Mengalih keluar SEARCH.SEARCHWMTN.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan SEARCH.SEARCHWMTN.COM. Panduan SEARCH.SEARCHWMTN.COM penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

SEARCH.SEARCHWMTN.COM adalah enjin carian yang berniat jahat yang anda tidak boleh mempercayai. Jika semua secara mengejut, laman web ini menggantikan Laman web sebelumnya dan enjin pilihan anda, maka pastikan bahawa anda mempunyai jangkitan hijacker pelayar dalam sistem anda. Rombakan ini merupakan tanda yang nyata pencerobohan. Mengambil ia sebagai amaran itu dan mula mencari tempat perosak yang bersembunyi. Apabila anda menemuinya, keluarkan ia dengan serta-merta. Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Sebaliknya. Mereka memusnahkan pengalaman menyemak lalu awda dengan mendedahkan anda kepada risiko berterusan perisian berniat jahat.

Lembaga di SEARCH.SEARCHWMTN.COM, melayari laman web ini adalah bukan menyeronokkan mahupun Peti Deposit Keselamatan. Dan lagi perosak ini kekal, gangguan lebih banyak yang anda perlu untuk muka. Masalah-masalah yang menyebabkan boleh mula kecil dan lumayan tetapi mereka tetap pada cerucuk sehingga dan berkembang keterukan dengan setiap hari berlalu. Adakah diri anda memihak dan menghilangkan peluang hijacker pertama yang anda dapat. Ada tempat dalam sistem anda untuk parasit tersebut. Mengambil tindakan serta-merta. Kemunculan Laman web SEARCH.SEARCHWMTN.COM adalah petunjuk anda. Tidak mengendahkannya. Mengendahkan ia. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda kesal keputusan itu.

Sebaik sahaja memasuki hijacker ini, segala-galanya mendapat bertukar menjadi berantakan gergasi. Anda tidak lagi berada dalam kawalan penyemak imbas anda. Perosak menjangkit Mozilla, Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari dan mana-mana pelayar yang anda mungkin gunakan. Ini bermakna bahawa tidak kira yang mana satu kegemaran anda, ia dijangkiti. Hijacker yang menjadikan reshuffles tidak dibenarkan dalam seting seperti menggantikan anda Laman web dan enjin carian. Ia juga menambah sambungan sial penyemak imbas anda, sekali gus menyuntik mereka dengan iklan yang tidak terkira banyaknya.

Setiap halaman anda memuatkan itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Iklan ini, tak perlu dikatakan, tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka adalah ditaja dan crooks menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan mendapatkan hasil membayar per klik. Jika anda klik, mereka dibayar.

Selain itu, jika anda klik, anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan dalam sistem anda. PC anda sudah menderita kerana hijacker tunggal ini. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia kerap kemalangan. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan dengan betul. Aplikasi gagal untuk berfungsi dengan betul. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda tersekat dengan lebih banyak perisian berniat jahat. Komputer anda tidak dapat memegang lama dan, akhirnya, ia akan rosak. Tidak perlu menyebut bahawa aktiviti-aktiviti dalam talian anda memusnahkan dengan berkesan.

Anda sentiasa akan diarahkan ke Laman rendang yang bermula dengan SEARCH.SEARCHWMTN.COM. Terdapat tiada menghilangkan Laman web ini. Ia memang ada. Memang mimpi ngeri. Iklan pop up hak di bawah kursor tetikus anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, mereka tidak pergi. Mereka juga menjadi lebih dan lebih. Video anda mendapatkan atau dijeda untuk rehat sepanjang masa. Buka tab tambahan. Melayari laman web menjadi satu tugas yang mustahil. Meletakkan akhir ini sekarang. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan hijacker tersebut dari sistem anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Perampas bergantung kepada beberapa taktik sneaky untuk menjangkiti pengguna yang tidak bersalah. Sebahagian daripada mereka adalah mesej spam, pakej perisian percuma, pembaharuan program palsu, Laman rosak, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, iklan pihak ketiga, perkongsian rakan-rakan, dan sebagainya. Untuk melindungi komputer anda dan anda sendiri, berhati-hati sepanjang masa. Berhati-hati apa yang anda klik pada. Kadang-kadang satu klik adalah cukup untuk anda mendapat jangkitan.

Elakkan tempat yang mencurigakan dan nikah tetap. Jangan buka e-mel daripada orang-orang yang anda sendiri tidak tahu. Apabila memasang kemas kini yang program/, sentiasa membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka kerana mereka mungkin menyembunyikan beberapa Fasal yang mengelirukan. Hanya lebih berwaspada. Berjaga-jaga memastikan anda selamat. Kecuaian menjemput in. perosak

Penyingkiran SEARCH.SEARCHWMTN.COM

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan SEARCH.SEARCHWMTN.COM dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *