Mengalih keluar SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM. Panduan SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM diiklankan sebagai enjin carian yang sah dan berguna. Ia sepatutnya meningkatkan pengalaman dalam talian anda dengan memberikan hasil carian yang tepat dan selamat. Ini bunyi hebat, bukan? Hanya jika ia adalah benar, iaitu ianya tidak. SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM adalah, sebenarnya, sebuah laman web yang menipu. Ia adalah berniat jahat dan anda perlu menjaga penampilan sebagai tanda amaran. Sebaik sahaja anda mengesan, pastikan Mesin anda itu tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit siber. Hijacker pelayar, untuk lebih speisifik, dan anda mesti mengambil tindakan serta-merta terhadapnya.

Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Mereka adalah sangat menyakitkan, meddlesome, dan juga merbahaya. Yang anda terjebak dengan adalah tidak terkecuali. Perosak tidak akan membawa apa-apa yang baik. Sebaliknya. Ia benar-benar akan merosakkan pengalaman menyemak lalu awda. Itulah sebabnya jika anda membiarkan ia, sudah tentu. Jika anda mengabaikan ia menimbulkan risiko, ia akan berjaya. Tetapi jika anda mengambil langkah-langkah, anda akan mampu untuk memadamnya sebelum ia dapat menyebabkan anda kerosakan. Jadi, jangan berlengah-lengah. Sebaik sahaja anda sedar anda mempunyai hijacker di dalam sistem anda, Cari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik.

Hijacker yang terletak ke muka anda. Sebaik sahaja dipasang, ia menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian dengan tapak SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM dan setiap kali anda berada dalam talian, anda akan dipaksa untuk menggunakannya. Seperti yang kita katakan, meskipun, halaman bukanlah boleh dipercayai dan ia tidak sepatutnya dipercayai memberi keputusan carian Peti Deposit Keselamatan. Apa yang ia memberi adalah akses cepat ke perisian berniat jahat. Pautan-pautan yang anda lihat di skrin anda adalah berniat jahat dan membawa ke tempat-tempat cerdik. Jika anda klik, anda tidak hanya berdepan dengan risiko dijangkiti dengan lebih banyak perisian berniat jahat, tetapi anda juga membantu crooks mendapatkan wang. Itulah betul-betul! Mereka menggunakan mekanisme pay per klik untuk mendapatkan keuntungan tanpa tenaga atas perbelanjaan anda. Anda menjadi penaja mereka. Setiap satu daripada klik anda mengisi poket mereka. Belum lagi pengalaman menyemak lalu awda dirobohkan. Melayari laman web ini tidak apa itu dulu. Ianya menyeronokkan mahupun selamat lagi. Anda diganggu oleh hijacker tersebut di setiap sudut. Setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuh satu daripada penyemak imbas anda, masalah muncul.

Halaman SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM adalah bayang-bayang dalam talian anda dan anda tidak dapat menghilangkan darinya tidak kira apa yang anda lakukan. Selain itu, dengan hijacker sentiasa pelencongan anda ke halaman yang mencurigakan yang mungkin penuh dengan jangkitan. Dan jangan lupa iklan itu tidak terkira banyaknya yang melindungi skrin anda seluruh 24/ 7. Memang mimpi ngeri. Anda tidak dapat mencari apa yang anda lookign bagi. Anda tidak boleh melawat laman kegemaran anda berbaik semula. Anda tidak dapat menonton video tunggal tanpa diganggu. Pada dasarnya, anda tidak boleh menggunakan PC anda biasanya. Semua ini kerana dengan hijacker jahat. Tidak bertolak ansur dengan diam-diam. Tidak tahan dengan semua pencerobohan ia melemparkan cara anda. Sebaliknya, gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan mengalih keluarnya ASAP. Anda akan mendapat ucapan terima kasih daripada diri anda pada masa hadapan.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Hijacker tersebut mungkin telah menggunakan beberapa taktik membuat mesin anda. Salah seorang daripada mereka, misalnya, adalah kaedah e-mel spam. Perosak mungkin telah tiba dilampirkan kepada mesej seolah-olah sah yang anda dibuka tanpa memikirkan akibat yang mungkin. Satu lagi senario adalah parasit yang dikemukakan sebagai palsu program atau sistem yang kemas dan anda memasangnya tanpa menyedari apa yang ia sebenarnya adalah. Ia mungkin telah juga tiba pakej dengan program-program lain. Untuk mengelakkan jangkitan pada masa akan datang, sentiasa beri perhatian pada apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju untuk. Pilih berjaga-jaga ke atas kecuaian dan memastikan komputer anda tanpa jangkitan.

Penyingkiran SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan SEARCH.HYOURWEATHERINFO.COM dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *