Mengalih keluar Sowin8.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Sowin8.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Sowin8.com. Panduan Sowin8.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Sowin8.com adalah hijacker pelayar. Sebenarnya, ia bukanlah hijacker sendiri tetapi tapak yang perosak sebenar yang memaksa anda apabila ia menyerang sistem anda. Itu adalah betul, halaman adalah tanda bahaya. Amaran. Jika anda melihatnya setiap kali anda pergi ke dalam talian, terdapat syak. Terdapat hijacker yang mana-mana dalam sistem anda, mengintai dan menyebabkan masalah. Mengabaikan amaran ini. Perampas akan tekanan yang dan yang anda terjebak dengan tidak terkecuali. Ia membuat kacau-bilau lengkap aktiviti pelayaran anda dan keadaan kucar-kacir ini terus menjadi lebih besar dan lebih besar sebagai Pas masa. Semua lain-lain isu-isu yang anda hadapi juga meningkat dengan masa.

Menjadi bijak. Sebaik sahaja anda menyedari ada parasit dalam pesawat, seronok dan menghapuskannya. Tidak berlengah-lengah. Masalah anda tidak akan bertambah baik dengan sendirinya. Anda perlu mengambil langkah-langkah. Jika tidak, anda akan terus tenggelam lebih mendalam dalam masalah. Menerima paparan halaman Sowin8.com sebagai amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia. Tidak memberi hijacker dalam masa yang cukup untuk menyebabkan kerosakan yang tidak boleh. Kerana ia boleh dan akan. Memotong dengan penginapan pendek. Hapus ia sebelum ia tidak terlalu lewat. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Bawa!

Sowin8.com adalah satu wabak. Hijacker ini juga adalah satu wabak. Sebaik sahaja ia menyerang, segala-galanya berubah dengan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Sebagai permulaan, aktiviti-aktiviti dalam talian anda dengan berkesan dapat memusnahkan. Jangkitan menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan tapak Sowin8.com dan apabila anda memutuskan untuk pergi ke dalam talian, anda terpaksa gunakan halaman. Ia kini enjin carian anda baru tetapi ia tidak memberi satu harapan untuk keputusan yang tepat dan Peti Deposit Keselamatan. Apakah sebahagian besar menyediakan akses pantas kepada perisian berniat jahat. Tidak mempercayai pautan yang tertera di skrin anda walaupun untuk sesaat. Jika anda membuka salah, anda memuat turun lebih banyak jangkitan. Crooks dengan menggunakan pautan-pautan ini untuk mendapatkan hasil membayar per klik. Hukuman ini harus cukup untuk meyakinkan anda bahawa mereka adalah sangat tidak boleh dipercayai. Dan bukan sahaja mereka.

Remove Sowin8.com
The Sowin8.com Virus

Anda juga lihat Tan iklan hanya sebagai boleh dipercayai yang melindungi skrin anda 24/ 7. Mereka berkhidmat tujuan yang sebenar sama seperti pautan-pautan yang anda lihat. Elakkan daripada menekan apa-apa semasa hijacker di atas kapal. Ia adalah tidak selamat. Perosak membuatkan anda Elakkan daripada menggunakan komputer anda sendiri. Bukan sahaja akan anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat, tetapi anda juga amat marah. PC perjuangan untuk melaksanakan biasanya. Ia menjadi sangat lembap dan tidak bertindak balas. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia kerap kemalangan. Ini adalah nerve-racking. Jadi, meletakkan akhir kepadanya. Alih Keluar penceroboh ini daripada sistem anda. Ia juga jeopardizes privasi anda. Ia mesti dikeluarkan ASAP. Jangan menunda penyingkiran Syarikat. Kelewatan membawa kepada penyesalan. Gunakan panduan kami terperinci di bawah dan Bersihkan Mesin anda selama-lamanya. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Halaman Sowin8.com muncul kerana hijacker yang membuatnya tetapi bagaimana pula jangkitan itu sendiri Masuk? Ia terpedaya anda membenarkan ia. Ia tidak boleh slither masuk tanpa kebenaran anda. Anda perlu memberi lampu hijau. Jika tidak, ia tidak boleh masuk. Itulah sebabnya mengapa perosak beralih kepada teknik dan taktik menipu. Seperti fake program kemas kini, sebagai contoh. Walaupun anda fikir anda sedang mengemaskini Adobe, anda mungkin boleh malah memasang perisian yang berniat jahat. Haruslah lebih berhati-hati apa yang anda bersetuju untuk dan apa yang anda klik pada. Kadang-kadang klik anda bersamaan dengan kebenaran anda. Lebih berwaspada. Sentiasa mengambil masa untuk membaca terma dan Conditions/ EULA sebelum anda menerima mereka. Yang cuai dan tergesa-gesa hanya menjadikan anda sasaran yang mudah. Berhati-hati memastikan anda selamat.

Penyingkiran Sowin8.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Sowin8.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *