Mengalih keluar PUP.Optional.Ask Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PUP.Optional.Ask Virus. Panduan PUP.Optional.Ask Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Seperti yang anda boleh lihat dengan namanya, anak anjing. Optional.Ask adalah seorang anak anjing. Singkatan ini berdiri untuk atur cara yang mungkin tidak diingini. Dalam erti kata lain, anda akan terjebak dengan jangkitan. ANAK ANJING. Optional.Ask yang tidak diingini memang. Ia sebenarnya toolbar yang muncul pada penyemak imbas anda sekali dipasang tetapi ianya tidak berguna. Bukan dengan cara semua. Anak anjing itu tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda. Ia dicipta oleh hacker dengan agenda-agenda jahat. Jadi, tidak fikir walaupun untuk sesaat yang anak anjing. Optional.Ask akan meningkatkan aktiviti-aktiviti dalam talian anda dalam apa jua cara. Ia tidak akan. Ia akan merosakkan mereka. Melainkan jika anda berhenti, sudah tentu.

Anda akan bernasib baik untuk berurusan dengan agak mudah untuk membuang parasit. Jika anda bertindak dengan segera, anda sepatutnya tiada masalah yang menghilangkan perosak. Tetapi mengambil langkah segera adalah penting. Anak anjing lebih banyak masa. Optional.Ask menghabiskan dalam sistem anda, lebih selesa ia mendapat. Ia akan membuang lebih dan banyak lagi isu cara anda dengan setiap hari berlalu. Adakah diri anda memihak dan menghapuskannya sebelum ia pergi luar kawalan. Kerana ia akan, lambat laun. Jika anda membiarkan yang berlaku, penghapusan tidak akan begitu mudah. Memotong perosak di penginapan pendek. Jika anda tidak, anda akan sampai ke menyesal. Kelewatan menyebabkan kerosakan yang tidak boleh ditarik balik.

Seperti yang kami katakan, anak anjing. Optional.Ask kelihatan seperti bar alatan pada pelayar anda. Terima kasih kepada toolbar ini, anda sentiasa dihujani dengan Tan iklan yang menjengkelkan. Crooks menggunakan iklan untuk mendapatkan hasil membayar per klik. Mereka juga menggunakan anda sebagai penaja. Setiap kali anda klik pada iklan, dijana oleh anak anjing. Optional.Ask, hacker mendapatkan wang. Mereka lebih baik dibayar bagi setiap halaman rendang anda mendapatkan dihalakan ke. Dan anda mendapatkan diarahkan banyak. Bukan untuk mengatakan sepanjang masa. Dengan anak anjing. Optional.Ask mengawal pelayar anda, anda mengalami pencerobohan yang berterusan. Melayari laman web keamanan adalah di masa lalu. Sekarang, anda juga tidak boleh membuka pelayar anda tanpa longgokan iklan akan datang menemui anda. Elakkan daripada iklan ini serta muka surat yang anda akan dipaksa untuk melawat di semua kos. Mereka tidak hanya membantu crooks mendapatkan kaya, tetapi mereka juga menyembunyikan risiko.

Jika anda klik pada iklan salah link/ (kebanyakannya rosak), anda memburukkan lagi keadaan anda. Anda sentiasa berada satu klik dari perisian berniat jahat. Adakah anda mahu untuk menjangkiti PC lebih? Ia sudah berjuang kerana anak anjing. Optional.Ask semata-mata. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda men-download lebih banyak serangga perosak. Ia tidak akan lama sebelum Mesin anda memberi sehingga rosak sepenuhnya. Tidak mengambil risiko itu. Menghapuskan anak anjing. Optional.Ask. anda kehilangan apa-apa dengan mengeluarkannya. Sebenarnya, anda boleh mendapat banyak. Jangan teragak-agak dan menggunakan panduan pemindahan kami di bawah. Ia akan membantu anda membersihkan mesin anda dalam beberapa langkah mudah.

Bagaimana pula anak anjing tersebut memasukkan komputer anda? Anehnya, anda biarkan ia. Program ini meminta kelulusan anda dan anda, semuanya terganggu dan leka, memberikannya tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Anda perlu memberi lebih perhatian kepada apa yang anda memberi lampu hijau untuk. ANAK ANJING. Optional.Ask menggunakan helah untuk mendapatkan kebenaran anda. Ia akan bergerak bersama dengan program-program lain dan apabila anda memasang atur cara ini, anda mendapat anak anjing. Optional.Ask sebagai “bonus”. Ada cara untuk mengelakkan perkara.

Hanya apabila anda memasang perisian, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka mengambil masa yang lebih tetapi anda dibenarkan untuk melihat semua tambahan di dalam pakej yang akan memasuki PC anda. Anda telah juga mampu membuang pilihan mereka, yang anda perlu. Aplikasi ini Selain itu dilampirkan yang tidak boleh dipercayai. Mereka tidak akan disahkan. Biasanya, mereka yang berniat jahat. Tidak memberi persetujuan anda jadi ringan. Pilih berhati-hati atas kecuaian dan pastikan komputer selamat.

Penyingkiran PUP.Optional.Ask Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PUP.Optional.Ask Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *