Mengalih keluar Search.searchwamtv.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchwamtv.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchwamtv.com. Panduan Search.searchwamtv.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Melihat halaman Search.searchwamtv.com setiap kali anda melayari web, anda berada dalam kesulitan. Laman ini merupakan petanda jelas bahawa ada hijacker pelayar pada mesin anda dan inilah yang memaksa anda. Perampas berada dalam tekanan. Mereka membuat untuk penyewa yang dahsyat. Yang anda terjebak dengan tidak membezakan. Nasib baik, ianya tidak sukar untuk menangani ia terlalu. Tetapi anda perlu bertindak cepat kerana jika ia menghabiskan masa yang cukup pada mesin anda, ia akan menjadi luar kawalan. Anda tidak mahu, mempercayai kami.

Jadi, ambil di Search.searchwamtv.com di penampilan sebagai amaran dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda melihat halaman yang jahat, menerima bahawa komputer anda dijangkiti dan mula mencari jalan keluar. Tidak memberi jangkitan masa yang cukup untuk merosakkan pelayaran anda kerana ini adalah tepat apa yang ia sedang merancang untuk melakukan. Menjadi bijak. Anda tidak boleh mendapat manfaat daripada menjaga hijacker itu. Ianya masih merupakan ancaman siber yang kita bicarakan. Hapuskan ia peluang pertama anda mendapatkan dan menyelamatkan diri Tan isu-isu. Jika anda membiarkan ia menjadi, masalah-masalah yang anda hadapi akan menyimpan cerucuk ke atas manakala semakin keterukan juga. Adakah diri anda memihak dan Bersihkan Mesin anda secepat mungkin.

Sebaik sahaja memasuki hijacker itu, pelayaran anda mengalami perubahan. Anda akan tidak lagi dapat melayari web berbaik semula kerana anda akan sentiasa diganggu oleh halaman Search.searchwamtv.com. Laman web ini juga mudah didapati. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Ia juga menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda supaya setiap kali yang anda mahu pergi dalam talian, anda akan dipaksa untuk menggunakannya. Berhati-hati, walaupun. Enjin carian baru anda adalah amat tidak boleh dipercayai. Ia kebanyakannya menghasilkan yang jika anda klik pada link yang rosak, crooks mendapatkan wang. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Klik anda mengisi poket crooks’. Hal ini tidak semua, walaupun.

Remove Search.searchwamtv.com
The Search.searchwamtv.com Virus

Keputusan carian yang anda lihat juga menimbulkan risiko kepada keselamatan anda. Jika anda klik pada satu rosak, anda boleh muat turun lebih banyak jangkitan pada PC anda sudah dijangkiti. Itu adalah betul, anda boleh memburukkan lagi keadaan anda dengan satu klik. Dan lagi, ada lagi. Dengan hijacker juga spies pada anda dan memantau anda setiap langkah dalam talian. Ia terus mengumpul data sensitif dan apabila difikirkan, ia telah cukup, ia menghantar segala-galanya kepada crooks di belakangnya. Adakah anda menyedari makna semua ini? Cybercriminals beberapa akan mempunyai akses kepada privasi anda dan mereka boleh menggunakan maklumat anda untuk apa sahaja yang mereka mahu. Jangan biarkan senario ini terungkap. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan hijacker itu dengan serta-merta. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan di tempat pertama? Baik, kerana ia masih apl, ia memerlukan anda mendapatkan kebenaran memasuki. Jika anda berkata tidak, ia tidak boleh masuk dalam. Bunyi seperti peraturan mudah tetapi jangkitan telah menemui cara sekelilingnya. Digunakan rumit kaedah untuk mendapatkan anda okay. Penggunaan hijacker taktik nombor satu adalah penyertaan percuma. Memohon tambahan amaran apabila memasang program percuma yang anda tidak tahu apa lagi boleh dikenakan kepada mereka sebagai bonus.

Untuk melindungi PC anda, ambil masa anda dan tidak tergesa-gesa dalam proses. Memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Bertentangan dengan apa hari orang, mereka tidak sesuai untuk pakar IT sahaja. Mereka hanya mengambil masa yang lebih tetapi ianya juga mengizinkan anda untuk melihat semua Selain itu dilampirkan program ikatan serta membuang pilihan mereka. Berbuat demikian! “Bonus” sedemikian adalah aplikasi biasanya berniat jahat dan anda tidak perlu mereka. Penggodam tidak mengharapkan anda mengambil masa untuk berbuat demikian, mereka berdoa untuk kecuaian dan tergesa-gesa. Well, jenaka adalah padanya. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan. Berjaga-jaga memastikan mereka dari sini.

Penyingkiran Search.searchwamtv.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.searchwamtv.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchwamtv.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *