Mengalih keluar PLAY.YOURMOBILE.CLUB (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PLAY.YOURMOBILE.CLUB. Panduan PLAY.YOURMOBILE.CLUB penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Melihat tapak PLAY.YOURMOBILE.CLUB setiap kali anda pergi ke dalam talian adalah berita buruk. Laman ini merupakan tanda yang jelas bahawa terdapat jangkitan nasib dalam sistem anda. Menganggap ia petunjuk pertama anda dan mengendahkan ia. Nasib perosak mungkin tidak sebagai berbahaya sebagai ancaman yang lain, tetapi mereka tidak berbahaya sama ada. Dengan satu nasib dalam sistem anda, gangguan yang anda alami menjadi lebih banyak dan lebih banyak dan juga lebih agresif sebagai Pas masa. Masalah anda boleh mula seperti yang kecil dan tidak ketara tetapi mereka akan tumbuh di kedua-dua nombor dan keterukan jika anda mengambil langkah-langkah untuk menghentikan nasib yang.

Kemunculan Laman web PLAY.YOURMOBILE.CLUB sebagai tanda amaran yang ianya menerima dan mengambil tindakan. Jika anda mengabaikan malware ini menimbulkan risiko, masalah anda akan menjadi lebih teruk. Adakah diri anda memihak dan menghalang isu-isu yang lebih banyak. Kerana akan ada lebih banyak, that’s for sure. Sesetengah daripada mereka boleh berubah untuk dapat dipulihkan. Jangan biarkan hal itu berlaku dan melindungi privasi anda. Jangan keliru dengan kenyataan bahawa nasib ini tidak boleh dibandingkan ransomware dan kuda Trojan. Walaupun begitu, ianya masih berisiko untuk menyimpannya dan benar-benar tidak berbaloi. Ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara.

Bukan sahaja tidak akan memberi manfaat kepada anda, tetapi ia sebenarnya akan menyebabkan anda Tan sakit kepala dan unpleasantries. Dari saat ia masuk, perosak injects semua pelayar anda dengan iklan yang tidak terkira banyaknya. Ini termasuk tiga paling popular dan sering digunakan pelayar, Google Chrome, Microsoft Edge dan Mozilla Firefox. Sudah tentu, browser lain seperti Safari, Opera, dan sebagainya adalah tidak selamat sama ada. Walaupun anda tidak mempunyai pelayar tunggal yang boleh dipercayai untuk menggunakan.

Selagi masih nasib itu, mana-mana satu yang baru yang anda boleh cuba untuk memasang juga akan dijangkiti minit selepas pemasangan. Ini bermakna anda sebenarnya masalah itu adalah nasib, sudah tentu. Ia mesti dibuang secepat mungkin, jika tidak, anda akan terus lemas dalam iklan yang menjengkelkan setiap kali anda begitu banyak seperti menyentuh penyemak imbas anda. Keseluruhan skrin anda itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk yang lebih daripada hanya tidak boleh dipercayai. Mereka mungkin berbahaya. Jika anda klik pada iklan salah, anda boleh memasang lebih banyak parasit atas kapal secara tidak sengaja.

Selain itu, anda akan membantu crooks mendapatkan kaya kerana mereka menggunakan mekanisme pay per klik untuk mendapat keuntungan tanpa tenaga. Kami percaya anda tidak gembira mengenai kedua-duanya senario ini. Mesin anda telah menderita kerana nasib ini. Begitu juga pengalaman menyemak lalu awda. Anda sentiasa terganggu dan dihalakan ke halaman rendang yang menghalang anda daripada melayari laman web biasanya. Meletakkan akhir ini! Tidak setiap membiarkan nasib dalam diam-diam. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Nasib baik untuk anda, nasib keping yang relatifnya mudah untuk menangani. Terutamanya dengan panduan terperinci keluarkan kami pada akhir artikel ini, anda harus mampu untuk membuang penceroboh dalam masa yang singkat. Tidak berlengah-lengah! Bertindak. Lebih cepat PC anda adalah bersih, lebih baik!

Bagaimana pula nasib di masukkan mesin anda? Sebagai sebarang ancaman yang lain, ini juga bergantung pada taktik sneaky dan, kursus, kecuaian dan tergesa-gesa. Ia perlu kebenaran anda untuk mendapatkan dan ia meminta ia dengan cara yang sneakiest supaya anda tidak akan tahu apa yang anda bersetuju untuk. Sebagai contoh, anda mungkin percaya bahawa anda sedang mengemaskini atur cara pada mesin anda, walaupun sebenarnya pengemaskinian ini adalah palsu dan anda akan memasang jangkitan. Dan pengemaskinian palsu adalah hanya salah satu daripada kaedah penyusupan mungkin. Terdapat lebih banyak seperti e-mel spam, perisian percuma, Laman rosak, mesej media sosial yang berniat jahat, dan sebagainya. Jika anda ingin Pastikan Mesin anda selamat, anda mestilah lebih berhati-hati. Tidak memberikan kepada kecuaian. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan parasit jauhnya.

Penyingkiran PLAY.YOURMOBILE.CLUB

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar PLAY.YOURMOBILE.CLUB daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PLAY.YOURMOBILE.CLUB dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *