Mengalih keluar Search.stormygreatz.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.stormygreatz.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.stormygreatz.com. Panduan Search.stormygreatz.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Perampas pelayar adalah jangkitan yang sangat mengganggu. Jika anda telah cukup malang tersekat dengan hijacker satu, jangan membazirkan masa anda. Bagaimana anda tahu Mesin anda sudah tidak lagi tanpa jangkitan? Well, mencari tanda-tanda. Perampas masukkan diam lengkap tetapi terdapat tanda-tanda yang anda hanya tidak boleh ketinggalan. Sebagai contoh, Adakah anda melihat tapak Search.stormygreatz.com sepanjang masa Bilakah anda melayari web? Jika ya, terdapat petunjuk anda. Penampilan Laman ini adalah amaran. Hijacker dalam menggunakan laman web ini sebagai satu barisan untuk mengintai di sebalik. Jika anda lihat ia mengambil alih penyemak imbas anda, pastikan anda hosting hijacker yang. Dan mengambil langkah-langkah. Tidak memberi perosak ini lebih masa atas kapal. Ia akan menggunakan setiap saat untuk menyebabkan masalah.

Sebaik sahaja anda melihat halaman, menerima bahawa anda mempunyai jangkitan untuk menangani dan memulakan kerja. Mencari di mana perosak mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Mengabaikan risiko-risiko yang didatangkannya. Terdapat banyak. Risiko privasi adalah yang terbesar. Spies perosak pada anda dan mengawasi anda setiap langkah dalam talian. Bukan itu sahaja, walaupun. Ia juga mengumpul semua maklumat yang berharga bahawa ia boleh dan kemudian menghantarnya ke crooks di belakangnya. Penggodam adalah orang terakhir yang hendaklah mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda. Mereka akan menggunakannya untuk apa-apa tetapi untuk tujuan jahat mereka, kisah kata-kata kami. Jangan biarkan senario ini terungkap. Hapuskan hijacker ASAP. Diri anda pada masa hadapan akan bersyukur.

Selain risiko besar privasi, anda terdedah kepada, hijacker ini menyebabkan isu-isu lain juga. Ia bertukar pengalaman menyemak lalu awda ke dalam mimpi ngeri. Anda tidak lagi mampu untuk melayari laman web keamanan dan anda akan sentiasa diganggu oleh iklan dan pelencongan. Halaman Search.stormygreatz.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Ia muncul di setiap sudut dan tidak kira apa yang anda lakukan, ia tidak pergi dari sini. Selain itu, ia juga menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian belakang anda.

Remove Search.stormygreatz.com
The Search.stormygreatz.com Virus

Hijacker yang meranapkan segala-galanya. Anda akan diarahkan ke Laman rendang sepanjang masa. Skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk 24/ 7. Semua ini menjadikan melayari dalam talian tidak tertanggung. Ia juga bukan sahaja mengganggu malah berbahaya. Terdapat banyak iklan yang rosak dan pautan pada PC anda pada setiap hari. Dengan klik pada salah satu, anda memuat turun lebih banyak jangkitan komputer anda telah dijangkiti dan underperforming. Tambah ini ancaman privasi dan keputusan akan dibuat untuk anda. Hijacker yang telah pergi. Menghapuskannya. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh ASAP.

Bagaimana pula dengan parasit masukkan? Hijacker itu tidak dapat tanpa kebenaran anda. Ia terikat untuk memintanya. Dan ia tidak. Tetapi dengan cara yang sneakiest. Jika tidak, anda akan menolak ia capaian. Giliran perosak kepada taktik rumit seperti pengemaskinian program palsu, sebagai contoh. Anda mungkin berfikir anda akan mengemaskini Java walaupun pada hakikatnya, anda sedang muat turun jangkitan. Jangan tergesa-gesa proses pemasangan dan selalu memuat turun perisian dari sumber yang boleh dipercayai.

Selain itu, jangan lewatkan cetakan halus. Luangkan masa untuk membaca terma dan syarat sebelum anda menerima mereka. Mereka mungkin menyembunyikan beberapa klausa yang mengelirukan yang anda akan pernah bersetuju untuk sebaliknya. Mengambil masa beberapa minit untuk mengetahui apa yang anda telah memberikan lampu hijau kepada. Jangkitan berdoa untuk kecuaian anda. Mereka perlukan. Dengan pemberian itu, anda akan membuka pintu PC anda untuk perisian berniat jahat. Tidak berbuat demikian. Kecuaian adalah jalan sehala kepada parasit. Berjaga-jaga, di sisi lain, memastikan anda dilindungi. Membuat pilihan yang tepat.

Penyingkiran Search.stormygreatz.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.stormygreatz.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.stormygreatz.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *