Mengalih keluar PCProtect Virus | Dikemaskini

PUP
Remove PCProtect Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PCProtect Virus. Panduan PCProtect Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

PCProtect menimbulkan sebagai program anti-malware yang ada untuk membantu anda melindungi komputer anda. Malangnya, hal ini tidak berlaku. Alat ini adalah berniat jahat dan matlamatnya bukanlah walaupun berhampiran dengan memastikan PC anda selamat. Anda terperangkap dengan virus yang jatuh di bawah naungan program-program yang berpotensi tidak diingini. Ya, PCProtect adalah perosak menipu dan ia membawa bersama apa-apa tetapi masalah. Tidak percaya dengan pembohongan walaupun untuk sesaat. Ia cuba untuk penipuan anda dan jika anda tidak berhati-hati ia akan berjaya.

Adakah diri anda memihak dan menyingkirkan parasit ini sebaik sahaja anda sedar ianya atas kapal. Jika anda tidak, situasi anda akan menjadi lebih teruk sangat cepat. Menjadi bijak. Jangan jatuh ke dalam perangkap itu PCProtect. Aturcara yang telah dibangunkan oleh crooks adalah tidak boleh dipercayai. Anda tahu apa niat hacker, tidak anda? Mereka mahukan wang anda, sudah tentu. Itulah sebabnya PCProtect dibangunkan di tempat pertama. Jangan biarkan diri anda tertipu. Mencari di mana perosak pendusta mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik anda dan sistem anda. Tidak berlengah-lengah. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

PCProtect sedang cuba untuk meyakinkan anda bahawa anda memerlukan versi penuh. Kami tidak terkejut kerana versi penuh tidak datang secara percuma. Anda perlu membayar. Inilah penipuan yang anda terlibat ia. Anak anjing tersebut akan terus di memaparkan mesej amaran palsu, amaran dan semua jenis tetimbul menipu untuk memperdayakan anda untuk mempercayai bahawa komputer anda dijangkiti dengan beberapa bahagian amat berbahaya daripada perisian berniat jahat. Nasib baik, bukanlah. Jangkitan sahaja yang anda perlu bimbang tentang adalah anak-anjing PCProtect. Selain itu PC anda sahaja. Parasit ini hanya menunjukkan anda mesej ini untuk menakut-nakutkan anda. Jika anda panik, anda akan lebih bersedia untuk melakukan apa yang cadangkan oleh penggodam.

Remove PCProtect Virus
The PCProtect Virus

Sekali lagi: tidak mempercayai atur cara ini dan tidak membeli versi penuh. Hacker di sebalik hanya mahu untuk mencuri wang anda. Tidak ditipu. Apa yang anda perlu lakukan adalah menangani jangkitan ini dengan serta-merta. Nasib baik, kami boleh membantu anda dengan itu. Panduan terperinci penyingkiran kami di bawah adalah benar-benar percuma dan mudah untuk diikuti. Menggunakannya untuk membantu anda menyelesaikan masalah anda secara manual. Atau, jika anda suka, anda boleh memuat turun program anti-malware sebenar untuk melakukan kerja untuk anda. Mana anda pilih, bertindak fakta. Lebih banyak masa dengan anak anjing menghabiskan atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan parasit ini berdusta? PCProtect mempunyai laman web rasmi yang walaupun kelihatan cukup sah supaya ianya tidak mustahil bahawa anda telah muat turun ia sengaja. Walau bagaimanapun, perosak juga diedarkan melalui teknik-teknik yang biasa menipu. Memberi amaran itu sepanjang masa. Sebagai permulaan, elakkan melawat halaman rendang dan memuat turun perisian dari sumber yang sah sahaja. Jika ia mengatakan, “Penerbit tidak dikenali” anda lebih baik Henti paksa pemasangan.

Juga, berhati-hati semasa memasang atur cara. Sentiasa memilih seting tersuai sebagai perosak boleh diikat dengan aplikasi lain dan jika anda tidak nampak ia tepat pada masanya, ia akan masukkan mesin anda secara automatik. Kunci kepada keselamatan anda adalah keprihatinan anda. Jika anda cuai dan leka, anda praktikal membuka pintu PC anda untuk perisian berniat jahat. Anda akan membantu crooks. Berfikir tentang hal itu dan melakukan yang terbaik untuk mengubah tabiat ini pada masa akan datang. Jika tidak, anda akan perlu berurusan dengan jangkitan tanpa henti.

Penyingkiran PCProtect Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PCProtect Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *