Mengalih keluar Popcash.net (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Popcash.net

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Popcash.net. Panduan Popcash.net penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Popcash.net adalah sebuah laman web berbahaya, yang berkaitan dengan nasib yang. Jika anda mendapatkan disambut dengan setiap kali anda pergi ke dalam talian, kami ada berita buruk. Anda mempunyai nasib yang atas kapal. Tetapi tidak panik. Ya, anda telah dijangkiti oleh nasib seorang tetapi ada lapisan Perak. Nasib parasit dianggap antara perosak-kurangnya musnah. Selain itu, mereka adalah agak mudah untuk menangani. Hakikatnya bahawa anda boleh memuat turun virus yang jauh lebih serius, seperti Trojan yang atau yang ransomware. Namun, tidak mengabaikan nasib ini. Ia mungkin tidak sebagai berbahaya seperti orang lain, tetapi juga menimbulkan risiko dan ia telah dihapuskan. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak Popcash.net mengambil alih penyemak imbas anda, mengambil tindakan. Mencari di mana nasib yang menyembunyikan pada PC anda dan hapuskan ia dengan serta-merta. Ia merupakan jangkitan dan ia tidak tergolong dalam sistem anda.

Sebaik sahaja nasib yang telah dimasukkan, ia tidak membuang masa. Perosak injects semua pelayar anda dengan iklan. Tidak terkira banyaknya, iklan ditaja, merengsa kulit anda keseluruhan skrin sepanjang masa. Walaupun halaman yang digunakan perlu ad-percuma tidak menekankan pop-up. Dan lagi nasib kekal, lebih banyak iklan yang anda lihat. Membesar di nombor dengan setiap hari berlalu. Tapi mengapa? Adakah anda tahu Kenapa iklan ini akan berterusan begitu? Ianya bukan untuk mempertingkatkan pengalaman membeli-belah dalam talian anda, mempercayai kami mengenai perkara ini. Mereka tidak bertujuan untuk menunjukkan kepada anda tawaran terbaik dan tawaran. Matlamat mereka adalah untuk menjana pay per klik hasil kepada pemaju.

Adakah anda biasa dengan mekanisme membayar per klik? Kerana crooks dan mereka menggunakannya untuk membuat wang nikah. Dengan setiap klik anda pada iklan, crooks membuat wang. Itulah nasib yang dicipta ia tempat pertama. Tidak cukup ditipu untuk mempercayai bahawa ia memberi manfaat kepada anda. Sudah tentu, tidak. Malah, ia hanya membawa masalah bersama-sama.

Remove Popcash.net
The Popcash.net Virus

Pertama sekali, pengalaman menyemak lalu awda berkesan memusnahkan kerana anda akan diganggu oleh iklan dan redirect di setiap sudut. Kedua, anda akan sentiasa satu klik dari lebih banyak perisian berniat jahat. Ini iklan yang anda lihat dan halaman yang anda dapatkan diarahkan untuk tidak boleh dipercayai. Mereka tidak boleh dipercayai. Jika anda klik pada salah anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan. Adakah ini apa yang anda mahu? Menjejaskan PC lebih? Ia sudah menderita disebabkan oleh perosak tunggal ini. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia mengalami kemalangan dan reboots sering. Penyemak imbas anda pembekuan. Walaupun sambungan Internet anda boleh menjadi tidak stabil. Bolehkah anda bayangkan berurusan dengan bukan satu tetapi 5 atau 10 lebih banyak parasit? Jangan membiarkan nasib dalam diam-diam. Menggunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini dan keluarkan ia selama-lamanya.

Tetapi bagaimana pula anda tersekat dengan jangkitan bermula dengan? Adakah anda muat turun ia sengaja? Kita ragu-ragu itu. Namun, di sini ia menyebabkan masalah. Bagaimana ia menguruskan untuk memasukkan? Perkara tentang jangkitan tersebut adalah bahawa mereka perlu mendapatkan kebenaran anda untuk mendapatkan dan kerana mereka tahu anda tidak akan memberikan ia secara sukarela, mereka beralih kepada tipu muslihat. Sebagai contoh, nasib seorang boleh menaiki dengan perisian percuma atau berselindung di sebalik rosak halaman dan link. Ia boleh berpura-pura untuk memastikan kualiti dan mengawal atur cara atau dengan e-mel spam. Ia masih meminta kebenaran tetapi dengan cara yang sneakiest supaya anda tidak akan sedar apa yang anda telah memberikan lampu hijau kepada.

Menjadi lebih berhati-hati dan prihatin. Berhati-hati membaca apa yang anda bersetuju untuk. Menjauhkan diri daripada halaman rendang dan tetap tidak dikenal pasti. Apabila memasang programs/ kemas kini sentiasa membaca terma dan syarat-syarat dan jika anda nampak sesuatu mencurigakan yang anda tidak bersetuju dengan pemasangan menghenti paksa. Berjaga-jaga anda adalah kunci untuk melindungi komputer anda. Jangan buang ia untuk angin.

Penyingkiran Popcash.net

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Popcash.net dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *