjing) dalam sistem anda. Yang scamware. Ini adalah satu aplikasi yang dicipta dengan tujuan untuk berbohong kepada muka anda agar anda bertindak menentang kepentingan terbaik anda. Tidak percaya walaupun satu perkataan yang dikatakan kerana anda akan menyesal nanti. Sebaliknya, sebaik sahaja anda mengesan halaman Support.windows.com, menerimanya sebagai amaran ia dan mengendahkan ia.

Mengakui hakikat bahawa ada anak anjing yang jahat di suatu tempat dalam sistem anda dan mengambil langkah segera untuk mengeluarkannya. Ia bukan milik tiada. Semakin lama ia kekal, lebih banyak pembohongan itu suapan anda. Adakah diri anda memihak dan membuangnya sebelum ia menyebabkan anda membahayakan. Lambat laun, ia akan. Jangan biarkan yang berlaku. Akta sebelum ia terlambat dan menyingkirkan penceroboh.

Sebaik sahaja anak anjing yang memasuki Mesin anda, pihak Support.windows.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda yang berterusan. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa halaman kenalan. Ya, kehadirannya adalah menjengkelkan tetapi ia bukanlah masalah anda sahaja. Tapak berdusta kepada anda. Ia menunjukkan setiap kali anda pergi ke dalam talian dan menyatakan bahawa ia telah melakukan imbasan pada PC anda dan bahawa ia telah menjumpai pelbagai ancaman yang bergantung di atas kepala anda. Masalahnya ialah bahawa PUPs tidak dapat melaksanakan imbasan. Mereka yang tidak berupaya untuk mencari perisian berniat jahat. Ini bermakna keputusan yang akan ditunjukkan adalah palsu. Mereka adalah tidak nyata. Mengapa tidak anak anjing tersebut menunjukkan mereka kepadamu kemudian? Mudah. Ia cuba untuk menakut-nakutkan anda. Ia mahu anda panik kerana jika anda berbuat demikian, anda akan lebih bersedia untuk melakukan apa yang dikatakan.

Jangkitan membuatkan anda percaya PC anda penuh dengan jangkitan dan kemudian, Ironinya, menawarkan penyelesaian. Penyelesaian ini adalah untuk memanggil nombor bebas tol untuk menghubungi pakar teknologi yang akan membantu anda menangani isu-isu. Jangan di sentuh whit orang-orang ini. Tidak memanggil, jangan tulis. Mereka adalah penipu juga. Jika anda menghubungi mereka, mereka akan makan lebih banyak pembohongan. Biasanya, penyelesaian yang mereka tawarkan adalah untuk anda untuk membeli beberapa program anti-malware palsu yang sepatutnya untuk membantu anda dengan anda tidak wujud masalah. Ya, tidak wujud.

Ada apa-apa yang tidak kena dengan mesin anda. Selain daripada anak anjing, sudah tentu. Ia adalah perisian berniat jahat sahaja yang anda perlu bimbang tentang. Tidak memanggil orang-orang ini, tidak memberi mereka apa-apa wang dan tidak mendedahkan sebarang maklumat peribadi. Mereka akan dupe anda. Melakukan apa yang benar-benar terbaik untuk anda dan hapuskan anak anjing ini sekali dan untuk semua. Sebaik sahaja anda lakukan, di Support.windows.com dan dengan amaran palsu akan hilang. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda. Lakukannya sekarang! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula anak anjing itu berjaya memasuki komputer? Sekali lagi, dengan pembohongan. Jangkitan yang terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk kerana ia tidak boleh masuk tanpanya. Ia menggunakan kaedah yang rumit seperti pakej perisian percuma, pembaharuan program palsu, pautan rosak, iklan pihak ketiga, tetap tidak dikenal pasti, dan sebagainya. Jika anda cuai dan tidak memberi perhatian kepada apa yang anda klik, anda secara tidak sengaja membenarkan perisian berniat jahat untuk memasukkan.

Kecuaian anda adalah satu-satunya perkara perosak tidak boleh berjaya tanpa. Menyediakan. Menjadi lebih berhati-hati dan meragukan. Sentiasa Baca dengan teliti apa yang anda akan bersetuju dengan. Ia memang mudah untuk mengelakkan parasit dari memasuki daripada berurusan dengannya sebaik sahaja ianya telah berada di. Ingatlah!

Penyingkiran Support.windows.com

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Support.windows.com dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *