Mengalih keluar Search.searchyrs2.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchyrs2.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchyrs2.com. Panduan Search.searchyrs2.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Melihat tapak Search.searchyrs2.com setiap kali anda pergi ke dalam talian adalah tanda buruk. Laman ini merupakan tanda yang jelas bahawa anda telah dijangkiti dengan hijacker pelayar anda Radio. Itu adalah betul, terdapat hijacker yang mengintai di suatu tempat di sudut-sudut komputer anda dan ini adalah buruk. Jangan membuat kesilapan pemikiran anda Radio adalah atur cara yang sah. Tidak, jadi tidak percaya dengan pembohongan. Ia tidak akan menawarkan anda akses internet radio dalam talian. Ia akan tidak menjadikan pengalaman dalam talian anda lebih baik. Ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara.

Permohonan jatuh pendek pada setiap janji itu. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Sila lihat Radio anda betul-betul apa yang ia adalah – program yang berniat jahat yang menyebabkan apa-apa tetapi masalah untuk anda dan sistem anda. Sebaik sahaja anda mengesan tapak Search.searchyrs2.com, menerima hakikat anda berada dalam kesulitan dan mula mencari hijacker itu. Tidak dinafikan, apabila anda menemuinya, jangan teragak-agak untuk memadamkannya dengan serta-merta. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Dan Jangan berlengah-lengah. Lagi perosak kekal atas kapal, mendapat masalah anda yang teruk. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Perkara pertama yang anda notis selepas hijacker yang telah memasuki adalah harga berubah. Tiada apa yang sama lagi. Halaman Search.searchyrs2.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa kenalan. Anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda, ia berada di situ. Anda Buka tab baru, ia berada di situ. Anda menaip carian, ia adalah antara keputusan. Tapak juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian dan menghalang anda daripada menukar mereka kembali. Lagipun, pelayar anda dirampas. Pilihan anda tidak lagi adalah tidak lagi relevan. Hijacker dalam melakukan apa yang ia mahu.

Remove Search.searchyrs2.com
The Search.searchyrs2.com Virus

Sebagai contoh, selain daripada memaksa Search.searchyrs2.com Laman web anda tanpa henti, perosak juga bombards anda dengan iklan yang tidak terkira banyaknya. Setiap halaman yang anda beban itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Ia bukan sahaja menyakitkan hati, anda tahu. Ia adalah merbahaya. Satu klik pada iklan yang rosak (ada banyak juga), dan anda memuat turun perisian berniat jahat lebih banyak atas kapal. Perlu diingat bahawa Mesin anda telah menderita dan bergelut untuk melaksanakan biasanya disebabkan oleh hijacker tunggal ini.

Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda dijangkiti dengan parasit lebih banyak. Ia tidak akan lama sebelum PC dipadamkan selama-lamanya. Tidak mengambil risiko tersebut. Perkara yang terbaik yang boleh anda lakukan anda menyingkirkan hijacker itu secepat mungkin. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada tiada lebih dalam talian pencerobohan, tidak lebih banyak iklan dan pelencongan, tiada lagi ketinggalan terhempas. Di Search.searchyrs2.com akan hilang juga. Tidak teragak-agak. Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan terperinci penyingkiran yang akan membantu anda berurusan dengan hijacker tersebut secara manual. Menggunakannya. Lebih cepat PC anda adalah bersih, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker Radio anda masukkan PC anda? Well, ada kemungkinan bahawa anda memindah terima program Winamp, menganggap ianya sah. Jika kau tidak, ada satu pilihan lain ditinggalkan. Hijacker yang ditipu anda. Ia mungkin adalah diikat ke satu lagi aplikasi di laman web dan apabila anda memasang aplikasi ini, anda memasang hijacker juga. Ini dipanggil freeware penyertaan kaedah. Namun, Terdapat satu cara untuk menghalangnya daripada berjaya.

Memilih opsyen tersuai dalam Pendeta Persediaan. Mereka membolehkan anda untuk melihat semua program tambahan dalam Ikatan yang bakal dipasang pada PC anda. Anda telah juga mampu membuang pilihan mereka. Dengan pilihan Standard, segala-galanya mendapat secara automatik dipasang. Anda tidak mempunyai sebarang kawalan terhadap proses ini. Adakah anda melihat bagaimana sedikit tambahan masa dan perhatian menjimatkan Tan isu-isu? Berfikir tentang masa depan anda memasang perisian pada PC anda.

Penyingkiran Search.searchyrs2.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchyrs2.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *