Mengalih keluar Search.yourtransitinfonow.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.yourtransitinfonow.com. Panduan Search.yourtransitinfonow.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Search.yourtransitinfonow.com merupakan halaman, yang harbinger berita yang kurang baik. Laman web ini menunjukkan kewujudan hijacker pelayar dalam sistem anda. Ya, ada parasit jahat pada mesin anda dan melihat Search.yourtransitinfonow.com adalah tanda amaran anda. Mengendahkan ia. Jangan beritahu hijacker yang merosakkan pengalaman dalam talian anda. Kerana ia akan melainkan anda mengambil tindakan segera. Berbuat demikian. Sebaik sahaja anda melihat halaman yang mengambil alih penyemak imbas anda, mulakan mencari hijacker itu.

Ia adalah satu fakta bahawa ia adalah bersembunyi di suatu tempat dalam bayang-bayang Mesin anda dan jika anda tidak mengalih keluar itu, tidak ada orang lain akan. Anda bertanggungjawab untuk komputer anda. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting untuk mengambil langkah segera. Perampas yang menjengkelkan, meddlesome dan berbahaya. Mengacarakan sebuah makhluk perosak itu akan hanya membawa anda unpleasantries. Masalah-masalah yang menyebabkan akan menyimpan di atas cerucuk sehingga dan berkembang keterukan dengan setiap hari berlalu. Lambat laun, jangkitan boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Jangan biarkan yang berlaku. Lagi ancaman kekal, mendapat pemindahan yang lebih keras. Mengambil tindakan-tindakan sebelum ia menjadi terlalu lewat. Sebaik sahaja anda mengesan tapak Search.yourtransitinfonow.com, mencari tempat bersembunyi di hijacker dan menghapuskannya selama-lamanya.

Jika anda tidak, bersedialah untuk pelbagai isu. Hijacker itu mula bekerja dari minit ia masuk ke komputer anda. Ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri. Search.yourtransitinfonow.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda lihat di setiap sudut. Anda tidak bertanya tentang rombakan ini. Anda telah tidak pun diberitahu itu sedang dilaksanakan. Hijacker yang tidak memerlukan kelulusan anda untuk membuat perubahan. Ia bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut dan pendapat anda adalah tidak lagi relevan. Itulah sebabnya ia dipanggil hijacker yang. Ia hijacks semua pelayar anda. Setiap kali anda berada dalam talian, anda mengalami pencerobohan.

Perosak pelencongan anda tanpa henti. Anda akan dipaksa untuk melawat pelbagai tapak rendang kelihatan. Tambahan tab terbuka sepanjang masa juga. Anda akan dihujani dengan runtuhan salji dan iklan yang menjengkelkan, tidak dikenal pasti. Memang mimpi ngeri. Anda akan benci pengalaman. Tetapi ada lagi. Hijacker ini juga mendedahkan anda kepada kedua-dua perisian berniat jahat dan risiko keselamatan. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai dan jika anda klik pada halaman ad/ yang rosak, anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak perisian berniat jahat.

Juga, privasi anda adalah dalam bahaya kerana hijacker yang mula mengintip anda dari ketika ia masuk ke. Ia menggunakan penyemak imbas anda sebagai peranti mengintip dan mengumpulkan maklumat peribadi yang sensitif mengenai anda dan kemudian menghantarnya kepada hacker yang diterbitkan. Tidak perlu untuk menjelaskan mengapa ini adalah merbahaya, ada? Jangan biarkan senario tersebut terungkap. Melindungi privasi anda sebelum ia berakhir di tangan yang salah. Untuk tujuan tersebut, anda perlu membuang hijacker itu. Selagi ia kekal, anda adalah tidak selamat. Jadi, menghapuskannya. Gunakan panduan penyingkiran mudah-untuk-mengikuti kami dan menyingkirkan penceroboh sekali dan untuk semua. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan tanpa anda perasan dan mencegahnya? Baik, kau cuai dan perosak mengambil kesempatan itu. Ia memerlukan kecuaian anda untuk berjaya. Adakah semua jangkitan. Mereka menggunakan taktik sneaky untuk dupe anda tetapi kedua-duanya mereka ini cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif. Dalam kes ini, “tidak aktif kerjasama” sama dengan “kecuaian”. Anda, sebagai tergesa-gesa dan tidak memberi perhatian, klik pada segala-galanya dan berkata “Ya” tanpa mengetahui apa yang anda bersetuju untuk. Atau, anda dimuatkan tapak yang rosak dan hijacker itu diarak masuk. Tidak membuat kesilapan itu lagi. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Adakah wajar anda dan pastikan PC anda selamat.

Penyingkiran Search.yourtransitinfonow.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.yourtransitinfonow.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.yourtransitinfonow.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *