Mengalih keluar Search.hlivetvnow.co (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.hlivetvnow.co

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.hlivetvnow.co. Panduan Search.hlivetvnow.co penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat halaman Search.hlivetvnow.co setiap kali anda membuka pelayar anda, kami ada berita buruk untuk anda. Kehadiran Laman ini adalah tanda-tanda masalah. Ia menunjukkan bahawa terdapat jangkitan hijacker pelayar pada mesin anda. Ya, hijacker pelayar telah berjaya slither dalam sistem anda dan anda perlu bertindak terhadapnya secepat mungkin. Tidak panik, walaupun. Hakikatnya bahawa situasi anda boleh jadi lebih buruk. Ada parasit yang lebih berbahaya daripada hijacker ini. Walau bagaimanapun, tidak mengambil ini cara yang salah.

Perosak adalah jauh dari tidak berbahaya. Inilah sebabnya ia dipanggil jangkitan. Setiap jangkitan menyebabkan kemudaratan dan, yang lebih buruk, setiap jangkitan akhirnya menjadi luar kawalan dan menyebabkan kerosakan yang tidak boleh. Berita baik adalah bahawa anda boleh mengalih keluar hijacker yang agak mudah. Tetapi anda perlu bertindak cepat. Lebih banyak masa ia membelanjakan dalam sistem anda, lebih banyak masalah yang menyebabkan dan lebih sukar mendapat masalah anda. Itulah sebabnya, mengambil rupa laman web Search.hlivetvnow.co sebagai amaran ia dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda mengesan, mula mencari tempat bersembunyi di hijacker dan menghapuskannya atas penemuan.

Perosak ini bertukar pengalaman menyemak lalu awda ke dalam mimpi ngeri. Ia mula campur tangan dari ketika ia masuk dan membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda di belakang anda. Sebagai contoh, perosak menggantikan sebelumnya Laman web dan enjin carian anda dengan domain sendiri, iaitu – Search.hlivetvnow.co. Laman web ini menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Anda tidak boleh berbuat apa-apa talian tanpa mengganggu. Ia muncul sepanjang masa. Ia ada apabila anda pergi ke dalam talian dan apabila anda membuka tab baru. Anda mendapatkan diarahkan kepadanya di setiap sudut. Kamu tidak dapat bergerak dalam talian tunggal tanpanya. Ia adalah enjin carian anda baru Lagipun dan ini adalah buruk.

Remove Search.hlivetvnow.co
The Search.hlivetvnow.co Virus

Tidak mempercayai apa-apa yang anda lihat dari sekarang secara. Laman web ini adalah amat tidak boleh dipercayai dan ia kebanyakannya menunjukkan anda rosak hasil carian yang membawa kepada laman-laman berbahaya dan dijangkiti. Ia juga penyamaran beberapa keputusan. Mereka adalah iklan walaupun mereka tidak ditandakan seperti itu dan jika anda klik, anda akhirnya melawat laman cerdik. Dari situ, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda muat turun lebih banyak jangkitan anda sudah dijangkiti dan underperforming PC. Tetapi mari kita tidak lupa tentang aktiviti-aktiviti dalam talian anda benar-benar dirobohkan. Melayari laman web biasanya adalah mustahil dengan hijacker atas kapal.

Anda sentiasa terganggu, Dilencongkan dan dihujani dengan iklan. Seluruh skrin anda dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini menekankan banner dan pop-up. Ini adalah lebih daripada merengsa. Terselit. Tidak bertolak ansur dengan hijacker diam-diam tetapi menghilangkan darinya sebelum anda infest PC anda dengan lebih banyak jangkitan. Di akhir artikel ini, anda akan menemui satu panduan mudah-untuk-mengikuti penyingkiran yang akan membantu anda menangani penceroboh secara manual. Bertindak sekarang dan mendapat kesyukuran diri anda pada masa hadapan.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan PC anda? Perosak ini perlu kebenaran awda untun Jom Sertai kami dan itulah sebabnya ia digunakan taktik yang rumit untuk mendapatkannya. Biasanya, ia tiba bersama dengan program-program lain dan apabila anda memasang atur cara ini, anda memasang perosak juga. Untuk mengelakkan perkara daripada berlaku, sentiasa memilih untuk seting lebih maju daripada orang-orang yang asas. Mereka membolehkan anda untuk melihat setiap aplikasi tambahan pula bersambung iaitu kira-kira untuk masukkan mesin anda dan buang masa. Berbuat demikian. Keluarkan Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan program asal dan pastikan Mesin anda selamat. Penggodam bergantung tergesa-gesa dan kecuaian anda. Tidak menyediakan mereka.

Penyingkiran Search.hlivetvnow.co

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.hlivetvnow.co dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *