Mengalih keluar Search.bittsearch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.bittsearch.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.bittsearch.com. Panduan Search.bittsearch.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda sentiasa mendapat diarahkan ke laman web Search.bittsearch.com? Jika anda berbuat demikian, ia bermakna bahawa pelayar anda telah dirampas oleh perisian berniat jahat yang menyakitkan hati. Perampas pelayar terkenal untuk menggantikan mangsa mereka Laman web, Laman tab baru dan enjin carian pilihan dengan satu adat. Apatah lagi, perampas yang berupaya mendapatkan maklumat seperti pertanyaan sejarah, tabiat dan Cari web.

Ini dilakukan dengan satu tujuan – supaya dapat menjana jenis kandungan pengiklanan yang pengguna adalah paling berkemungkinan untuk klik. Itulah sebabnya Kenapa jika anda telah jatuh mangsa perisian berniat jahat ini, anda sentiasa Dapatkan dihujani dengan iklan yang menjengkelkan dan pop-up, selalunya dalam bentuk jualan eksklusif dan tawaran tawaran, khas dan kupon, berkelip mesej, pengemaskinian yang palsu, dan sebagainya. Tujuan adalah untuk mencipta pendapatan PPC (Pay Per klik).

Dalam kebanyakan kes, perampas dapat diedarkan melalui permintaan Kemaskini palsu dan diikat perisian. Untuk mengelakkan jangkitan hijacker masa depan, pengguna mestilah berhati-hati pada setiap masa, apabila mereka berada di internet. Apabila anda sedang memasang perisian yang anda telah muat turun dari web, perkara bijak yang perlu dilakukan adalah untuk memilih mod lanjutan Custom/ dalam Pendeta Persediaan. Ini akan memberikan anda kawalan ke atas kandungan pakej perisian.

Remove Search.bittsearch.com
The Search.bittsearch.com Virus

Jika anda melihat mana-mana permohonan yang mencurigakan atau atur cara yang anda anggap tidak perlu atau tidak pernah bertujuan untuk memuat turun di tempat yang pertama, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya Buang dari senarai. Selain itu, kita menasihati pembaca kami untuk mendapatkan kemas kini perisian mereka dari sumber yang boleh dipercayai dan berlesen sahaja. Jangan hanya membuta tuli Amanah tetimbul rawak yang menggesa anda untuk mengikuti pautan Kemaskini rendang.

Manakala perampas pelayar tidak dianggap sangat berbahaya, mereka adalah tidak berbahaya. Mereka boleh mengubah laluan anda ke laman web palsu atau berbahaya yang mungkin bertujuan untuk membuka backdoors hackers. Setelah itu parasit jahat pada komputer anda bukanlah sesuatu yang anda mahu. Itulah sebabnya mengapa kami mengesyorkan penghapusan serta-merta! Jika anda membiarkan ia berkeliaran percuma pada komputer anda, anda meletakkan Keselamatan privasi dan web anda dalam bahaya.

Iklan yang kerap dan pop-up yang akan banjir skrin anda akan menjadi sedikit masalah anda. Jika anda tidak mahu maklumat penting seperti kata laluan, alamat IP, akaun bank, nombor kad kredit, dll untuk jatuh ke tangan penjenayah siber, anda perlu mengalih keluar hijacker ini secepat mungkin! Kami boleh membantu anda dengan tugas ini. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut arahan kami di bawah.

Penyingkiran Search.bittsearch.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Search.bittsearch.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *