Mengalih keluar Pusherism.com (MERAMPAS. [ ]) (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Perampas pelayar yang berupaya mengambil kawalan penuh ke atas setiap pelayar yang tersedia pada peranti anda. Mereka boleh memasang sambungan rendang dan aplikasi pada penyemak imbas anda, di samping mengubah Laman web anda, Laman tab baru dan enjin carian juga. Pelencongan di Pusherism.com adalah petunjuk bahawa komputer telah menyusup oleh apa-apa perisian yang berniat jahat. Sebaik sahaja parasit dalam hijacks pelayar anda, ia akan mengubah suai setingnya untuk faedah.

Sejurus selepas serangan itu, ia akan mula menghasilkan pelbagai iklan yang mengganggu dalam bentuk yang berbeza. Pop-up, promosi dalam-teks, banner dan berkelip mesej amaran akan melindungi skrin anda tidak kira Laman web yang anda lawati. Tetapi di sini adalah perkara itu. Perampas tidak diprogramkan untuk mengesahkan mereka akan memaparkan muka surat. Bahawa yang berkata, anda mungkin stumble pada mencurigakan dan bahkan berbahaya-Laman web pihak ketiga yang mungkin membahayakan komputer anda. Jadi, sebelum anda klik pada iklan tawaran eksklusif itu, berfikir dua kali dan memutuskan sama ada ia adalah promosi boleh dipercayai.

Perampas pelayar sering dipasarkan melalui iklan tidak boleh dipercayai dan pautan, fail-fail torrent dan pakej perisian. Mereka juga boleh menyelinap pada komputer anda melalui e-mel spam dan lampiran atau permintaan Kemaskini palsu. Apa yang mereka tidak lakukan, Walau bagaimanapun, adalah untuk menggodam cara mereka pada PC anda sahaja. Mereka memerlukan bantuan. Salam, untuk lebih speisifik. Hanya anda boleh membenarkan mereka untuk seterusnya meranapkan peranti anda. Dalam kebanyakan kes, anda sedar penjajahan mereka.

Penggodam bergantung kepada kecuaian anda, membuat anda jatuh ke dalam perangkap mereka. Tidak perlu lagi naif. Sila beri perhatian kepada apa yang anda lakukan dalam talian. Anda tidak pernah tahu apa yang bahaya boleh mengintai di internet. Jangan membuta tuli mempercayai tetimbul update secara rawak. Sebaliknya, Dapatkan Kemas kinian perisian anda daripada sumber rasmi dan berlesen sahaja. Jika boleh, pastikan Pilih jenis yang lebih maju atau adat pemasangan, jadi apa-apa kandungan yang tersembunyi boleh kelihatan untuk membolehkan ia padam.

Jangan membuat kesilapan underestimating kuasa hijacker pelayar. Parasit ini sangat berbahaya dan boleh teruk merosakkan pelayar web anda. Sebaik sahaja perisian jahat mendapat dipasang pada peranti anda, anda akan notis bahawa prestasi keseluruhan pelayar web anda akan berkurangan secara tiba-tiba. Bukan sahaja akan aplikasi ini kemalangan dan pembekuan kerap, tetapi mereka akan menjadi begitu lembap, bahawa anda akan dapat berbuat apa-apa jenis kerja biasanya.

Selain itu, kewujudan hijacker pada PC anda bermaksud bahawa maklumat peribadi dan kewangan berada dalam bahaya terganggu. Jangan biarkan hacker untuk mendapatkan apa-apa maklumat yang sensitif! Alih keluar dengan hijacker Pusherism.com dan menyelamatkan diri daripada pengalaman ini neraka! Harapan anda sahaja untuk kembali ke yang biasa, tanpa iklan dan selamat melayari adalah penyingkiran hijacker pelayar yang jahat ini.

Penyingkiran Pusherism.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Pusherism.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *