Mengalih keluar Smokeloader Virus | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Smokeloader Virus. Panduan Smokeloader Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Smokeloader jatuh ke dalam kategori Trojan Horse. Hukuman ini adalah lebih daripada cukup untuk membuatkan anda mengambil langkah-langkah serta-merta daripada ancaman. Trojan yang amat ditakuti. Ada sebab orang menganggap mereka paling berbahaya jenis virus. Dan ini adalah benar. Anda boleh tidak pernah tahu apa sebenarnya Trojan diprogramkan untuk lakukan. Itu semua bergantung pada apa yang crooks perlukan pada masa ini. Itulah sebabnya mengapa parasit yang sangat berbahaya. Ia boleh menyebabkan banyak masalah berbeza, setiap satu daripada yang lebih teruk daripada yang sebelum. Jadi, bertindak segera. Anda boleh menganggap diri anda bertuah kerana anda akan mengetahui apa yang anda akan berurusan dengan.

Kadang-kadang Trojan kekal tidak dapat dikesan dari pengguna selama beberapa minggu. Adakah perosak anda untuk menyingkirkan jangkitan sebaik sahaja anda sedar ianya atas kapal. Smokeloader akan menjadi lebih dan lebih agresif semasa ke semasa. Ia telah di pasaran hitam sejak 2011 dan penggodam belum berhenti bekerja di atasnya dan menaik taraf ia. Pastikan anda mengalih keluarnya dari sistem anda sebelum terlambat. Apabila virus ini mendapat luar kawalan, ada tidak akan kembali. Mencari di mana Smokeloader mengintai pada mesin anda dan keluarkan ia selama-lamanya. Jangan buang masa anda. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Seperti yang kita menjelaskan, Smokeloader mempunyai senarai panjang ciri-ciri yang berniat jahat. Sebagai contoh, perosak messes dengan daftaran sistem anda. Ia menambah dan mengalih keluar masukan, ia membuat pengubahsuaian atau benar-benar merosakkan fail-fail yang di antara apl anda mungkin berhenti berfungsi dengan betul. Semua ini tanpa sebarang kebenaran anda, sudah tentu. Anda tidak lagi berada dalam kawalan seting komputer anda. Sama juga dengan tetapan penyemak imbas anda. Smokeloader mengubah mereka juga. Ia injects penyemak imbas anda dipercayai dengan Tan rosak iklan dan pautan dan menyebabkan mereka mengarahkan anda ke tapak-tapak rendang sepanjang masa. Melayari laman web adalah menyeronokkan mahupun selamat lagi. Hal ini tidak semua, walaupun.

Apa Trojan kebanyakannya digunakan untuk mengintip mangsa-mangsa mereka. Dan mereka mempunyai akses kepada segala-galanya, termasuk data anda peribadi dan kewangan. Yang lebih buruk, Smokeloader juga berkongsi segala-galanya yang ia mencari tentang anda dengan crooks yang menciptanya. Ini adalah bagaimana sesetengah individu dengan niat sangat dipersoalkan mendapatkan tangan mereka pada privasi anda. Adakah anda berfikir bahawa Adakah selamat? Cuba fikirkan apa yang mereka boleh lakukan dengan maklumat seperti ini.

Penipuan kewangan dan kecurian identiti yang pertama untuk datang ke fikiran. Dan seperti yang tidak cukup, Smokeloader turut berperanan sebagai seorang tersebut kepada lebih banyak perisian berniat jahat. Ia boleh memasang lebih banyak jangkitan pada komputer yang sudah terjejas. Jika ini berlaku, berapa lama anda fikir PC anda akan dapat menahannya sebelum anda menghadapi skrin biru atas kematian? Tidak panjang, pastikan anda. Jangan biarkan senario ini terungkap. Mengalih keluar Trojan itu sekarang. Untuk berbuat demikian, gunakan panduan pemindahan kami di bawah.

Bagaimana pula Smokeloader masukkan mesin anda tidak dapat dikesan? Hakikatnya, perosak ditipu anda. Ia bertukar menjadi lama tetapi kaedah e-mel spam emas untuk Jom. Adakah anda cenderung untuk membuka mesej daripada orang yang tidak dikenali? Itulah kesilapan besar. Taktik ini adalah masih begitu berkesan kerana pengguna terus membuka e-mel daripada penghantar yang tidak diketahui tanpa mengesahkan alamat e-mel. Berhenti melakukan perkara itu sudah! Anda pada dasarnya akan menjangkiti Mesin Wang anda sendiri kerana kecuaian anda. tak! Gunakan berhati-hati. Jangan buka setiap mesej yang anda dapat. Terutamanya jika anda tidak tahu yang menghantarnya. Penggodam akan berdoa untuk anda gangguan dan tergesa-gesa. Tanpa mereka, mereka tidak berjaya. Jadi, berhenti membuat pekerjaan mereka lebih mudah dan tumpuan kepada memastikan komputer anda tanpa jangkitan. Satu-satunya cara untuk melakukannya adalah dengan melakukan wajar anda.

Penyingkiran Smokeloader Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Smokeloader Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *