Mengalih keluar Shiltirs.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Shiltirs.com. Panduan Shiltirs.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Paparan berterusan halaman Shiltirs.com merupakan tanda yang nyata masalah. Melihat tapak sepanjang masa bermakna bahawa anda mempunyai jangkitan nasib pada mesin anda. Perosak telah pun berjaya memasuki sistem anda dan Shiltirs.com adalah cara yang cluing anda. Ia menggunakan laman web sebagai satu barisan untuk mengintai di sebalik. Untuk anda, Walau bagaimanapun, penampilan Laman ini adalah tanda amaran neon yang besar. Sekali anda tempat ia mengambil alih pelayar anda, mengambil kunci jawab. Tahu bahawa anda telah dijangkiti perosak nasib seorang dan mengambil langkah-langkah yang mencukupi.

Nasib jangkitan adalah amat menjengkelkan tetapi mereka juga adalah berbahaya. Mengekalkan satu Lembaga akan mempunyai kesan-kesan yang tidak menyenangkan. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting untuk menghilangkan peluang parasit pertama yang anda dapat. Sebaik sahaja anda lihat halaman Shiltirs.com, mula mencari nasib di bersembunyi letakkan dan apabila anda menemuinya, hapuskan sekali tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Pastikan bahawa apa-apa yang baik datang daripada menghalang jangkitan ini. Ia hanya membawa masalah dan sakit kepala. Jadi, Adakah diri anda memihak dan menghapuskannya sebelum ia mempunyai peluang untuk menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Jangan buang masa di dalam perbahasan yang perlu. Nasib yang telah pergi. ASAP!

Sebaik sahaja perosak jahat memasuki Mesin anda, web anda biasa melayari perubahan ketara. Setiap masa anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai, anda mengalami gangguan. Nasib yang dilencongkan ke anda sepanjang masa. Ia membuka tab tambahan. Ia seketika video anda dalam talian untuk selingan. Ia bombards anda dengan iklan yang tidak terkira banyaknya pada setiap hari. Ia juga injects sepanduk dan kupon pada halaman yang digunakan perlu ad-percuma. Ini adalah sangat merengsa. Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Tetapi ini bukanlah semua. Ini boleh digambarkan sebagai satu kesulitan yang kecil.

Nasib yang mempunyai lebih banyak di kedai untuk anda. Ia merupakan platform pengiklanan dan penggodam menggunakannya untuk mendapatkan hasil pay per klik dan menyebarkan kandungan dalam talian yang berniat jahat. Setiap kali anda klik pada iklan yang rosak, crooks dibayar dan anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan pada PC anda. Mungkin ada beberapa iklan yang selamat pada skrin anda tetapi anda tidak tahu yang ada yang Tanpa klik. Klik, bagaimanapun, adalah terlalu banyak risiko. Nasib itu tidak sahkan penggunanya dan apa yang diiklankan melalui perkhidmatan dan crooks mengambil kesempatan itu. Satu klik pada iklan salah dan mereka menjadi kaya dan masalah PC anda worsens.

Jangan menjadi penaja dari cybercriminals. Jangan klik apa-apa sehingga anda mengalih keluar perisian iklan yang benar-benar. Tetapi Adakah yang cepat. Iklan akan mendapat lebih dan lebih setiap hari berlalu dan jika anda melakukan apa-apa untuk menghapuskan mereka, lambat laun anda akan klik. Jangan biarkan yang berlaku. Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan langkah demi langkah penyingkiran yang akan membantu anda menghilangkan jangkitan yang selama-lamanya. Ikuti langkah-langkah berhati-hati dan menghilangkan penceroboh sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Kami juga cukup pasti bahawa anda tidak memuat turunnya secara sengaja. Namun, anda lakukan sesuatu yang lain untuk memudahkan jalan dalam. Kau ceroboh. Nasib ini mungkin diikat ke dalam atur cara lain dan apabila anda memasang atur cara ini, ia berjaya slither dalam juga. Ini adalah kerana anda telah cuai dan tidak beri perhatian. Apabila anda memasang apl, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka membenarkan anda mengambil kawalan ke atas ansuran tersebut dan menghalang apa-apa tambahan tambahan, tidak diingini mendapat. Apa yang anda perlu lakukan adalah Padam Semua “bonus” sebelum menamatkan pemasangan.

Penyingkiran Shiltirs.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Shiltirs.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *