Mengalih keluar Qd7z.newsupdateunit.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Parasit merbahaya dari telah menyusup komputer anda! Kewujudan Laman web Qd7z.newsupdateunit.info adalah bukti. Laman ini adalah tanda bahawa perisian berniat jahat daripada kategori nasib telah dijangkiti pelayar anda. Gejala ini adalah bertanggungjawab untuk ribut iklan tersebut yang telah diambil ke atas skrin anda setiap kali anda membuka pelayar web anda. Ini adalah kerana crooks telah diprogramkan nasib untuk menjana pelbagai promosi yang mengganggu dalam bentuk yang berbeza seperti pop-up, banner, dalam teks dan mesej amaran, pada permulaan berkelip.

Berita buruk ini, bahawa anda tidak boleh 100% pasti jika mereka membawa kepada sumber-sumber yang selamat. Lagipun, kerja parasit yang dijangka swarm skrin anda dengan mesej-mesej ditaja seberapa banyak yang mungkin, tidak untuk mengesahkan mereka. Belum lagi akibat jahat yang tidak dapat dielakkan akan datang, jika anda tidak bertindak terhadap nasib ini sebaik sahaja anda menyedari kehadirannya. Pelayar web anda boleh mendapatkan rosak teruk, ke titik itu tidak dapat bekerja sama sekali.

Crooks bergantung pada pengguna naif dan kecuaian, untuk berjaya dalam misi mereka berniat jahat. Anda perlu tahu bahawa nasib tidak boleh menyerang tanpa kebenaran. Kebenaran anda. Ya, anda membacanya dengan betul. Hanya anda mempunyai kuasa untuk membenarkan perosak berbahaya ini pada peranti anda. Masalahnya ialah, pengguna sering tidak menyedari mereka telah diberi akses kepada apa-apa perisian yang berniat jahat sehingga ia terlambat. Jika anda mahu untuk memastikan PC anda tanpa nasib, anda perlu beri perhatian kepada apa yang anda klik, sambil melayari internet.

Nasib diketahui berselindung di sebalik iklan seolah-olah sah dan pautan, yang sering mempromosikan tawaran eksklusif, tawaran istimewa atau kupon peribadi, yang seolah-olah terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Parasit dari kategori ini boleh juga mendapatkan merebak melalui fail torrent, perisian percuma pakej dan spam emel. Kami amat mengesyorkan membaca terma dan syarat, apabila apa-apa yang ada. Selain itu, semasa proses pemasangan, perkara bijak yang perlu dilakukan adalah untuk mengikuti satu proses maju Custom/, jadi apa-apa perisian berniat jahat yang tersembunyi dalam bentuk pemasangan pilihan yang tersembunyi boleh kelihatan untuk anda untuk membuang pilihan mereka.

Jangan pergi berfikir bahawa ‘sedikit’ lebih banyak iklan pada penyemak imbas anda tidak boleh melakukan mana-mana bahaya. Nasib bukanlah parasit anda harus mengambil ringan. Jika anda mengabaikan amaran kami, bukan sahaja anda berdepan dengan risiko mendedahkan maklumat peribadi dan kewangan tetapi juga risiko kemusnahan jumlah pelayar anda. Semakin lama anda membiarkan parasit ini tidak terjaga, lebih banyak masa perlu mendatangkan malapetaka. Gejala-gejala yang menunjukkan jangkitan adware pada komputer anda termasuk tetapi tidak terhad kepada ketinggalan berterusan, kemalangan pelayar dan melambatkan internet.

Keadaan anda hanya akan mendapat lebih teruk lagi, lebih banyak masa anda membazir. Yang adalah mengapa ia adalah penting untuk bertindak dengan secepat mungkin. Sebaik sahaja anda mengetahui bahawa pelayar anda telah diatasi oleh ini nasib Qd7z.newsupdateunit.info, anda perlu segera membuat penghapusan, jadi anda boleh kembali ke pengalaman pelayaran yang selamat dan swasta.

Penyingkiran Qd7z.newsupdateunit.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Qd7z.newsupdateunit.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *