Mengalih keluar Play.eanswears.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Play.eanswears.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Play.eanswears.com. Panduan Play.eanswears.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Play.eanswears.com adalah sebuah laman web yang berniat jahat dan ianya pasti tidak selamat dan membantu pencari ianya diiklankan untuk menjadi. Pada kenyataannya, laman web adalah dikaitkan dengan jangkitan siber. Memang muka hijacker pelayar. Jika halaman tiba-tiba mengambil alih semua pelayar anda, tahu bahawa terdapat sebuah hijacker pada PC anda dan ini adalah berita buruk. Perampas membawa apa-apa tetapi sakit kepala dan unpleasantries ke tuan rumah mereka. Kecuali sebab-sebab tertentu anda ingin merasai mereka, menghilangkan daripada penceroboh secepat mungkin. Apabila awda melihat tapak Play.eanswears.com, menganggapnya sebagai amaran. Ia adalah cara hijacker yang mendedahkan dengan kehadirannya. Anda boleh memanggil Penyambut yang sama kamu. Walau apa pun, ini adalah petunjuk anda. Anda tidak mahu berurusan dengan perosak sebaik sahaja ia mendapat keluar dari tangan. Dan, lama kelamaan ia akan. Parasit setiap berkembang dengan masa. Semakin lama hijacker yang kekal atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Jangan biarkan ia. Anda akan lebih baik mati tanpanya.

Perkara yang pertama jangkitan tidak sebaik sahaja mendapat adalah mengubahsuai penyemak imbas anda. Mereka semua. Ia membuat perubahan dalam persekitaran mereka dan ia tidak mengganggu meminta anda. Ini adalah semata-mata kerana ia tidak memerlukan kebenaran anda. Ia bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut. Pembetulan: seperti crooks belakangnya lihat patut. Anda membuka pelayar kegemaran anda satu hari hanya untuk melihat bahawa sebelumnya Laman web dan enjin carian pilihan anda telah digantikan dengan tapak Play.eanswears.com. Adakah anda bersetuju dengan ini? tidak. Dan lagi, ia adalah satu kenyataan. Bagaimana anda akan dipaksa untuk menggunakan enjin carian yang berniat jahat ini setiap kali anda membuat keputusan untuk pergi ke dalam talian. Dan dikatakan, keputusan anda adalah seperti yang ditunjukkan amat tidak boleh dipercayai. Pautan-pautan yang anda lihat adalah lebih berbahaya dan anda tidak boleh memberitahu orang-orang yang selamat selain daripada orang-orang yang rosak. Crooks di sebalik perosak ini menggunakan pautan-pautan ini untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan mendapatkan hasil membayar per klik. Klik pada pautan-pautan ini membantu hacker buat duit. Walau bagaimanapun, seperti yang kami katakan, anda tidak boleh mempercayai hasil carian.

Remove Play.eanswears.com
The Play.eanswears.com Virus

Hijacker yang tidak kisah memilih selamat pautan untuk dipaparkan. Jika anda klik pada link salah, anda boleh memburukkan lagi keadaan anda sudah cukup buruk dalam masa yang singkat. Mahukah anda tersekat dengan lebih banyak jangkitan? Sudah tentu, tidak. Kemudian Jangan klik pada apa-apa dengan hijacker membaling pada anda. Tetapi kemudian, bagaimana anda sepatutnya melayari web? Adakah anda melihat bagaimana perosak ruins pengalaman dalam talian anda? Anda sentiasa berada satu klik dari perisian berniat jahat. Dan, anda tidak dapat mencari apa yang anda lookign bagi. Tetapi ini bukanlah semua. Hijacker yang juga injects penyemak imbas anda dengan iklan. Ia menambah plugin yang sial yang menyebabkan mereka untuk menjana pelbagai iklan yang hanya seperti tidak boleh dipercayai sebagai hasil carian. Anda seluruh pengalaman menyemak lalu bertukar menjadi neraka. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan pencerobohan adalah untuk menyingkirkan jangkitan sama sekali. Kami boleh membantu dengan itu. Apa anda perlu lakukan adalah mengikuti panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan Bersihkan Mesin anda dari gejala ini selama-lamanya.

Bagaimana dengan hijacker pula menjangkiti anda? Perampas masih atur cara dan untuk beroperasi, mereka perlu mendapatkan kebenaran anda untuk memasuki sistem anda. Jika anda menolak akses, mereka tidak boleh mendapatkannya. Jadi, mereka meminta anda tetapi dengan cara yang sneakiest. Ia bergantung pada helah seperti perisian pakej link atau laman, pengemaskinian program palsu, rosak, berniat jahat pihak ketiga iklan, spam, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, dan sebagainya. Walau bagaimanapun, tiada satu pun kaedah ini adalah cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Seperti yang kami katakan, matlamat dan jangkitan adalah anda dupe anda ke dalam memberikan lampu hijau. Jadi, berhati-hati apa yang anda bersetuju untuk. Anda mungkin berfikir anda akan mengemaskini Java walaupun pada hakikatnya, anda akan memasang satu hijacker. Beri perhatian. Tidak memberi anda “okay” ringan. Baca terma dan syarat. Jangan melangkau langkah-langkah pemasangan. Menjauhkan diri dari muka surat yang rendang dan Jangan klik setiap iklan link/ yang anda lihat. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan. Melindungi enjin anda memerlukan berhati-hati.

Penyingkiran Play.eanswears.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Play.eanswears.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *