Mengalih keluar Search.searchfefc.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchfefc.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchfefc.com. Panduan Search.searchfefc.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika semua yang secara tiba-tiba anda perasan bahawa tapak Search.searchfefc.com telah menggantikan sebelumnya Laman web dan enjin carian anda, kami ada berita buruk untuk anda. Halaman tidak kelihatan seperti jika oleh sihir. Situ sahaja, ia adalah kerana terdapat jangkitan hijacker pelayar dalam sistem anda yang memaksa anda tanpa henti. Itu adalah betul. Hijacker yang sudah berjaya Jom belakang anda dan kini pembinasaan.

Adakah diri anda memihak dan tidak mengabaikan perosak ini. Ia menimbulkan bahaya kepada anda dan mesin anda. Sebaik sahaja anda mengesan halaman Search.searchfefc.com, menerimanya sebagai amaran ia, dan Akta. Mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan tidak teragak-agak untuk memadamkannya dengan serta-merta. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Jika anda meninggalkan yang ia menjadi, anda akan menyesal. Perampas yang tidak hanya sangat menjengkelkan. Seperti yang kita katakan, mereka juga adalah berbahaya. Masalah-masalah yang menyebabkan perosak hanya akan memuncak sebagai Pas masa. Janganlah kamu duduk diam manakala jangkitan adalah merosakkan aktiviti dalam talian anda. Membuangnya dan pastikan PC anda selamat. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Sebaik sahaja memasuki hijacker ini, semuanya berubah. Sebagai permulaan, pihak Search.searchfefc.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan tidak kira apa yang anda cuba untuk lakukan dalam talian, ia muncul. Ia ada apabila anda menyemak imbas. Ia ada apabila anda melayari web. Ia juga mudah didapati. Sudah tentu, laman web ini bukanlah satu-satunya anda akan dipaksa untuk melihat. Hijacker yang dilencongkan ke kepada orang rendang yang pelbagai juga. Tapi itu tidak semua. Perosak diprogramkan untuk membantu crooks mendapat hasil membayar per klik. Itulah sebabnya mengapa ia bombards anda dengan iklan pada setiap hari.

Remove Search.searchfefc.com
The Search.searchfefc.com Virus

Setiap halaman yang anda beban adalah benar-benar berat pada iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Jika anda klik, penggodam tersebut dibayar. Anda menjadi penaja mereka. Namun, ada sesuatu yang lebih teruk lagi daripada itu. Iklan yang anda lihat ini tidak disahkan. Malah, kebanyakan mereka akan rosak dan mengklik pada keputusan dalam masalah anda menjadi lebih buruk. Anda dengan mudah boleh mendarat di halaman penipuan atau muat turun lebih banyak malware secara terus daripada iklan.

Jika anda tidak berhati-hati, anda boleh infest PC anda sendiri dengan perosak dalam masa yang singkat. Jangan biarkan ini berlaku. Mesin anda sudah menderita disebabkan oleh perosak tunggal ini. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia mengalami kemalangan. Ia dihidupkan semula. Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan di bawah apa-apa syarat. Bayangkan jika anda menjemput lebih banyak jangkitan atas kapal. Ia tidak akan menjadi terlalu panjang sebelum Mesin anda memberi sehingga rosak sepenuhnya. Adakah anda bersedia untuk mengambil risiko apa-apa? Adakah ia berbaloi?

Hijacker ini tidak membawa apa-apa yang baik. Ia hanya ruins pengalaman menyemak lalu awda dan mendedahkan anda kepada perisian berniat jahat. Kenapa menyimpannya? Mengendahkan nasihat pakar-pakar dan menghapuskan penceroboh ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini. Dan Adakah ia cepat. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan perosak Search.searchfefc.com? Satu perkara yang pasti, jangkitan itu tidak muncul daripada blue. Itu, biarkan ia. Oleh anda. Sudah tentu, ia digunakan sneaky taktik untuk menipu anda, tetapi masih. Jika anda sedikit lebih berhati-hati, anda boleh menghalangnya daripada memasuki. Jika anda ingin Pastikan Mesin anda dan diri anda selamat, anda perlu memberi lebih perhatian. Tidak bergantung pada nasib. Web adalah tempat yang berbahaya.

Terdapat jangkitan tidak terkira banyaknya yang berdoa untuk gangguan anda supaya mereka boleh menjangkiti anda. Jangan membuat pekerjaan mereka lebih mudah. Sentiasa berjaga-jaga itu. Selain itu, dapatkan aplikasi anti-malware boleh dipercayai untuk membantu anda dalam perjuangan ini. Sentiasa menjaga up to date dan scan PC pada asas tetap.

Penyingkiran Search.searchfefc.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchfefc.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *